Mininterupce a za dva měsíce další

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
758
16.1.21 17:08
:poblion:
  • načítám...
Anonymní
16.1.21 17:08
@free333 píše:
Tady na stránce miniinterrupce.cz píšou, že to nejde.
Takže jedině někam zavolat a zeptat se, jak to je.

Kdy není možné miniinterupci provést - legislativa:

• Jestli během posledního půl roku podobný zákrok byl již proveden
  • Jestli žena není ze států Evropské unie (EU)
  • Jestli je žena cizinka mimo EU a je BEZ dlouhodobého nebo trvalého pobytu v ČR (nutno mít písemný doklad)
  • Jestli je velikost plodu dle ultrazvuku nad 12. týden těhotenství
vhttp://miniinterupce. cz/jak-miniinterupce-probiha-prubeh-interrupce

Existuje potratová pilulka a ta by jít měla a i možná miniinterupce.Vim že jde až za půl roku ale mezi výjimky patří i že máš aspoň dvě děti. Ptam se jestli stím má někdo zkušenost takhle po sobě pokud ne tak nevím proč to tady chytrolynky tak to komentují tím nemyslím tebe.Ale ať si každý kecá co chce mě to je jedno čtu jen normál odpovědi.

• Upravit
25897
16.1.21 17:10

@arinecka Smůlu jo? To snad ne.

• načítám...
Anonymní
16.1.21 17:13
@matkabagristy píše:
fakt bys chtela tenhle geneticky material? Jinak preju, at se to povede

Děkuju moc. Touha po dítěti je velká. Pravda, když nic jiného, tak by paní mohla mít aspoň trochu pokory. Nicméně asi lepší UPT než být tak moc nechtěné dítě.

• Upravit
1960
16.1.21 17:16

Ahoj zde jsou podmínky opakovaného potratu: Může být provedena pouze tehdy, pokud od posledního ukončení těhotenství uplynulo nejméně šest měsíců. Výjimkou je pouze situace, kdy žena alespoň dvakrát rodila, nebo dovršila 35 let, nebo je důvodné podezření, že otěhotněla v důsledku trestné činnosti, která na ni byla spáchána

Sama s tím zkušenost nemam ale na netu pisi toto. Třeba to je odpověď na tvůj dotaz.

Moralizovat nehodlám, věřím, ze i tak to třeba pro tebe není jednoduché.

• načítám...
33576
16.1.21 17:25
@divine woman píše:
@arinecka Smůlu jo? To snad ne.

Jenže ona to tak vnímat bude. Pochybuju že když jí doktor řekne, že miniinterupce nepřipadá v úvahu, tak poběží celá natěšená nakupovat věci na mimino. V tomhle případě bych doporučila i sterilizaci. To bude jistota, protože nějaká antikoncepce atd v tomhle případě nehrozí.

• načítám...
Anonymní
16.1.21 17:28
@sofie_13579 píše:
Ahoj zde jsou podmínky opakovaného potratu: Může být provedena pouze tehdy, pokud od posledního ukončení těhotenství uplynulo nejméně šest měsíců. Výjimkou je pouze situace, kdy žena alespoň dvakrát rodila, nebo dovršila 35 let, nebo je důvodné podezření, že otěhotněla v důsledku trestné činnosti, která na ni byla spáchána

Sama s tím zkušenost nemam ale na netu pisi toto. Třeba to je odpověď na tvůj dotaz.

Moralizovat nehodlám, věřím, ze i tak to třeba pro tebe není jednoduché.

Já mám dvě děti takže by to mělo jít no uvidíme

• Upravit
33576
16.1.21 17:34
@Anonymní píše:
Já mám dvě děti takže by to mělo jít no uvidíme

Nech se sterilizovat, to bude ve tvém případě nejlepší řešení. Nebudeš už pak nic muset řešit. Na tom není přece nic špatného, děti už máš, další už nechceš a nebudeš už muset tohle řešit. Domluv se s gynekologem. Neber to jako rýpání, ale jako radu.

• načítám...
36504
16.1.21 17:34

Stračena co šuká jak králík a pak nechá děti potrácet. Na :poblion:.Doufám, že příroda zařídí, aby už byla neplodná a už se nemohla množit. Evidentně si daru mateřství neváží.

• načítám...
Anonymní
16.1.21 17:44
@Burj Chalifa píše:
Stračena co šuká jak králík a pak nechá děti potrácet. Na :poblion:.Doufám, že příroda zařídí, aby už byla neplodná a už se nemohla množit. Evidentně si daru mateřství neváží.
:potlesk: :potlesk:
  • Upravit
Anonymní
16.1.21 17:45
@arinecka píše:
Nech se sterilizovat, to bude ve tvém případě nejlepší řešení. Nebudeš už pak nic muset řešit. Na tom není přece nic špatného, děti už máš, další už nechceš a nebudeš už muset tohle řešit. Domluv se s gynekologem. Neber to jako rýpání, ale jako radu.

Díky za radu a ano už nechci žádné děti. A na chytrý řeči sem se neptala nechápu proč to tu tak dětinsky komentujete.Ja chtěla vědět zda stím má někdo zkušenost. A ne na naky řady které stejně mě nezajímají

• Upravit
36504
16.1.21 17:47
@Anonymní píše:
Díky za radu a ano už nechci žádné děti. A na chytrý řeči sem se neptala nechápu proč to tu tak dětinsky komentujete.Ja chtěla vědět zda stím má někdo zkušenost. A ne na naky řady které stejně mě nezajímají

už podle slovního projevu jsi blbka

• načítám...
Anonymní
16.1.21 17:50
@Burj Chalifa píše:
už podle slovního projevu jsi blbka

A to mě má jako urazit :lol:

• Upravit
ontarova.stara
16.1.21 17:51
@Anonymní píše:

S timhle vetsina normalnich zen (s inteligenci kolem magickeho prumeru) vazne zkusenosti nema.
Ve „Vymene manzelek“ uz jsi byla?

• Upravit
33576
16.1.21 17:59
@Anonymní píše:

No, na jednu stranu se nemůžeš divit. Domluv se s gynekologem a budeš vědět co a jak.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100