Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Díky za radu a ano už nechci žádné děti. A na chytrý řeči sem se neptala nechápu proč to tu tak dětinsky komentujete.Ja chtěla vědět zda stím má někdo zkušenost. A ne na naky řady které stejně mě nezajímají
A proc nepouzivas antikoncepci? Vyjde levneji, je setrnejsi k telu nez opakovane interrupce, nezanechava psychicke nasledky…
@matkabagristy píše:
A proc nepouzivas antikoncepci? Vyjde levneji, je setrnejsi k telu nez opakovane interrupce, nezanechava psychicke nasledky…
Budu brát taky už si budu dávat bacha.Ale todle bylo po druhý na po prvé no tak snad to půjde. Kdyz si na tom budu trvat. A výjimky jsou když máš dvě děti. Aspoň ta pilulka kdyby šla.
Všechny tu jsme chytré, jen ty jsi hloupější než kdejaká patnáctka, když se ani chránit neumíš ![]()
@admin
Je to zase troll? To neni mozne, aby byl nekdo takhle drzy a nesoudny ve zminene situaci. Takhle se opravdu vyjadruje 40r. zena? Vidite ty jeji odpovedi? Zadna sebereflexe, zadna pokora.
@Anonymní píše:
Mohlas mi ty děti dát. My děláme psí kusy a nic. Je to nespravedlivé.
Tyhle budou plodit o stošest
bohužel
@Serpentini píše:
Všechny tu jsme chytré, jen ty jsi hloupější než kdejaká patnáctka, když se ani chránit neumíš
Ale mě ty vaše keci nezajímají nevím proč se tak vyjadrujete já jsem se neptala na rady takové. Ale o zkušenosti asi nejste češky když nerozumíte otázce. ![]()
@Anonymní píše:
Já mám dvě děti takže by to mělo jít no uvidíme
Jak podle tebe zjistí v jiné nemocnici, že ti někde už ten zákrok provedli?
Těžko tady najdeš ženu, která bude mít zkušenosti se dvěma potraty během dvou měsíců.. myslím že máš smůlu a že ti nikdo druhou interrupci v tak krátkém čase neudělá..jinak co na to říct..hlava mi to nebere, ten tvůj přístup… ![]()
@Elin29 Proč myslíš, že neudělá? Já nejsem vůbec příznivce UPT, ale neumím si představit, jak by třeba v Motole zjistili, že ženě na Bulovce udělali placeně UPT
. Když ani jiné informace mezi sebou nesdílí.
@Anonymní píše:
Jo já vím že budou naky komentáře prechytrali ale já na to nereagují a ani nečtu. Ja se nejsem povinna někomu zpovídat. Jen sem se zeptala na zkušenosti.
Se nezpovidej, ale hlavně už dál neš…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat