Mladé maminky Ústí nad Labem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1372
5.5.11 11:39

Ahoj holky, nemáte nějaký tip na výlet o víkendu tady v Ústí nebo okolí? Nebo kam rády s rodinou jezdíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
10.7.11 10:50

Ahojky, mohla bych se přidat? Je mi 23, vyhovuje to? :-) a mám skoro sedmiměsíční holčičku Barborku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
16.7.11 23:36
Ahoj, určitě můžeš, ale nějak to tu upadlo. Snažily jsme se tu domluvit sraz, ale nedopadlo to. Jedině si tu budem psát sami, než se zas někdo chytne :-D
monushka88 píše:
Ahojky, mohla bych se přidat? Je mi 23, vyhovuje to? :-) a mám skoro sedmiměsíční holčičku Barborku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
17.7.11 09:26

Tak snad se k nám někdo brzy přidá :lol: A jak máš ty staré děťátko? Ten sraz by byl fajn. Našla jsi alespoň nějakou kamarádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
derunka
17.7.11 11:42

Nějak to tu opadlo, to je fakt :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
151
17.7.11 23:22
Malé bude 8 měsíců. Kamarádku jsem bohužel nenašla, mrzí mě to, protože nemám s kým chodit na procházky s kočárkem. Takže courám většinou sama.
monushka88 píše:
Tak snad se k nám někdo brzy přidá :lol: A jak máš ty staré děťátko? Ten sraz by byl fajn. Našla jsi alespoň nějakou kamarádku?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
derunka
18.7.11 09:54

Ono bylo strašně těžký se tu domluvit, ale psala jsem ti, že stačí když si písnem a mohli jsme vyrazit. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
monushka
18.7.11 09:56

Jééé, tak to můžeme kdykoliv vyrazit spolu, pokud budeš chtít :-) Co třeba zítra? To nám jde taťka do práce :-) A z jaké části jsi?

• Citovat
  • Upravit
34
18.7.11 09:58

Jééé, tak to můžeme kdykoliv vyrazit spolu, pokud budeš chtít :-) Co třeba zítra? To nám jde taťka do práce :-) A z jaké části jsi? Omlouvám se, já jetel jsem nejdříve nebyla přihlášená, tak jsem to sem napsala dvakrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
derunka
18.7.11 10:55

To nevadí :-)
Já jsem ze Všebořic

• Citovat
  • Upravit
34
18.7.11 20:45

Já bydlím na Skřivánku, takže to mám do Všebo kousek :-) A odkud jsi ty Verona02? Měly byste zítra odpoledne čas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
derunka
18.7.11 21:32

Já mám čas. Ale uvidíme co malej. Dnes měl horečku. Tak uvidím jak na tom zítra bude :-D

• Citovat
  • Upravit
34
18.7.11 21:42
derunka píše:
Já mám čas. Ale uvidíme co malej. Dnes měl horečku. Tak uvidím jak na tom zítra bude :-D

Tak ju, tak se ještě kdyžtak pořádně domluvíme ráno, ju. A počkáme, jestli by šla i Verona :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
derunka
18.7.11 22:02

Určitě. Uvidíme jestli sem nakoukne a případně bychom odpeldne vyrazily :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
derunka
19.7.11 10:06

Tak Adula je už na tom líp, ale chce nás navštívit můj táta. Takže dnes to za mě padá. U něho člověk neví kdy dorazí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová