Mít jedno dítě nebo dvě?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Maminky porad premyslim jestli mit druhe miminko. Syn má rok. Nechci aby byl sám. Aby k sobě někoho na tom světě měl. Ale bojim se porodu. Kvuli zdravotnim komplikacim z přirozeného porodu syna. Bych druhé chtěla císařem..a máme ještě i nesestoupleho varlatko. Operace nas bude cekat..tak se bojím i toho co by mohlo byt pro druhem porodu..navic mam diastazi a kylu..tak uz jsem tak nějak domluvená s gyn. I porodnici i chirurgem..ze by byl vhodnější plánovaný cisar..kvůli komplikacim ktere nastali při prirozenem porodu. Půl roku jsme jezdili na ultrazvuky hlavičky. Naštěstí je vse v poradku..pri porodu se špatně natocil a z modriny na hlavicce to zpusobylo krvaceni. Malého museli krisit..dál uz se nebudu rozepisovat..Doted mám slzy v očích
A stávající situaci s diastazi a kylou..nevím jestli pres to všechno do toho jit..
Tak já čekala úvahu jiným směrem… V tomhle případ určitě
ano
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
No to se budeš muset poradit v první řadě se svojí dr, ta vážnost
tvého stavu zná líp než my všichni tady dohromady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
To se ptej lékaře. Diastaza není překážkou, vyřešena kyla taky ne. Předchozí špatný porod se vůbec nemusí opakovat, záleží, jaká byla příčina. Taky jsem mela jeden spatny porod s naslednymi komplikacemi u ditete, a přesto jsme šli ještě do dalšího. Bála jsem se, že se to bude opakovat, ale doktoři to věděli a hlídali a nakonec bylo všechno v naprostém pořádku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jo ještě tu procti pár diskuzi… Myslím, že klidně máš pár let na
rozmyšlenou. Určitě zas napíšeš, že ti je už 30,takže na druhé dítě
je skoro pozdě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Počkala bych tak rok, dva. Však nač spěchat. Alespoň si malého
užijete, dokud je malinky a nebude obkakovat miminko. Nejdříve se pořádně
vzpamatujte z porodu, dejte dohromady zdraví a pak až další dítě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Maminky porad premyslim jestli mit druhe miminko. Syn má rok. Nechci aby byl sám. Aby k sobě někoho na tom světě měl. Ale bojim se porodu. Kvuli zdravotnim komplikacim z přirozeného porodu syna. Bych druhé chtěla císařem..a máme ještě i nesestoupleho varlatko. Operace nas bude cekat..tak se bojím i toho co by mohlo byt pro druhem porodu..navic mam diastazi a kylu..tak uz jsem tak nějak domluvená s gyn. I porodnici i chirurgem..ze by byl vhodnější plánovaný cisar..kvůli komplikacim ktere nastali při prirozenem porodu. Půl roku jsme jezdili na ultrazvuky hlavičky. Naštěstí je vse v poradku..pri porodu se špatně natocil a z modriny na hlavicce to zpusobylo krvaceni. Malého museli krisit..dál uz se nebudu rozepisovat..Doted mám slzy v očích
A stávající situaci s diastazi a kylou..nevím jestli pres to všechno do toho jit..
pokud tě trápí „jen“ to co píšeš, tak bych druhé dítě klidně měla. Kolik Ti je let?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mám kýlu, diastázu, varixy (nezmizely), měla jsem rupturu 3. stupně,
kdy si problémy nesu dodnes. Syna tahali vexem.
Druhý syn má nejspíš ADHD, vývojovou dysfazii, sníženou imunitu.
Plánujeme třetí dítě.
Ale druhý syn byl plánovanou sekcí a další dítě bude taky tak.
Přirozeně rodit nechci. Doktor mě nenutil a nenutí.
Rozhodnout se musíš sama. Ale já bych do toho šla. Pokud byly problémy, tak
lépe hlídají.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
tak pro mne, co jsem si prošla 13let marnými
IVF pokusy a spol. mi tento dotaz přijde spíš úsměvný.. važ si své
Plodnosti, děvče, a určitě 2 než1.. hodně štěstí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak jestli ti netahne na 40, tak bych jeste s druhým aspon rok dva
pockala.. Prvni mas teprve rocni, kam spechas? Pockej, az bude mit obdobi
vzdoru, to te rychle prejde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Druhé dítě ano- syn alespoň bude mít parťáka, nebo parťacku.
Rozhodnutí je na tobě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
No, vsak cizarsky rez neni zadna tragedie a pokud ho mas preddomluveny? Ja
mela prvni akutnim cisarem, diastazu take. Malemu je lehce pres rok a intenzivne
se snazime o druhe. Chceme, aby k sobe meli deti blizko. Vic nez 4 roky
rozdil uz neni ono a nevis, jak rychle se druhe povede.
Asi bys mohla trochu pocvicit to sikme brisni, ale to urcite vis…
Zalezi, co ti doporuci lekari.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Pajka89 píše:
Tak jestli ti netahne na 40, tak bych jeste s druhým aspon rok dva pockala.. Prvni mas teprve rocni, kam spechas? Pockej, az bude mit obdobi vzdoru, to te rychle prejde
To je prave potreba otehotnet driv, nez to obdobi zacne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Jak naucit 2,5 dite spat celou noc?
- Zvysena echogenita jater u ditete
- Zavinovačka a výbava k druhému, letnímu dítěti :)
- Jaké je být dítětem "starší matky"?
- Funny wheels pro vysoké dvouleté dítě
- Daňově přiznání -dítě
- Dítě škytá po každém jídle