Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ďakujem Vám všetkým za rady, postrehy, názory.. určite mi to pomohlo nazrieť do môjho problému aj z iného uhlu a síce ešte stále neviem ako sa k tomu postavím.. verím, že sa mi to podarí vyriešiť tak aby som si s odstupom času povedala, že to bolo dobré riešenie.. ešte raz Vám ďakujem
a ak bude mať niekto ešte k tomu niečo povedať, tak kľudne. Rada si prečítam
Hm, tak řekla bych, že něco podobného jsem prožívala tak mezi svými 19ti-23 lety. Kolotoč scházení a rozchodů, euforie, zamilování. Narozdíl od tebe jsem ale cítila, že spolu být nemůžem, že jsme hodně rozdílní, jiný názor na rodinu, jiná víra… Přesto mne to k němu hrozně táhlo. A asi teda i naopak. Já v podstatě nevěděla, čí jsem. Pořád jsem měla pocit zavázanosti, klidně ale dva měsíce nic a pak jsme někam vyrazili na víkend a tím mne jaksi držel a svazoval…
Jenže po takovém víkendu jsem pak byla už úplně „zlomená“, vyloženě jsem „utíkala“ domů… (nijak mi neubližoval). Sama jsem cítila, že takhle to nechci, komu by to taky vyhovovalo, že. ![]()
A v „mezidobí“ jsem potkala svého (teď už
) manžela. A viděla, že opravdu jde všechno jinak. Ten „vztah“ jsem ukončila (ó, jaká úleva), byla pak doba, kdy jsme si během dne napsali třeba 7 mailů, nicméně čaji u něj doma jsem se úspěšně (možná zbaběle, ale proč jsem se měla testovat
) vyhýbala a snad jsem definitivně v sekci „kamarádi“. Jsme v kontaktu dodnes (jsem 8 let vdaná a nelitovala jsem ani chvilku
), víme o sobě hodně a mne teda potěšilo, že vloni v listopadu se mu narodila dcera).
Máš to trochu jinak, jsi mladá, ale co má být, bude a možná by ses neměla upínat k němu, jako jedinému… ![]()
Zakladatelko - to že jste se seznámili, tys byla ještě prakticky na půl dítě ,on dospělý chlap, to je při nejmenším divné. Ale k věci - mám z něho pocit, že tě má docela na háku, že ta láska z jeho strany není až taková, jako z té tvojí. Jsi dost mladá, takže bych ti spíš doporučovala definitivní rozchod a najít si někoho přiměřeně svému věku, kdo tě nebude nechávat pořád jen čekat a přemýšlet stylem -Zavolá nebo příjde?
@nehik ospravedľňujem sa, že odpisujem až teraz
ako to s nami vypadá? ako na húpačke.. neviem sa vyjadriť.. myslím, že sa nič nezmenilo odkedy som sem písala.. je pravda, že som sa s ním o tom nerozprávala, ale akosi ani nebolo kedy - chcem to prebrať jedine osobne. takže v podstate nič moc
Ahoj, ja mam kamaradku z vychodniho Slovenska, ta se se svym nynejsim muzem poznala take ve 13letech. On je o 7 starsi… Pak asi v 16-ti se rozesli na 2 roky, potom se k sobe zase vratili, zjistili, ze spolu musi byt (nemohou byt bez sebe) a ted jsou naprosto spokojeni a maji dve krasne male deti… (ji je ted neco pres 30 a jemu o sedm vic
).
Takze podle me to muze dopadnout jakkoliv… Nehazela bych flintu do zita, ale rozhodne bych necekala jako putka doma, ale ukazala mu, ze si umis najit i jinou zabavu, kdyz nechce on…