MIT DVA SYNY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30628
2.1.10 23:02

Já zase chodím s mojí mamkou na kafe, na čaj a nebo na to kafe. Je to i výchovou…občas jdu já, ona a i kluci s náma. V tomhle složení jdeme na ples, na zábavu a tak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
2.1.10 23:10

Foto z loňského domácího karaoke :wink:
Já, moje ségra, její děti, mamka, můj syn a „ženich“ od neteře. Byla tam i „nevěsta“ od mého syna, ale na záběru chybí :wink: A v tomhle složení jdeme klidně kalit…i když já jsem teď trochu OUT, páč mám kojené dítko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
2.1.10 23:13
Terulka píše:
moje kamarádka právě nedávno porodila čtvrtého kluka

Joj, to musí být nádhera, taková parta doma! Čtyři synové jsou můj sen (ač masochistický).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
2.1.10 23:14

laducho, a o tom to je… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
2.1.10 23:15

Taky jsem chtěla kluky, ale Vikča je naschválnice a pokazila mi to :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
2.1.10 23:19

Laducho, super…doufám, že to jednou budu mít taky tak až budou kluci velký.

Já si ty moje dva klučíky stejně čančám jak holčičky, na někom se vyřádit musim. :mrgreen:
Naposledy mě ten starší naštval, nechce si nechat koupit růžovou košili a k tomu tmavě modrej svetr. :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já mám kluky snědší, mooooc by mu to slušelo. :lol:
Ale červenou nosej oba, ta jim jde báječně. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
2.1.10 23:23
Kopytko píše:
Lentilko jako vazne? a proc?

No, vážně. Připadám si prostě vhodnější jako matka synů a strašně by se mi líbila konzistentní parta. Asi se mi víc líbí mezi chlapy 8-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
2.1.10 23:24

Kluci taky oba nosí oranžovou a červenou a Vašek i tu růžovou, třeba košili do kvádra :wink:

Ale malá je truc kluka, takhle se tváří na sukni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
2.1.10 23:26
Kopytko píše:
me ani tak nejde o cicani ale poslouchat ty blaboly od lidi, tak se ta holka zase nepovedla ja uz ti schovavala sukynky......

Klidně řekni, žes 2 kluky chtěla a že pak budeš mít plno vnuček :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
2.1.10 23:27
Kopytko píše:
me ani tak nejde o cicani ale poslouchat ty blaboly od lidi, tak se ta holka zase nepovedla ja uz ti schovavala sukynky......

No tak na tohle já sem moc nereagovala. Taky se mně všichni ptali jetli budeme mít třetí.
Tak sem jim řekla, že když mi koupěj barák se zahradou a k tomu chůvu, tak jich budu mít třeba deset. :mrgreen: :mrgreen:
Bydlíme ve 2+kk. :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
2.1.10 23:30
laducha píše:
Kluci taky oba nosí oranžovou a červenou a Vašek i tu růžovou, třeba košili do kvádra :wink:Ale malá je truc kluka, takhle se tváří na sukni :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Opravdu povedená fotka.

No já doufám, že až mi Akrimek ještě trochu povyroste, tak se taky umoudří a růžová začne být v kurzu. :-D
Jinak teda oranžová je u nás také hodně frekventovaná barva. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
2.1.10 23:33
Kopytko píše:
to zkusim… tohle me dere ty rozumy, manza zase radil to z filmu libas jako buch na to ti sere bilej tesak :lol: :lol: :lol: :lol: dyt dneska zacina byt pomalu zazrak prijit to jineho stavu a mit zdrave dite a poslouchat tohle fakt ty lidi a jejich starosti nechapu a ty rady to je teda neco :lol: :lol: :lol:

No jasně, vždyť je přece důležitý, aby byly děti zdravý a je fuk jestli maj bimbase nebo prcinku.
Taky sem si kolikrát dělala srandu, že sme asi holku neměli mít, protože by byla ošklivá po tatínkovi. :mrgreen: Ovšem u kluků už víme, že je umíme náramný. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
2.1.10 23:40
Kopytko píše:
ja to nechapu uz taky proto, copak si asi tak clovek muze vybrat co se mu narodi nebo nenarodi, nejdriv jee tobe je 30 a nemas dite, kdyz ho mam, jeee kdy bude druhy, a kdyz mi roste pupicek jee to je skoda ze se ti nepovedla ta holcicka co by bylo potom.....
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No právě okolí se stejně nikdy nezavděčíš, já tyhle kecálky fakt miluju, mě se zase začali všichni ptát když byli staršímu dva roky, kdy budeme mít další a ptali se dalších skoro sedum let, pořád se ptali jestli nám to nejde nebo co, já byla od začátku rozhodnutá, že chci další až půjde první do školy a tak sem to taky měla, bylo až neuvěřitelné jak rychle se to povedlo. :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
2.1.10 23:42

Vykašli se na lidi, mně spíš vadilo, že jsem všechny děti přenášela a pořád mě někdo bombardoval dotazy…Kdy už? a Ještě nic? Asi měli strach, že jim to zatajím :mrgreen:

Přeji dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
2.1.10 23:59

Já mám doma zase 2 holky.Taky to má a nemá své výhody.Kluka jsem si přála moc.Ale člověk to neovlivní.
Taky se mě ptají,kdy zkusíme toho kluka.Kdyby mi zaručili kluka,tak budu přemýšlet.Nehledě na 1 malý pokojíček.
A jedna babka ze vsi ,když jsem jí na její dotaz řekla,že máme druhou holčičku,tak povídá…jé,no to je blbý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí