Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Teda já když viděla rozkrok u prvního ( kluk ), tak jsem doufala, že se Dr. neplete, protože to bych fakt žádný holce nepřála.
Taky znám holčinu, co jí několikrát potvrdili kluka a až na poradnách v porodnici se ukázalo, že ten modře vymalovanej pokoj budou muset předělat. Nakonec jí v porodnici museli několikrát ukázat její dítě ještě na pupeční šňůře, že to opravdu kluk není, jinak by si prý myslela, že jí ho vyměnili.
A myslím, že i herečka Jana Bernášková to tak měla, že jí několikrát řekli kluka a narodila se jí dcera.
Ne, nikdo takový neexistuje. Všechno to je „jedna paní povídala“, nakoupené výbavičky, bla bla.
Tak, a teď mě sežerte. ![]()
@Dajdula píše:
Teda já když viděla rozkrok u prvního ( kluk ), tak jsem doufala, že se Dr. neplete, protože to bych fakt žádný holce nepřála.
Jo jo, znám, mojí kamarádce. ale chodila k doktorovi s ultrazvukem z přeminulýho století…
@luc31 píše:
@Katka87 myslíš, že Matýsek bude holčička???
Nemyslim, jenom mi přijde, že všeobecně je to prostě spíš naopak, že říkaj holku a pak je to kluk. Upřímě mě řekla gyndařka, že z toho už asi holčičku neuděláme
A taky si říkam, že kdyby to nakonec byla holka, že už by mi ten Matýsek chyběl, už ho prostě tak beru a těšim se na něj, že by to byl fakt šok ![]()
Jo stává se to, protože pokud nemáš pohlaví z amnia, tak máš jistotu opravdu až po porodu.
@Cosmos píše:
Ne, nikdo takový neexistuje. Všechno to je „jedna paní povídala“, nakoupené výbavičky, bla bla.Tak, a teď mě sežerte.
přesně tak, vždycky je to stalo se to kamarádce, švagrové, tetě atd… Nikdy to není stalo se to mě. S vyjímkou starších ultrazvuků. Dříve se to stávalo, třeba u dětí co jim je dnes 20. Dnes jsem se na živo s nikým komu se to stalo nesetkala. Když to není moc vidět, řeknou že si nejsou jistí. Když řeknou pohlaví, jistí si jsou.
Zakladatelko nezoufej kluci jsou taky moc fajn ![]()
@Liz píše:
přesně tak, vždycky je to stalo se to kamarádce, švagrové, tetě atd… Nikdy to není stalo se to mě. S vyjímkou starších ultrazvuků. Dříve se to stávalo, třeba u dětí co jim je dnes 20. Dnes jsem se na živo s nikým komu se to stalo nesetkala. Když to není moc vidět, řeknou že si nejsou jistí. Když řeknou pohlaví, jistí si jsou.
Zakladatelko nezoufej kluci jsou taky moc fajn
Ale já nezoufám…mám jednoho chlapečka a je to takovej bombarďák, že se fakt na toho druhýho těšim. Ptala jsem se jenom pro zajímavost. Taky si myslim, že v dnešní době už se to nestává a jak říkáte, nikdo tady nenapsal: Jo MĚ se to stalo, ale stalo se to někomu…
@Katka87 píše:
Ale já nezoufám…mám jednoho chlapečka a je to takovej bombarďák, že se fakt na toho druhýho těšim. Ptala jsem se jenom pro zajímavost. Taky si myslim, že v dnešní době už se to nestává a jak říkáte, nikdo tady nenapsal: Jo MĚ se to stalo, ale stalo se to někomu…
tak stejně dva kluci jsou prostě lepší, než holka a kluk. a to já jsem holčičku moc chtěla, jako každá ženská asi, ale nakonec jsem ráda, že oni dva jsou prostě parta, jaká by kluk a holka nikdy nebyli..
ani já nemůžu napsat - mně se to stalo - ale kolegyni v práci, co jsme se střídaly v MD, se to stalo, dle uzt kluk, ve skutečnosti holka. věřím jí, že to tak bylo. myslím, že to závisí na postavení dítěte při šmíringu
.. a na daném dr., s jakou jistotou vynese onen „soud“.. můj dr. mi na rovinu řekl, že fakt neví, že myslí, že spíš kluk. kdyby tehdy vařil z vody, mohl z toho být příběh opačný,,
ale asi jsou tací, co to řeknou na jistotu, i když to tak nemusí být..
koneckoců, i já měla být kluk
ale to už je faaakt dáávno ![]()