Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Ale mě ty vaše keci nezajímají nevím proč se tak vyjadrujete já jsem se neptala na rady takové. Ale o zkušenosti asi nejste češky když nerozumíte otázce.
Já ti ale nepíšu žádnou radu, jen že jsi hloupá ![]()
@Anonymní píše:
Díky za radu a ano už nechci žádné děti. A na chytrý řeči sem se neptala nechápu proč to tu tak dětinsky komentujete.Ja chtěla vědět zda stím má někdo zkušenost. A ne na naky řady které stejně mě nezajímají
Tak vzhledem k tomu, že většina normálních ženských není řekněme tak jednoduchá, aby používala UPT místo antikoncepce a jde na potrat jen v krajním případě, tak jich tedy asi moc s podobnou zkušeností nenajdeš. ![]()
@rozand píše:
@Elin29 Proč myslíš, že neudělá? Já nejsem vůbec příznivce UPT, ale neumím si představit, jak by třeba v Motole zjistili, že ženě na Bulovce udělali placeně UPT. Když ani jiné informace mezi sebou nesdílí.
A kdo ale napíše tu žádanku když ne můj gynekolog to bych musela se zaregistrovat u jiného?
@Serpentini píše:
Já ti ale nepíšu žádnou radu, jen že jsi hloupá
To asi sem ale na to sem se neptala
@Anonymní píše:
A kdo ale napíše tu žádanku když ne můj gynekolog to bych musela se zaregistrovat u jiného?
Žádanku? Ty máš nějaké zdravotní důvody k interrupci? Jinak ji snad nepotřebuješ, ne? Já tedy šla na revizi po ZT a žádanku po mně nikdo nechtěl, vyšetřili si mě v Motole sami
.
@lachtanice86 píše:
Se nezpovidej, ale hlavně už dál neš…
Budu sukat stokrát tejdne když budu chtít a jinak jde to už to mám zjištěny mějte se holky zlatý
@Anonymní píše:
Budu sukat stokrát tejdne když budu chtít a jinak jde to už to mám zjištěny mějte se holky zlatý
V sobotu vecer to mas zajistene. A ted pridej tu o Karkulce
.
@rozand píše:
@Elin29 Proč myslíš, že neudělá? Já nejsem vůbec příznivce UPT, ale neumím si představit, jak by třeba v Motole zjistili, že ženě na Bulovce udělali placeně UPT. Když ani jiné informace mezi sebou nesdílí.
Tak asi udělá. Ale možná, by to mohli poznat podle čípku, že byl nedávno dilatovaný. Nevím.
@Anonymní píše:
No podle všeho to už tak praktikuješ a vypadá to, že ti někdo u toho i vy… mozek z hlavy.
@Magical-eyes píše:
Tak asi udělá. Ale možná, by to mohli poznat podle čípku, že byl nedávno dilatovaný. Nevím.
To tedy u mne po 2 měsících od revize na gyn vážně nepoznali, čípek se stáhne zpátky dost rychle.
@Anonymní píše:
Si sukej, jen si to dítě pak porod, kdyz uz se neumíš chránit.
P. S. Jo aha, tak ty si horizontální pracovnice, tak to uz je všechno jasný.
@Anonymní píše:
Prosim te, kdo je tvuj gynekolog, ze ti nevysvetlil pojmy jako sestinedeli, kdyz ses dva mesice po UPT zase v jinaci? Nechci ti do toho kecat, ale ne kazda ukrajinska uklizecka v nemocnici je relevantni zdroj informaci.
@Anonymní píše:
Já mám dvě děti takže by to mělo jít no uvidíme
Nech se rovnou sterilizovat.
@topazio píše:
Nech se rovnou sterilizovat.
tahle hnupka si nekoupi antikoncepci, sterilizace je drazsi sranda
@matkabagristy píše:
tahle hnupka si nekoupi antikoncepci, sterilizace je drazsi sranda
No jo, jasna chyba lekare, ktery ji nerekl, jak dlouho trva sestinedeli ![]()
Frapantni situace!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat