Mladé maminky a móda

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11700
19.12.14 20:45

@mrs.gendy
Já mám hodně ráda cardigany na knoflíky, klidně barevné, mám tmavě červený, růžový, žlutý, ale i šedý, černý, na to korále a pod to jednobarevné triko, nosím to už ale několik let. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.14 20:47
@mrs.gendy píše:
@evill a co například šedého? S čím kombinujes? Šedou jsem snad v životě neměla.

Seda sa ma mimoriadne rada s ruzovou. Znesie aj bielu a ciernu, a vcelku zaujimava je s cervenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.14 20:49
@evill píše:
Tak to mi prijde zvlastni. To se potom nedivim, ze lidi chodi tak jak chodi, kdyz se nedivaji na to co jim slusi a koupi si cokoliv ve sve velikosti.

To ja hovorim stale, zeny nemaju zle postavy, len prisernych krajcirov :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
19.12.14 20:55

Já už teda nejsem moc mladá :lol: ale mám ráda v šatníku víc stylů podle nálady.
Letos jedu na kotnikovych teniskach, harémkách a riflové bundičce a k tomu velké šátky. Nebo naopak úzké rifle, podpatky, chlupaté dlouhé svetry. Nosím fakt podle toho jak se vyspím. Taky jsem si pořídila jedny chino kalhoty a jsou k nezaplacení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
19.12.14 21:06

Tak mne je 31, ale chci se oblekat mladistve. Jenze mne se v obchodech nikdy nic nelibi. Je to normalni? Pripada mi, ze se snad uz nevyrabeji pekne halenky. Vse jsou polopruhledne tenke hadry :( Kalhoty mam rada do zvonu, ale ty se moc nevyrabeji. Ted jsem si koupila poprve v zivote uplne uzke kalhoty do kozacek a jsem spokojena. Jen bez tech kozacek to me postave az tak nelichoti. Ale prdim na to, to bych nemohla nosit nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
midlajs
19.12.14 21:16
@evill píše:
Tak to mi prijde zvlastni. To se potom nedivim, ze lidi chodi tak jak chodi, kdyz se nedivaji na to co jim slusi a koupi si cokoliv ve sve velikosti.

Takovych lidi je hodne malo. Kdyz se zena umi nosit, nevadi, ze ji bude mit v upnute halence vetsi brisko…

• Citovat
  • Upravit
19.12.14 21:19
@midlajs píše:
Takovych lidi je hodne malo. Kdyz se zena umi nosit, nevadi, ze ji bude mit v upnute halence vetsi brisko…

Jedna vec je vacsie brusko - to sa da inak krasne maskovat tehotenskymi gatami, pripadne pasom strihnutym do V - a ina vec je baba xxl hoc aj v leginach xxl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
midlajs
19.12.14 21:19
@Catus píše:
Já už teda nejsem moc mladá :lol: ale mám ráda v šatníku víc stylů podle nálady.
Letos jedu na kotnikovych teniskach, harémkách a riflové bundičce a k tomu velké šátky. Nebo naopak úzké rifle, podpatky, chlupaté dlouhé svetry. Nosím fakt podle toho jak se vyspím. Taky jsem si pořídila jedny chino kalhoty a jsou k nezaplacení.

Chino kalhoty? Neni to moda pro pany?

• Citovat
  • Upravit
19609
19.12.14 21:20
@midlajs píše:
Chino kalhoty? Neni to moda pro pany?

To určitě ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
19.12.14 21:20

Nosím v podstatě jen elegantnější věci, mam postavu presypacich hodin, takže než kalhoty raději nosím sukně a šaty…
Nemám moc ráda barvy, raději vše doplním vyraznejsimi šperky…
Oblíbené barvy : černá, červená, bílá, tmavší fialová…a styl nám ráda vévodkyně z Cambridge nebo te nové manželky G. Clooneyho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
19.12.14 21:27
@anairda píše:
@mrs.gendy
Já mám hodně ráda cardigany na knoflíky, klidně barevné, mám tmavě červený, růžový, žlutý, ale i šedý, černý, na to korále a pod to jednobarevné triko, nosím to už ale několik let. :mrgreen:

Takhle taky chodim uz nekolit let :) da se to kombinovat s cimkoliv, sukně, kalhoty, dziny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JulkaD
19.12.14 21:33

:palec: ahoj, mne je 24 a mam 10mesicni. Zrovna nedavno jsem tridila satnik a dost jsem se bavila. 20kabelek, kupa boticek -to ted treba vubec nenosim. Mam vyndanou jednu universalni kabelku (cernou kozenku se zlatymi detaily od LYDC a tu taham, kdyz jdu ven bez maleho),jinak si s malym vystacim jen s „jeho“ taskou na kocar :roll:. Je to hruza. Ale uz nemam moc naladu pokazde prehazovat ty zakladni veci do kabelek podle toho, co mam zrovna na sobe.
Jinak ja jsem driv vubec nenosila teplaky a ted jsem si oblibila teplakove soupravy, ve kterych se da jit i do obchodaku, s malym na krouzky a je to pohodlne. Na nich nesetrim, protoze maloktere vypadaji dobre.
Jinak klasika, co se zrovna tak nosi. Mam rada slimky, ted se mi hodne libi ty potrhane, tilko, svetriky. Leginy. Ted mam rada v zime vzorovane pak jen s obyc, nevyraznym vrskem. Ale hodne zalezi, co mame zrovna ten den a vecer v planu.
Vecery si uzivam - saty, sacka, hodne se mi ted libi jeste „kozene“ leginy, jean kratke bundicky atd atd.,je toho hodne.ale takhle to resim ted vpodstate jen vecer.
Ted nakupuju jinak a min a vic prakticky-vic u toho oremyslim, jestli to vubec realne unosim a k cemu.

Boty mam ted na zimu 4 a ty tocim. 1 mam nizke se sirokym podpatkem k jeansum, pak dlouhe kozacky bez podpadku ke slimkam bo leginam, tenisky a holinky :mrgreen:. Vic ted neresim :roll:

Ale jo, hlavne ted miluju ty teplakovky :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1332
19.12.14 21:33

Jinak me je 28 aod maturity jsem pracovala v bance az do mateřské a musela jsem dodržovat pravidla oblekani a od té chvíle, co jsem odešla, tak mam chuť oblikat si blaznive veci, hodně barevne, nosim prakticky jen dziny. Fakt si uzivam, ze se po porodu zmensila moje postava do původních rozmeru a ze nejsem sesnerovana pravidlem nějak banky. Takže od ruzeve, pres zelenou a ruzne silenosti k dzinam, nosim vsechno, co mi padne a v čem se citim dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JulkaD
19.12.14 21:38

@midlajs jo a s timto uplne souhlasim!! Ja si vic vsimnu a zaujme me oplacana holka, ktera se „nese“,vprimena, slusi ji to, nez hubenourky, ktera TO proste neumi prodat… Ja si nemyslim, ze by se oblecenim melo jen zakryvat nedostatky :nevim:. Napr kdZ ma nekdo bricho, stejne ho kazdej vidi i ve vytahanym tricku, takze proc by ho proste holka nepriznala a..proste s nim nesla hrde ven :mrgreen: ale je to hodne o „mire“,neco uz je moc atd

• Citovat
  • Upravit
11700
20.12.14 10:50

@JulkaD
Když jí to sluší, pak je to v pořádku, ale těžko budou někomu oplácanému slušet bílé slimky že…To se může hrdě nosit jak chce, ale pořád bude vypadat trapně. Asi tak to bylo myšleno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat