Místo chlapečka holčička :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14367
20.5.14 21:44

Já mám doma taky 20ti letého kluka, akorát se jmenuje Nela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
20.5.14 21:46
@maraida píše:
Já mám doma taky 20ti letého kluka, akorát se jmenuje Nela :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
20.5.14 21:49

Teda já když viděla rozkrok u prvního ( kluk ), tak jsem doufala, že se Dr. neplete, protože to bych fakt žádný holce nepřála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701

Taky znám holčinu, co jí několikrát potvrdili kluka a až na poradnách v porodnici se ukázalo, že ten modře vymalovanej pokoj budou muset předělat. Nakonec jí v porodnici museli několikrát ukázat její dítě ještě na pupeční šňůře, že to opravdu kluk není, jinak by si prý myslela, že jí ho vyměnili.
A myslím, že i herečka Jana Bernášková to tak měla, že jí několikrát řekli kluka a narodila se jí dcera.

• Citovat
  • Upravit
5724

Ne, nikdo takový neexistuje. Všechno to je „jedna paní povídala“, nakoupené výbavičky, bla bla.

Tak, a teď mě sežerte. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
@Dajdula píše:
Teda já když viděla rozkrok u prvního ( kluk ), tak jsem doufala, že se Dr. neplete, protože to bych fakt žádný holce nepřála.
:mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
3168
20.5.14 21:50

Jo jo, znám, mojí kamarádce. ale chodila k doktorovi s ultrazvukem z přeminulýho století…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
20.5.14 21:52

@Katka87 myslíš, že Matýsek bude holčička??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1953
20.5.14 22:05
@luc31 píše:
@Katka87 myslíš, že Matýsek bude holčička??? :mrgreen:

Nemyslim, jenom mi přijde, že všeobecně je to prostě spíš naopak, že říkaj holku a pak je to kluk. Upřímě mě řekla gyndařka, že z toho už asi holčičku neuděláme :mrgreen: :mrgreen: A taky si říkam, že kdyby to nakonec byla holka, že už by mi ten Matýsek chyběl, už ho prostě tak beru a těšim se na něj, že by to byl fakt šok :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9135
20.5.14 22:09

Jojo, já jsem taky už 20 let jasnej „kluk“ jménem Ivanka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
20.5.14 22:15

Jo stává se to, protože pokud nemáš pohlaví z amnia, tak máš jistotu opravdu až po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
20.5.14 22:26
@Cosmos píše:
Ne, nikdo takový neexistuje. Všechno to je „jedna paní povídala“, nakoupené výbavičky, bla bla.Tak, a teď mě sežerte. :jazyk:

přesně tak, vždycky je to stalo se to kamarádce, švagrové, tetě atd… Nikdy to není stalo se to mě. S vyjímkou starších ultrazvuků. Dříve se to stávalo, třeba u dětí co jim je dnes 20. Dnes jsem se na živo s nikým komu se to stalo nesetkala. Když to není moc vidět, řeknou že si nejsou jistí. Když řeknou pohlaví, jistí si jsou.
Zakladatelko nezoufej kluci jsou taky moc fajn :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1953
20.5.14 22:43
@Liz píše:
přesně tak, vždycky je to stalo se to kamarádce, švagrové, tetě atd… Nikdy to není stalo se to mě. S vyjímkou starších ultrazvuků. Dříve se to stávalo, třeba u dětí co jim je dnes 20. Dnes jsem se na živo s nikým komu se to stalo nesetkala. Když to není moc vidět, řeknou že si nejsou jistí. Když řeknou pohlaví, jistí si jsou.
Zakladatelko nezoufej kluci jsou taky moc fajn :kytka:

Ale já nezoufám…mám jednoho chlapečka a je to takovej bombarďák, že se fakt na toho druhýho těšim. Ptala jsem se jenom pro zajímavost. Taky si myslim, že v dnešní době už se to nestává a jak říkáte, nikdo tady nenapsal: Jo MĚ se to stalo, ale stalo se to někomu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
20.5.14 23:03

@Katka87 jakto? Já napsala, že se mi to stalo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
20.5.14 23:09
@Katka87 píše:
Ale já nezoufám…mám jednoho chlapečka a je to takovej bombarďák, že se fakt na toho druhýho těšim. Ptala jsem se jenom pro zajímavost. Taky si myslim, že v dnešní době už se to nestává a jak říkáte, nikdo tady nenapsal: Jo MĚ se to stalo, ale stalo se to někomu…

tak stejně dva kluci jsou prostě lepší, než holka a kluk. a to já jsem holčičku moc chtěla, jako každá ženská asi, ale nakonec jsem ráda, že oni dva jsou prostě parta, jaká by kluk a holka nikdy nebyli..

ani já nemůžu napsat - mně se to stalo - ale kolegyni v práci, co jsme se střídaly v MD, se to stalo, dle uzt kluk, ve skutečnosti holka. věřím jí, že to tak bylo. myslím, že to závisí na postavení dítěte při šmíringu :).. a na daném dr., s jakou jistotou vynese onen „soud“.. můj dr. mi na rovinu řekl, že fakt neví, že myslí, že spíš kluk. kdyby tehdy vařil z vody, mohl z toho být příběh opačný,, :mrgreen: ale asi jsou tací, co to řeknou na jistotu, i když to tak nemusí být..

koneckoců, i já měla být kluk :D ale to už je faaakt dáávno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky