Minimalistický dětský šatník - seznam

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56312
4.7.16 14:13

@MalinaQ u nás je to jiné v tom, že nedostáváme nic a všechno si pořizujeme na děti sami. Tudíž mám přehled, co všechno jim chybí a musím koupit. Oblečení mají hodně, víc na kusy než co jsem tady pochytila v seznamech, ale nám to tak vyhovuje, peru míň větší pračky prádla plus bydlíme na vesnici, máme rozdělené oblečení na zahradu a mezi lidi, máme i různé sportovní věci. Děti mají každé naditou jednu skříň až ke stropu. Umím si představit, že dítě z paneláku si vystačí i s 1/3 toho co máme doma my :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56312
4.7.16 14:18
@Mar__tanka1983 píše:
Ono to bude i tím, že nemáš školkové dítě. Tam máš jedny tepláky naven, jedny nadovnitř, jedny náhradní v taštičce. Jedny domácí a jedny prosichr „na výměnu“. A hned si na pěti kusech za den…
To samé vlastně ostatní oblečení. A to jsou počty na jeden den, je potřeba mít více navrch, kdyby se doma dítko něčím zlilo nebo ušpinilo, než se vypere várka a než uschne…
Náš malej má dny, kdy zmáchá patery tepláky během jediného dne :zed:

Přesně - my točíme na jedno dítě tak 15 triček s dlouhým a 15 s krátkým a ne málo sáhnu na dno komínku :roll: Ve školce jedny legínky dovnitř umatlané od jídla, tepláky na ven od bahna. Přijde domů, převleče se, jde ven, přijde od bahna, doma legínky, polije šťávou :zed: :mrgreen: Takže mladá má tak 10 legínek a minimálně šestery tepláky jen do školky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
4.7.16 14:38

Chapu, ze u skolkoveho ditete je to jiny. Ale nechapu, kde na to lidi berou :-D jako vazne, treba samozivitelky… je mi jich lito. Mne to financuje chlap, sama bych potreby ditete neutahla. No musela bych, ale… treba kdyz slysim, ze zimni bundy dve lepsi a dve na ven pro trilete :nevim: to jsou ctyri zimni bundy kazdy rok 8o je to mazec. Nakupuji tedy hodne i bazarkove :-) bavi me to a radost vetsi jak z obchodu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
4.7.16 15:23

@Pomka tak tak, já taky hodně jedu v bazarových. Jinak zim. bundy mám většinou dvě horší (do školky na střídačku-ono když se ti v blátivé zimě dítko vymáchá v louži, tak těžko může jít druhý den v té samé, a neuschne to anináhodou) a jednu lepší „mezi lidi“. Samozřejmě to nejsou bundy po dvou tisících za kus, že… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56312
4.7.16 18:33

@Pomka tak musí se nějak zařídit :nevim: Zas hodně lidí třeba v panelácích má sušičky, to potom taky tolik ks oblečení nemusíš mít. Zimní bundy máme taky po 3 ks plus ještě nějaký ten komplet na hory. Ale je fakt, že nekoupím novou značkovou bundu za litr :nevim: Když stejnou službu mi udělá bunda za tři stovky v přepočtu z výprodejů z Německa. Když byly děti menší, kupovala jsem i na bazárcích, ale nemám moc dobrou zkušenost. Ale někdy se zadařilo, loni jsem za dobrou cenu koupila komplet od tchiba na zimu, byl jako nový a letos si myslím, že ho za stejnou cenu zas prodám. Chce to prostě zbavit se toho malého a za to co dostaneš zas koupit další. Nic doma nehromadím a neschovávám.
Třeba trička na léto jsem teď kupovala v lidlu po 30 Kč za kus, to se dá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat