Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hledám nějakou mladou maminku z Ústí nad Labem na společné procházky s kočárkem. Nikdy jsem neměla moc kamarádek a teď už tuplem ne a ráda bych touhle cestou někoho našla ![]()
KriJona píše:
hm..tak to už jsem za zenitem…![]()
![]()
ja taky
staromatka ![]()
Doufám, že to nikdo nevzal špatně. Neříkám, že 30 leté jsou staré. Jen mě zrovna nenapadlo, jak jinak to napsat.
citace] KriJona píše:verona02 píše:
Doufám, že to nikdo nevzal špatně. Neříkám, že 30 leté jsou staré. Jen mě zrovna nenapadlo, jak jinak to napsat.citace] KriJona píše:
hm..tak to už jsem za zenitem…![]()
![]()
v pohode ![]()
No mně je 22, ale myslím že na věku nezáleží ![]()
Já si tady našla těhulky z Ústí a většině bylo okolo 30 a konverzace nevázla - naopak ![]()
Nyní už postupně rodíme a já to mám také krátce za sebou. Takže kočárek už proháním ![]()
derunka píše:
No mně je 22, ale myslím že na věku nezáleží
Já si tady našla těhulky z Ústí a většině bylo okolo 30 a konverzace nevázla - naopak
Nyní už postupně rodíme a já to mám také krátce za sebou. Takže kočárek už proháním
no tak jestli ty jsi za zenitem, tak kde jsme potom ja?
32… ![]()
takže já jsem už jednou nohou v hrobě..34
ale děvčata..cejtim se na 25
![]()
No nevím, asi bych měla strach, že si nebudem mít co říct a taky co by si o mě myslely.
derunka píše:
No mně je 22, ale myslím že na věku nezáleží
Já si tady našla těhulky z Ústí a většině bylo okolo 30 a konverzace nevázla - naopak
Nyní už postupně rodíme a já to mám také krátce za sebou. Takže kočárek už proháním
verona02: neplas, jednu hlavni vec mame vsechny spolecnou… jsme maminky.
ale pokud bych ti stacila vekem ja, tak budu rada. odkud presne jsi z UL
KriJona píše:
takže já jsem už jednou nohou v hrobě..34ale děvčata..cejtim se na 25
![]()
ja mam k tomu hrobu slusne nakroceno ![]()