MIT DVA SYNY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4257
2.1.10 22:41

Zase třeba můj muž co se hlídání týče důvěřuje mé mamce více než té své… :dance: :oops:

Snad budu dobrá tchýně a nebude mě pomlouvat v parku na lavičce,nebo na pískovišti… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
2.1.10 22:42

Tak to já jdu klidně se synkem i na pivo, když teda zrovna nejsem těhotná nebo nekojím :wink: Jsem ráda, že se za mě nestydí :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
2.1.10 22:45

laducho, tak tos mi udelala velikou radost a dala nadeji :palec:

kopytko, to zes to nikdy nevidela, neznamena, ze to neexistuje :lol: Ja treba s mamou na kafe nebo do kina chodim a z mych kamaradek bych ti jich taky par napocitala… Ono to bude asi spis o vztahu a o povaze (jak napovedela laducha) nez o pohlavi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
2.1.10 22:45

Můj muž chodil s mamkou a babičkou do divadla (pravda nikdy mi neřekl nakolik to bylo dobrovolné… :-D ),ale nemluvil o tom jakože ho nutily. A kamarád zase pořád někde vláčí svou babičku - do muzea,do divadla,na výlety… Podle mě hodně záleží na povaze…
Já jsem s taťkou taky chodila na pivo… :oops: S maminou jsem nebyla na pivo nikdy ani na kafe - ona mě spíš tahá po obchodech - což jako moc nemusím… :oops:

V GB jako au-pair jsem hlídala 4 kluky (9,7,5,3 roky) - tam mi té samotné ženské přišlo někdy líto…
Kdybych měla jistotu,že 3. dítě bude holčička,tak bych do toho šla,ale 3 kluci by na mě asi bylo moc… :oops: :oops: :oops:
Ale třeba se jednou ještě rozhoupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
2.1.10 23:02

Jejda holky to je náramné téma. :mrgreen:

No já si holčičku přála, ale jak už tu někdo napsal, tak jsem radši za dva kluky než za 2 holky.
Prvního sem měla v jednadvaceti, tak doufá, že jednou budu taky máma kámoška a ne opruz. :lol:

Moji kluci jsou od sebe dost daleko, tak mám spíš dva jedináčky, ale už teď spolu dělaj lumpárny a moc se maj rádi a rozumí si.

Původně chtěl prvorozený sestřičku, ale bráchu má moc rád.

Taky se bojim, že budu jednou otravná tchýně. Ale co se dá dělat víc dětí zatim neplánuju, moje kamarádka právě nedávno porodila čtvrtého kluka, tak to bych asi nevydejchala. :mrgreen:

Muj brácha má zase dvě holky a teď pořád řešej jestli to třetí ještě mít, ovšem švagrovce táhne na 37. rok a asi se na to už necítí. Náš otec totiž pořád prudí, že jinak vymřeme po meči. Muj strejda má dvě holky a druhej strejda emigroval a bratranec žije v Americe, takže příjmení už má skomolený.

Přesto mi ty růžové šatičky a culíčky trochu chybí, ovšem moje kamarádka má holku děsnou hysterku, tak sem ráda za moje klidný chlapečky. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
2.1.10 23:02

Já zase chodím s mojí mamkou na kafe, na čaj a nebo na to kafe. Je to i výchovou…občas jdu já, ona a i kluci s náma. V tomhle složení jdeme na ples, na zábavu a tak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
2.1.10 23:10

Foto z loňského domácího karaoke :wink:
Já, moje ségra, její děti, mamka, můj syn a „ženich“ od neteře. Byla tam i „nevěsta“ od mého syna, ale na záběru chybí :wink: A v tomhle složení jdeme klidně kalit…i když já jsem teď trochu OUT, páč mám kojené dítko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
2.1.10 23:13
Terulka píše:
moje kamarádka právě nedávno porodila čtvrtého kluka

Joj, to musí být nádhera, taková parta doma! Čtyři synové jsou můj sen (ač masochistický).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
2.1.10 23:14

laducho, a o tom to je… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
2.1.10 23:15

Taky jsem chtěla kluky, ale Vikča je naschválnice a pokazila mi to :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
2.1.10 23:19

Laducho, super…doufám, že to jednou budu mít taky tak až budou kluci velký.

Já si ty moje dva klučíky stejně čančám jak holčičky, na někom se vyřádit musim. :mrgreen:
Naposledy mě ten starší naštval, nechce si nechat koupit růžovou košili a k tomu tmavě modrej svetr. :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já mám kluky snědší, mooooc by mu to slušelo. :lol:
Ale červenou nosej oba, ta jim jde báječně. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
2.1.10 23:23
Kopytko píše:
Lentilko jako vazne? a proc?

No, vážně. Připadám si prostě vhodnější jako matka synů a strašně by se mi líbila konzistentní parta. Asi se mi víc líbí mezi chlapy 8-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
2.1.10 23:24

Kluci taky oba nosí oranžovou a červenou a Vašek i tu růžovou, třeba košili do kvádra :wink:

Ale malá je truc kluka, takhle se tváří na sukni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
2.1.10 23:26
Kopytko píše:
me ani tak nejde o cicani ale poslouchat ty blaboly od lidi, tak se ta holka zase nepovedla ja uz ti schovavala sukynky......

Klidně řekni, žes 2 kluky chtěla a že pak budeš mít plno vnuček :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
2.1.10 23:27
Kopytko píše:
me ani tak nejde o cicani ale poslouchat ty blaboly od lidi, tak se ta holka zase nepovedla ja uz ti schovavala sukynky......

No tak na tohle já sem moc nereagovala. Taky se mně všichni ptali jetli budeme mít třetí.
Tak sem jim řekla, že když mi koupěj barák se zahradou a k tomu chůvu, tak jich budu mít třeba deset. :mrgreen: :mrgreen:
Bydlíme ve 2+kk. :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky