Mininterupce a za dva měsíce další

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
66815
16.1.21 18:01
@Anonymní píše:
Díky za radu a ano už nechci žádné děti. A na chytrý řeči sem se neptala nechápu proč to tu tak dětinsky komentujete.Ja chtěla vědět zda stím má někdo zkušenost. A ne na naky řady které stejně mě nezajímají

A proc nepouzivas antikoncepci? Vyjde levneji, je setrnejsi k telu nez opakovane interrupce, nezanechava psychicke nasledky…

• načítám...
Anonymní
16.1.21 18:10
@matkabagristy píše:
A proc nepouzivas antikoncepci? Vyjde levneji, je setrnejsi k telu nez opakovane interrupce, nezanechava psychicke nasledky…

Budu brát taky už si budu dávat bacha.Ale todle bylo po druhý na po prvé no tak snad to půjde. Kdyz si na tom budu trvat. A výjimky jsou když máš dvě děti. Aspoň ta pilulka kdyby šla.

• Upravit
ludmilaadamkova
16.1.21 18:11

Jsou věci co jsou mimo moje chápání. 8o

• Upravit
Anonymní
16.1.21 18:15
@ludmilaadamkova píše:
Jsou věci co jsou mimo moje chápání. 8o
:pankac:
  • Upravit
9030
16.1.21 18:19

Všechny tu jsme chytré, jen ty jsi hloupější než kdejaká patnáctka, když se ani chránit neumíš :palec:

• načítám...
74217
16.1.21 18:20

@admin
Je to zase troll? To neni mozne, aby byl nekdo takhle drzy a nesoudny ve zminene situaci. Takhle se opravdu vyjadruje 40r. zena? Vidite ty jeji odpovedi? Zadna sebereflexe, zadna pokora.

• načítám...
7205
16.1.21 18:22
@Anonymní píše:
Mohlas mi ty děti dát :?. My děláme psí kusy a nic. Je to nespravedlivé.

Tyhle budou plodit o stošest :( bohužel

• načítám...
7205
16.1.21 18:23

Stejně je to provokace

• načítám...
Anonymní
16.1.21 18:24
@Serpentini píše:
Všechny tu jsme chytré, jen ty jsi hloupější než kdejaká patnáctka, když se ani chránit neumíš :palec:

Ale mě ty vaše keci nezajímají nevím proč se tak vyjadrujete já jsem se neptala na rady takové. Ale o zkušenosti asi nejste češky když nerozumíte otázce. :jazyk:

• Upravit
Anonymní
16.1.21 18:25
@GabinkaCh píše:
Stejně je to provokace
:potlesk:
  • Upravit
ludmilaadamkova
16.1.21 18:25

@GabinkaCh už jen ty její smajlíky. Je jasná.

• Upravit
5501
16.1.21 18:28
@Anonymní píše:
Já mám dvě děti takže by to mělo jít no uvidíme

Jak podle tebe zjistí v jiné nemocnici, že ti někde už ten zákrok provedli?

• načítám...
763
16.1.21 18:32

Těžko tady najdeš ženu, která bude mít zkušenosti se dvěma potraty během dvou měsíců.. myslím že máš smůlu a že ti nikdo druhou interrupci v tak krátkém čase neudělá..jinak co na to říct..hlava mi to nebere, ten tvůj přístup… :zed:

• načítám...
5501
16.1.21 18:33

@Elin29 Proč myslíš, že neudělá? Já nejsem vůbec příznivce UPT, ale neumím si představit, jak by třeba v Motole zjistili, že ženě na Bulovce udělali placeně UPT 8o. Když ani jiné informace mezi sebou nesdílí.

• načítám...
19982
16.1.21 18:35
@Anonymní píše:
Jo já vím že budou naky komentáře prechytrali ale já na to nereagují a ani nečtu. Ja se nejsem povinna někomu zpovídat. Jen sem se zeptala na zkušenosti.

Se nezpovidej, ale hlavně už dál neš…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí