Místo chlapečka holčička :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4566
21.5.14 13:29

@AniNevim
me rekl Dr ve 13tt ze to vypada na kluka a podle nej na 100% „bohuzel“ se nespletl a v 17tt potvrdil a jako dukaz ze je to opravdu kluk ukazal koule i pindoura :cert: :lol: pry abych verila, protoze asi videl muj „nespokojeny“ vyraz kdy jsem se tvarila, jak kdyby rekl ze dite ma jednu ruku :D
Jj, muj mladsi syn je taky holcici od mala byl a je i dost citlivka a jako maly byl krasna „holcicka“ :pankac: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
21.5.14 13:38

@Lana222 heh, no mne uplne nekontrolovatelne zacaly tect slzy proudem hned po tom, co jsem videla ten penis. Tyden jsem musela denne opakovat mantru, ze nejdulezitejsi je zdravi, ze ten penis zvladnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
21.5.14 13:50

@AniNevim
ja mela vybuch v pondeli vecer :cert: a to to vim mesic, ale staci malo a mam v ocich slzy a ani to nechci :( manzel kdyz me vidi ubulenou uz se ani nepta, co se stalo, protoze vi odkud vitr vane :D
kamaradka rikala ze se s tim smirila az kdyz se maly narodil a ona ho videla, ze jinak cele tehu proplakala…
Ano, zdravi je nejdulezitejsi, ale… :oops: to prezijeme :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
21.5.14 14:02

@Lana222 no vidis, a ja bych si moc prala druhyho chlapecka… a to jsem u prvniho strasne obrecela v tehotenstvi, vubec jsem si to neumela predstavit. Ted si to neumim predstavit s pripadnou holkou. Ja tu preslazenou ruzovou nesnasim. Navic ta predstava cesani… to pripadne upnuti na Hello Kitty nebo jak se to pise… No, pujdu do mdlob, jestli to na UZV reknou s jistotou. Navic vubec netusim, jak bych se ji starala o prirozeni apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
21.5.14 14:24

@AniNevim se.e pes, jdu hodit na bazárek růžový oblečky, co jsem koupila u kamarádky při prvním klukovi :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
21.5.14 15:26

@dani24687 tak brzo jo? Jsi nejak silne presvedcena :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
21.5.14 15:33
@Kočislava píše:
Moje kamarádka, ta měla tenkrát úplně všechno koupené do modré barvy, podle utz. 100% kluk a „holčičce“ :mrgreen: je letos 19 :mrgreen:Příspěvek upraven 20.05.14 v 21:45

tak moje teta to mela naopak, urcite to bude holcicka, tak ona si koupila i ruzovy kocarek! no a nakonec se chudak Davidek vozil v ruzovem kocarku a dnes slavi 20. ;)

Jinak se to stalo i me kamaradce, asi pred 7 lety. Tvrdily holcicku a byl to kluk jako buk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
21.5.14 15:36
@Katka87 píše:
Ale já nezoufám…mám jednoho chlapečka a je to takovej bombarďák, že se fakt na toho druhýho těšim. Ptala jsem se jenom pro zajímavost. Taky si myslim, že v dnešní době už se to nestává a jak říkáte, nikdo tady nenapsal: Jo MĚ se to stalo, ale stalo se to někomu…

myslim, ze kubykula psala, ze primo ji se to stalo :think: hned prvni stranka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
21.5.14 16:47
@AniNevim píše:
@dani24687 tak brzo jo? Jsi nejak silne presvedcena :-)

Ja uz neverim nicemu. Treba to pomuze a upadne mu :-D:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
21.5.14 17:19

@dani24687 ale jdi ty :-) Ja si rikam, ze pokud je tam holka, tak na UZV muze byt nejaky „stin“ ktery vyobrazi pomyslne prislusenstvi. Ale Opravdovy kluk ho muze porad schovavat mezi nozky a tim padem se jevit do posledni chvile jako holka :think: To je ale muj laicky usudek, nebrat za bernou minci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
21.5.14 17:24
@AniNevim píše:
@dani24687 ale jdi ty :-) Ja si rikam, ze pokud je tam holka, tak na UZV muze byt nejaky „stin“ ktery vyobrazi pomyslne prislusenstvi. Ale Opravdovy kluk ho muze porad schovavat mezi nozky a tim padem se jevit do posledni chvile jako holka :think: To je ale muj laicky usudek, nebrat za bernou minci!

já si to zas myslím naopak - že kluka musí poznat na 100% ale holku ne, ale jak tu čtu, tak neplatí ani jedno :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
21.5.14 17:25
@Kočislava píše:
Moje kamarádka, ta měla tenkrát úplně všechno koupené do modré barvy, podle utz. 100% kluk a „holčičce“ :mrgreen: je letos 19 :mrgreen:Příspěvek upraven 20.05.14 v 21:45

no jo, ale před 19-ti lety nebyly tak dobré UZ :think:
myslím, že dneska je to spíš rarita, že se narodí něco jiného, než říkají. Ono je to stejně vesměs jedno :D a na oblečení přece už tolik nezáleží :)

• Citovat
  • Upravit
Twitter
21.5.14 17:26
@AniNevim píše:
@Lana222 heh, no mne uplne nekontrolovatelne zacaly tect slzy proudem hned po tom, co jsem videla ten penis. Tyden jsem musela denne opakovat mantru, ze nejdulezitejsi je zdravi, ze ten penis zvladnu :-)
:mrgreen: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
16986
21.5.14 17:32
@Twitter píše: :mrgreen: :palec:

a jakpak ho zvladam :P hec :mrgreen: :lol: Ze chci hned dalsi :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
21.5.14 17:55

@AniNevim jako hned další miminko? nebo rovnou chlapečka? :D Já budu mít děti od sebe 18 měsíců a mazec. To jedno je teda ještě v břiše :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky