Místo menstruace špinění - lze otěhotnět?

Jokyna1
7.10.19 13:14

Místo menstruace špinění lze otěhotnět?

Ahojky kočky. Mám takový dotaz, v srpnu jsem vysadila po 12ti letech antinu Yaz, vůbec se mi do toho nechtělo, když vidím jak strašnou mají potom holky pleť. Ale řekli jsme si že zkusíme miminko, po svatbě máme, věk taky, na co čekat. Čekala jsem na první ms, ta přišla 30tý den ale pouze hnědý výtok trvající 4 dny. Žádné bolesti jako jindy při ms s antikoncepci, i když vím že to neni pravá ms, jakou jsem ji měla před práškama už moc nevím bylo mi 16, ale myslím že pravidelnou. Pročetla jsem milion diskuzí a vím že hodně lidí ms vůbec nemá i klidně rok po vysazeni, tak jsem byla ráda, že se něco děje, když alespoň špinim. Objednala jsem se raději na gyndu. Lehké denní špinění bylo i týden po té,,menstruaci,, nevím jestli to můžu brát jako menstruaci. Na gyndě mi řekl, že moje sliznice má pouze 3 mm což je málo. Z krve zjistil, že nemám estrogen ani progresteron. Teď je otázka zda po vysazení nebo mojí váhou 170/43 kg. I když měla jsem vždy 46 a ms byla. Teď 43 protože mam k tomu dráždivý tračník skoro denně je mi na zvracení a mam problémy se zažívánim tak jim hoodne blbě, podle všech skoro vůbec. Ale to tady nechci teď řešit. Druhá ms měla přijit ted o víkendu. Přišla ale zase jen špinění, ale prý to mam brát jako menstruaci a předepsal mi léky které mam brát od 14. Dne cyklu 10 dni. Je to něco aby mi doplnil progesteron, máme se prý snažit. K tomu mám koupit Inofolic- kys listová. Takže je tedy možné otěhotnět i tak mi tvrdí doktor. Máte někdo zkušenost? Hlavně ne každý má ovu uprostřed cyklu ne že si je tak jistý že to mam brát od 14. Dne :) když ani nevim jestli tohle moje špinění můžu brát za ms. Děkuji za názory. ????????

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
7.10.19 13:31

Možná teď nějakou dobu po braní antikoncepce potrva, než se hormony srovnaji a tělo začne přirozeně fungovat. Docela mě překvapuje, že ti dr hned cpe další hormony, aniž by dal tělu šanci dát se do kupy samo. Ale tak snad ví co dělá. Co se týká té váhy, je opravdu docela dost nízká. Třeba moje tělo funguje tak, že když zhubnu pod určitou hranici, tak se menstruace zastaví a prostě není. Nevím zda tím pádem ani ovulace. Každopádně, touhu po miminku chápu, ale možná bych ve tvem případě pár měsíců počkala než se vše stabilizuje a ne na sílu a na moc tehotnet a pak mít kvůli tomu problémy v těhotenství :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6661
7.10.19 13:31

Ovulace je 12 - 16 dnů před koncem cyklu. Evidentně máš rozházené hormony. A pokud máš sliznici 3 mm, je to špatně, s tím neotěhotníš. Je docela dost možné, že ani neovuluješ. Nicméně HA jsi vysadila teprve v srpnu po hodně letech. Já bych raději nechala tělo, ať si zkusí naskočit samo a léky bych nasadila případně až později. Dala bych mu oddechový čas. Jinak tvoje hmotnost je fakt nízká :nevim: Já měla před prvním těhotenstvím 54 kg na 172 cm (a to mně lezly kosti) a tělo mělo po HA problém s ovulací. Anovulační cykly byly na denním pořádku. Můj gynekolog chtěl, abych pár kilo přibrala, že to tělu pomůže. Přibrala jsem pomalu 4 kg a cyklus byl jak hodinky, otěhotněla jsem pak po 3 měsících bez nějakého snažení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jokyna1
7.10.19 14:55

@bartsch Ovulace nebyla říkal. Právě mě přijde zvláštní že si je tak jistej že si vezmu prášek a bude :)). Ale otěhotnět asi mozný je, protože mi řekl po dobraní prášků přijde ms a už by to ms být měla. A ze mozna budu tehotna a neprijde. Tak ja nevim :/ :) A kdyz se nepodari za 3 mes tak mi nasadi neco jineho :(

• Citovat
  • Upravit
192
10.10.19 19:44

To ti gyndr napsal asi Proveru, vid? :think: Kazdopadne: progesteron je hormon jehoz tvorba v tele zavisi na tom, kolik mas v tele tuku… coz pri tve vaze urcite dost tuku nemas :( Ja totiz aktualne resim tentyz problem, vaha nizka kvuli zdrav. problemum, cykly rozhazene… tak uz jsem s problemem seznamena. Inofolic urcite ber! ten je pecka. Taky ho beru, uz skoro 2 mesice a pomohl mi srovnat cyklus alespon tak, ze mam menstruaci normalne a po 28-30dnech :palec: ale bohuzel tedy uprostred cyklu obcas spinim, nekdy malo, jen hnedy vytok, nekdy vice…
Hodne sil!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jokyna1
10.10.19 21:11

@Lisdoonvarna Jeee tak to jsme dvojka :( ja taky kvuli zdrav problemum rozhodne ne zadna anorexie to vubec. Je to GYNPRODYL. :/ dekuju moc Tobe taky :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex