Mladé maminky a móda
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@mrs.gendy
Já mám hodně ráda cardigany na knoflíky, klidně barevné, mám tmavě červený, růžový, žlutý, ale i šedý, černý, na to korále a pod to jednobarevné triko, nosím to už ale několik let. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mrs.gendy píše:
@evill a co například šedého? S čím kombinujes? Šedou jsem snad v životě neměla.
Seda sa ma mimoriadne rada s ruzovou. Znesie aj bielu a ciernu, a vcelku zaujimava je s cervenou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@evill píše:
Tak to mi prijde zvlastni. To se potom nedivim, ze lidi chodi tak jak chodi, kdyz se nedivaji na to co jim slusi a koupi si cokoliv ve sve velikosti.
To ja hovorim stale, zeny nemaju zle postavy, len prisernych krajcirov ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já už teda nejsem moc mladá
ale mám ráda v šatníku víc stylů podle nálady.
Letos jedu na kotnikovych teniskach, harémkách a riflové bundičce a k tomu velké šátky. Nebo naopak úzké rifle, podpatky, chlupaté dlouhé svetry. Nosím fakt podle toho jak se vyspím. Taky jsem si pořídila jedny chino kalhoty a jsou k nezaplacení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mne je 31, ale chci se oblekat mladistve. Jenze mne se v obchodech nikdy nic nelibi. Je to normalni? Pripada mi, ze se snad uz nevyrabeji pekne halenky. Vse jsou polopruhledne tenke hadry
Kalhoty mam rada do zvonu, ale ty se moc nevyrabeji. Ted jsem si koupila poprve v zivote uplne uzke kalhoty do kozacek a jsem spokojena. Jen bez tech kozacek to me postave az tak nelichoti. Ale prdim na to, to bych nemohla nosit nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@evill píše:
Tak to mi prijde zvlastni. To se potom nedivim, ze lidi chodi tak jak chodi, kdyz se nedivaji na to co jim slusi a koupi si cokoliv ve sve velikosti.
Takovych lidi je hodne malo. Kdyz se zena umi nosit, nevadi, ze ji bude mit v upnute halence vetsi brisko…
- Citovat
- Upravit
@midlajs píše:
Takovych lidi je hodne malo. Kdyz se zena umi nosit, nevadi, ze ji bude mit v upnute halence vetsi brisko…
Jedna vec je vacsie brusko - to sa da inak krasne maskovat tehotenskymi gatami, pripadne pasom strihnutym do V - a ina vec je baba xxl hoc aj v leginach xxl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Catus píše:
Já už teda nejsem moc mladáale mám ráda v šatníku víc stylů podle nálady.
Letos jedu na kotnikovych teniskach, harémkách a riflové bundičce a k tomu velké šátky. Nebo naopak úzké rifle, podpatky, chlupaté dlouhé svetry. Nosím fakt podle toho jak se vyspím. Taky jsem si pořídila jedny chino kalhoty a jsou k nezaplacení.
Chino kalhoty? Neni to moda pro pany?
- Citovat
- Upravit
@midlajs píše:
Chino kalhoty? Neni to moda pro pany?
To určitě ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nosím v podstatě jen elegantnější věci, mam postavu presypacich hodin, takže než kalhoty raději nosím sukně a šaty…
Nemám moc ráda barvy, raději vše doplním vyraznejsimi šperky…
Oblíbené barvy : černá, červená, bílá, tmavší fialová…a styl nám ráda vévodkyně z Cambridge nebo te nové manželky G. Clooneyho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anairda píše:
@mrs.gendy
Já mám hodně ráda cardigany na knoflíky, klidně barevné, mám tmavě červený, růžový, žlutý, ale i šedý, černý, na to korále a pod to jednobarevné triko, nosím to už ale několik let.
Takhle taky chodim uz nekolit let
da se to kombinovat s cimkoliv, sukně, kalhoty, dziny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, mne je 24 a mam 10mesicni. Zrovna nedavno jsem tridila satnik a dost jsem se bavila. 20kabelek, kupa boticek -to ted treba vubec nenosim. Mam vyndanou jednu universalni kabelku (cernou kozenku se zlatymi detaily od LYDC a tu taham, kdyz jdu ven bez maleho),jinak si s malym vystacim jen s „jeho“ taskou na kocar
. Je to hruza. Ale uz nemam moc naladu pokazde prehazovat ty zakladni veci do kabelek podle toho, co mam zrovna na sobe.
Jinak ja jsem driv vubec nenosila teplaky a ted jsem si oblibila teplakove soupravy, ve kterych se da jit i do obchodaku, s malym na krouzky a je to pohodlne. Na nich nesetrim, protoze maloktere vypadaji dobre.
Jinak klasika, co se zrovna tak nosi. Mam rada slimky, ted se mi hodne libi ty potrhane, tilko, svetriky. Leginy. Ted mam rada v zime vzorovane pak jen s obyc, nevyraznym vrskem. Ale hodne zalezi, co mame zrovna ten den a vecer v planu.
Vecery si uzivam - saty, sacka, hodne se mi ted libi jeste „kozene“ leginy, jean kratke bundicky atd atd.,je toho hodne.ale takhle to resim ted vpodstate jen vecer.
Ted nakupuju jinak a min a vic prakticky-vic u toho oremyslim, jestli to vubec realne unosim a k cemu.
Boty mam ted na zimu 4 a ty tocim. 1 mam nizke se sirokym podpatkem k jeansum, pak dlouhe kozacky bez podpadku ke slimkam bo leginam, tenisky a holinky
. Vic ted neresim ![]()
Ale jo, hlavne ted miluju ty teplakovky ![]()
- Citovat
- Upravit
Jinak me je 28 aod maturity jsem pracovala v bance az do mateřské a musela jsem dodržovat pravidla oblekani a od té chvíle, co jsem odešla, tak mam chuť oblikat si blaznive veci, hodně barevne, nosim prakticky jen dziny. Fakt si uzivam, ze se po porodu zmensila moje postava do původních rozmeru a ze nejsem sesnerovana pravidlem nějak banky. Takže od ruzeve, pres zelenou a ruzne silenosti k dzinam, nosim vsechno, co mi padne a v čem se citim dobre.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@midlajs jo a s timto uplne souhlasim!! Ja si vic vsimnu a zaujme me oplacana holka, ktera se „nese“,vprimena, slusi ji to, nez hubenourky, ktera TO proste neumi prodat… Ja si nemyslim, ze by se oblecenim melo jen zakryvat nedostatky
. Napr kdZ ma nekdo bricho, stejne ho kazdej vidi i ve vytahanym tricku, takze proc by ho proste holka nepriznala a..proste s nim nesla hrde ven
ale je to hodne o „mire“,neco uz je moc atd
- Citovat
- Upravit
@JulkaD
Když jí to sluší, pak je to v pořádku, ale těžko budou někomu oplácanému slušet bílé slimky že…To se může hrdě nosit jak chce, ale pořád bude vypadat trapně. Asi tak to bylo myšleno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit