Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj já si to nakonec říct nenechala, navíc byla malá v bříšku hroznej čertík, takže měli dr. co dělat aby miminko vyšetřili jak měli
a bylo to krásné i dr. co mě rodil se těšil, když se dozvěděl že nevíme pohlaví a po porodu nás ještě napínal než malou otočil aby se podíval ![]()
@Twitter Je, koukam ze cekas Lvice. Ja mam doma Lvice a druhe miminko v brise, rozdil bude 3r3m, pokud Buh da a donosim do terminu ![]()
Ja mam dva kluky, viz metrik. Oba meli byt holky, doma vyprane ruzove a pak vylezl pindik. Poprve to urcil muj gynekolig, podruhe utz v podoli a pani doktorka si dala zalezet a zkoumala to asi 5 min, protoze jsem ji rekla ze doma jednu holku v modrem mam. Muj gynekolog pak taky tvrdil ze to je holka.
No co, hlavne ze jsou zdravi.
@AniNevim jj, lvíče a doma máme kozorožku
opravdu koza kozovatá
Chtěli jsme taky větší věkový rozestup, ale podařilo se takto no ![]()
Právě mi už několikrát potvrdili kluka, teď jdu na UZ ve 31+2tt tak se musím znova zeptat a znova si to osobně prohlédnout
protože ladím z růžové do modré.
@Twitter
Preji hlavne zdravi. Lvice je velmi hrave vesele dite. Sice umi take rozkazovat a chce pozornost a slavu, ale je to vesela povaha. Ja jsem Kozoroh, tak mi o takovem diteti vykladat nemusis ![]()
Maminky, zajímá mě, zda je tu někdo, komu se na UTZ ukázal jen jakoby „pytlík“ (šulda nebyl vidět)… byl to nakonec kluk nebo holka???
@Halibar
no nedá
ráda bych věděla pohlaví dítěte.. hold si budu muset ještě počkat!
@AniNevim
ahoj, děkuji ![]()
Ale zas tak maličký nebyl
Porodní váha 4390g
makačkááá ![]()
teď má skoro 5 kilo ![]()
Jináč u nás teda UZ nekecal ![]()
Nám v 16 tt. řekli, že to vypadá na chlapečka a v 21tt. už to byla na 99% holčička..
![]()
arťulililinka** píše:
Maminky, zajímá mě, zda je tu někdo, komu se na UTZ ukázal jen jakoby „pytlík“ (šulda nebyl vidět)… byl to nakonec kluk nebo holka???
Podle mého se může lehce zaměnit pytlik bez sourku za pysky
![]()
Mě tvrdi všichni od 11tt, že jsou to kluci - mají kompletní vybavení
![]()
3 x šulda a taky 3 x chlap… a pokaždé jsem doufala, že to na UTZ špatně viděli
![]()