Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, nemáte nějaký tip na výlet o víkendu tady v Ústí nebo okolí? Nebo kam rády s rodinou jezdíte?
Ahojky, mohla bych se přidat? Je mi 23, vyhovuje to?
a mám skoro sedmiměsíční holčičku Barborku.
monushka88 píše:
Ahojky, mohla bych se přidat? Je mi 23, vyhovuje to?a mám skoro sedmiměsíční holčičku Barborku.
Tak snad se k nám někdo brzy přidá
A jak máš ty staré děťátko? Ten sraz by byl fajn. Našla jsi alespoň nějakou kamarádku?
monushka88 píše:
Tak snad se k nám někdo brzy přidáA jak máš ty staré děťátko? Ten sraz by byl fajn. Našla jsi alespoň nějakou kamarádku?
Ono bylo strašně těžký se tu domluvit, ale psala jsem ti, že stačí když si písnem a mohli jsme vyrazit. ![]()
Jééé, tak to můžeme kdykoliv vyrazit spolu, pokud budeš chtít
Co třeba zítra? To nám jde taťka do práce
A z jaké části jsi?
Jééé, tak to můžeme kdykoliv vyrazit spolu, pokud budeš chtít
Co třeba zítra? To nám jde taťka do práce
A z jaké části jsi? Omlouvám se, já jetel jsem nejdříve nebyla přihlášená, tak jsem to sem napsala dvakrát.
Já bydlím na Skřivánku, takže to mám do Všebo kousek
A odkud jsi ty Verona02? Měly byste zítra odpoledne čas?
Já mám čas. Ale uvidíme co malej. Dnes měl horečku. Tak uvidím jak na tom zítra bude ![]()
derunka píše:
Já mám čas. Ale uvidíme co malej. Dnes měl horečku. Tak uvidím jak na tom zítra bude
Tak ju, tak se ještě kdyžtak pořádně domluvíme ráno, ju. A počkáme, jestli by šla i Verona ![]()
Určitě. Uvidíme jestli sem nakoukne a případně bychom odpeldne vyrazily ![]()
Tak Adula je už na tom líp, ale chce nás navštívit můj táta. Takže dnes to za mě padá. U něho člověk neví kdy dorazí.