Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jednoduchá otázka. Je tady někdo, komu podle UTZ na gyndě řekli, že čeká chlapečka a nakonec se narodila holčička?
Mé švagrové se to stalo. Ještě v porodnici těsně před porodem tvrdili, že to bude chlapeček
a byla to krásná holčička ![]()
@Katka87
mas podezreni? ![]()
jinak ne neznam, nikoho…
Tem co behem tehu tvrdili to a nakonec to opravili na opak ano, ale ze by se nekomu vyslovene narodil opak, to neznam ![]()
Já to měla obráceně, tři lékaři řekli holka a bum, na sále kluk ![]()
@Katka87 jo, jedné známé se to stalo, několikrát jí potvrdili chlapečka a je to holka
prý měla nakoupené všechno klučičí, vůbec to nečekala a když se jí na sále zeptali, jak se bude holčička jmenovat, tak se zmohla jen na „Tomáš“ ![]()
Podle mně to záleží na mnoha okolnostech… Pokud dr. vidí na utz pindíka a varlátka přes celou obrazovku (jako u mně třeba), tak je to asi 100%. Pokud to nějak odhaduje, že mu tam někde něco možná kouká, tak pak to asi možné je…
Mně trvdili dlouho, že budu mít kluka a to, že to bude holčička mi řekli v nějakym 32. týdnu…takže jsem už nevěděla čemu věřit a radši jsem všechno kupovala v neutrálních barvách
Nakonec je to opravdu holčička…
@Šťopík píše:
Mně trvdili dlouho, že budu mít kluka a to, že to bude holčička mi řekli v nějakym 32. týdnu…takže jsem už nevěděla čemu věřit a radši jsem všechno kupovala v neutrálních barváchNakonec je to opravdu holčička…
to by mě zajímalo, co jí tam teda trčelo
![]()
Moje kamarádka, ta měla tenkrát úplně všechno koupené do modré barvy, podle utz. 100% kluk a „holčičce“
je letos 19 ![]()
Příspěvek upraven 20.05.14 v 21:45
@AnastazieB píše:
Podle mně to záleží na mnoha okolnostech… Pokud dr. vidí na utz pindíka a varlátka přes celou obrazovku (jako u mně třeba), tak je to asi 100%. Pokud to nějak odhaduje, že mu tam někde něco možná kouká, tak pak to asi možné je…
Přesně..ten náš na 4D ultrazvuku kulky a pinďase přes celou obrazovku.. ![]()
Tak znama měla čekat holku, totálně všechno růžový a byl to kluk jak buk ![]()
Nestalo se to me, ale pani na vedlejsim porodnim sale. Porodila, doktorka rika, mate krasnou holcicku, pani byla dost prekvapena, pry to mel byt jasny kluk ![]()
@Šťopík píše:
@dani24687 to by mě taky moc zajímalojestli pupeční šňůra?