Místo UM obyčejné mléko?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Místo UM obyčejné mléko?
Ahoj, potřebovala bych poradit- malé bude ted 19. měsíců, vždy večer před spaním a ráno po probuzení pije UM. No a teď se mi pár dní stalo, že ho ( hlavně tedy večer)vůbec nechtěla. Když sem jí ho zkusila nedat před tim spanim vůbec, tak jí trvalo strašně dlouho než s brekem usnula…Ráno ho ještě jakž takž vypije, protože má hlad. Tak mě napadlo že bych jí dávala normální mléko nebo slabší kakao, ale nevim, jestli je to v tomhle věku už vhodné. Jinak normální mlíko si přes den dá ráda…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Od roku už můžou pít kravské.
Sice tam nejsou vitamíny co v UM, ale tak 19měs. dítě už má plnohodnotnou stravu a vitamíny v ní, takže klidně ať pije kravské místo UM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem dávala oběma dcerám KM od 15-ti měsíců. DO té doby jsem kojila, první žádná UM nechtěla a u druhé jsem to ani nezkoušela. Obě mají rády mléko do teď a mladší vypije 0,5-1 litr denně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina 25 píše:
Ahoj, potřebovala bych poradit- malé bude ted 19. měsíců, vždy večer před spaním a ráno po probuzení pije UM. No a teď se mi pár dní stalo, že ho ( hlavně tedy večer)vůbec nechtěla. Když sem jí ho zkusila nedat před tim spanim vůbec, tak jí trvalo strašně dlouho než s brekem usnula…Ráno ho ještě jakž takž vypije, protože má hlad. Tak mě napadlo že bych jí dávala normální mléko nebo slabší kakao, ale nevim, jestli je to v tomhle věku už vhodné. Jinak normální mlíko si přes den dá ráda…
UM není nutné, i když výrobci, pochopitelně, tvrdí něco jiného. Dcera pije KM tak od 15 měsíců a dávám jí kakao. Zatím to přežila v pohodě, stejně jako její sourozenci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co zkusit jiné UM? Kravský jí nic nedá, malej bude mít v červenci 3 roky a každý ráno a někdo i po odpoledním spaní, má ještě Nutrilon…kravský jsem ani nezkoušela, nic z toho nemá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takhle velkému dítěti bych normální mléko už dávno dávala. UM nefandím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky tak děkuju, jiné Um už moc zkoušet nechci. Malá jinak jí úplně všechno, ovoce, až teda na ryby těm nějak nefandí, takže sem si taky myslela že by to UM už mít nemusela, jen sem si to potřebovala ověřit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Irinka0210 píše:
A co zkusit jiné UM? Kravský jí nic nedá, malej bude mít v červenci 3 roky a každý ráno a někdo i po odpoledním spaní, má ještě Nutrilon…kravský jsem ani nezkoušela, nic z toho nemá.
ja mam stejny nazor jako ty. a to ze kravske mleko je pro male dite na nic. nicmene propagovat tady na emiminu piti UM je asi jako propagovat ockovani, takze uz si setrim prsty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ali-Ali A do kolika by to UM pili? Do patnácti let, nebo do kdy? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina 25 V 19-ti mesicich je nejvyssi cas naucit usinat dite bez flasky… pochybuju totiz, ze mas chut ji pak jeste pokazde cistit zuby
UM je v tomto veku taky zbytecne, pokud ma jinak pestrou stravu… Dala bych normalni mliko ( ne hnusnej krabicak ale dobre cerstve mleko) a za usetrene penize za UM koupila neco hezkeho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klementyna píše:
@Ali-Ali A do kolika by to UM pili? Do patnácti let, nebo do kdy?
jak bude chtit. do 3, klidne do 4. proste nezastavam nazor, ze rocni dite ma prejit na kravske mleko. kor me fascinuji matky presvedcene, ze krabicove mleko ze supermarketu za 14kc, nejlepe jeste smichane s grankem, je lepsi nez UM…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ali-Ali píše:
jak bude chtit. do 3, klidne do 4. proste nezastavam nazor, ze rocni dite ma prejit na kravske mleko. kor me fascinuji matky presvedcene, ze krabicove mleko ze supermarketu za 14kc, nejlepe jeste smichane s grankem, je lepsi nez UM…
Cítím to úplně stejně, jsem ráda, že nejsem jediná
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit