Místo chlapečka holčička :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16986
20.5.14 23:25
@dani24687 píše: :nevim: u nás teď ve 13.týdnu viděl i šňůru a i prej cosi, co tam trčí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

konecne vim, jak ty vis, ze to bude kluk :-) Take mam TP v listopadu a u nas nebyl ani naznak ukazky, ani se nikdo nepokousel odhadovat :think: I v minulem tehotenstvi mi odhad na Genetice pri 1.screeningu rovnou zavrhli, ze je to uplne nepresna prognoza, takze nechteji nikoho stresovat. Ja porad vypadala na holku, vsichni mi to vestili. Prisli jsme na 2.UZV a prvni co bylo: „Tady vidime penis“. Ten tam byl naprosto nediskutovatelne pres celou obrazovku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MCH
175
20.5.14 23:52

Zazila jsem to obracene. Pred rokem jsem prodavala pani nas ruzovy kocarek a ruzove saticky a dalsi ruzovou vybavicku pro jeji „holcicku“. Byla z te ruzove a ze saticek uplne nadsena a byla uz v 38.tt., na 100% si jista ze ceka holku, potvrzenou doktorem. Za 14 dni mi od ni prisla na mail fotka „tak to je nas Vojtisek, prekvapeni“. Otazka ale je, zda ji treba doktor nerekl, ze to asi bude holka a ona si to tak pevne zafixovala, az nepripoustela pochyby. Kazdopadne celou vybavu mela ruzovou a klucik asi jezdi do ted v tom ruzovouckem kocarku, a ze ten byl fakt „sladkej“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
21.5.14 00:02

Nase mlade bylo hermafrodit az do 34.tt … prakticky kazdou kontrolu mi tvrdili neco jinyho (vsechno tak na 60% prej :D mela nohy krizem, takze tezko soudit) no a nakonec je z toho krasna holcicka (ale muj vysnenej staroruzovej kocar proste neni… :-( )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
21.5.14 00:32

Taková perla, i na Gennetu nám řekli, že to je kluk, celé těhu mi gynekolog říkal, že to je kluk, ještě se se sestřičkou bavili, jak je to krááásně vidět. My všechno v modré a zelené.

Na porodním sále na mě porodník:„Tak, maminko, ještě jedno zatlačení a miminko je venku, jak se bude jmenovat?“ Já:„Adámek.“ Ticho, řev dítěte, moje nervy, porodníkův smích:„Maminko, Adámek to nebude, leda Evička.“

Takže asi tak.

• Citovat
  • Upravit
15404
21.5.14 05:21

@AniNevim no mne zas minule vsichni rikali, jak mi to slusi a fakt plet i vlasy parada. Ted des a hruza a stejne to vim, ze to je zas chlap. Jinak nam u prvniho tvrdili dva dr.ze to je holka az do nejakeho 20tt, ale ja si za to muzu sama, to z nich pacim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.5.14 06:59
@habina píše:
Mé švagrové se to stalo. Ještě v porodnici těsně před porodem tvrdili, že to bude chlapeček ;-) a byla to krásná holčička :-)
:mrgreen: tohle ukážu chlapovi. Pořád věří a doufá, že to u nás ta holka bude :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
21.5.14 07:02
@Liz píše:
přesně tak, vždycky je to stalo se to kamarádce, švagrové, tetě atd… Nikdy to není stalo se to mě. S vyjímkou starších ultrazvuků. Dříve se to stávalo, třeba u dětí co jim je dnes 20. Dnes jsem se na živo s nikým komu se to stalo nesetkala. Když to není moc vidět, řeknou že si nejsou jistí. Když řeknou pohlaví, jistí si jsou.
Zakladatelko nezoufej kluci jsou taky moc fajn :kytka:

Souhlas. :palec: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
21.5.14 07:51

Tak že by to přece jen ještě byla holka? Ale ne, můj doktor je zkušený, má kvalitní UZV a včera mi řekl, že to je kluk s tím, že na další kontrole to už jenom potvrdí. Tak uvidíme. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.14 11:50

Mojí sestře na dvou ultrazvucích potvrdili holku (ségra v sedmém nebi) a nakonec to byl kluk. Jelikož tam s ní na sále zrovna rodila další paní a měla holčičku, švagr doktory podezříval, že jim je vyměnili :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
21.5.14 13:14
@dani24687 píše:
@AniNevim no mne zas minule vsichni rikali, jak mi to slusi a fakt plet i vlasy parada. Ted des a hruza a stejne to vim, ze to je zas chlap. Jinak nam u prvniho tvrdili dva dr.ze to je holka az do nejakeho 20tt, ale ja si za to muzu sama, to z nich pacim :-D

ja jsem minule i ted v prnim semestru mela plet primo strasidelnou. Ted se take zatim hlavne kulatim rovnomerne cela :-) Minule mi zacalo rust jen bricho az po tom 2.velkym UZV. Uvidime, snazim se na to nemyslet, protoze tentokrat si preji chlapecka, tak nechci opet brecet na UZV :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
21.5.14 13:16

@AniNevim
ja bulela vzdycky :D pokazdy jsem si prala holku a u obou odchazela s potvrzenym klukem a bulela az doma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a tehotenstvi uplne jine, chute jine, plet samy jebak, nevolnosti silene i ted mi neni porad Ok a??? Zase kluk :cert:

Příspěvek upraven 21.05.14 v 13:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
21.5.14 13:17

Taky znám jeden takový případ:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
21.5.14 13:24
@Lana222 píše:
@AniNevim
ja bulela vzdycky :D pokazdy jsem si prala holku a u obou odchazela s potvrzenym klukem a bulela az doma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a tehotenstvi uplne jine, chute jine, plet samy jebak, nevolnosti silene i ted mi neni porad Ok a??? Zase kluk :cert:Příspěvek upraven 21.05.14 v 13:18

ja jen ziram, jak to vite brzo, holky :-) Ja jsem byla tak oskliva u prvniho, ze jsem si pak rikala, ze se musi narodit rovnou nejaky model :-) Take se me jeste v roce a pul malyho, i kdyz byl oblecen vylozene klukovsky, ptali, jestli je to holka. No a pri nakukovani na miminko v kocarku vsechny starenky chlalily holcicku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
21.5.14 13:29

@AniNevim
me rekl Dr ve 13tt ze to vypada na kluka a podle nej na 100% „bohuzel“ se nespletl a v 17tt potvrdil a jako dukaz ze je to opravdu kluk ukazal koule i pindoura :cert: :lol: pry abych verila, protoze asi videl muj „nespokojeny“ vyraz kdy jsem se tvarila, jak kdyby rekl ze dite ma jednu ruku :D
Jj, muj mladsi syn je taky holcici od mala byl a je i dost citlivka a jako maly byl krasna „holcicka“ :pankac: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
21.5.14 13:38

@Lana222 heh, no mne uplne nekontrolovatelne zacaly tect slzy proudem hned po tom, co jsem videla ten penis. Tyden jsem musela denne opakovat mantru, ze nejdulezitejsi je zdravi, ze ten penis zvladnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí