Mladé maminky Ústí nad Labem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34
19.7.11 10:08
derunka píše:
Tak Adula je už na tom líp, ale chce nás navštívit můj táta. Takže dnes to za mě padá. U něho člověk neví kdy dorazí.

To nevadí, tak jindy :-) Zkus pak navrhnout, kdy by se ti to hodilo. Hezký den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
derunka
19.7.11 11:27

Mám info, mohla bych vyrazit tak v půl čtvrté. :?:

• Citovat
  • Upravit
34
19.7.11 11:38
derunka píše:
Mám info, mohla bych vyrazit tak v půl čtvrté. :?:

Tak to můžeme vyrazit :-) Já se jdu teď projít, aby mi špuntice spinkala. A kde bychom se potom sešly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
derunka
19.7.11 11:53

Tak já nevím kam chodíš???

• Citovat
  • Upravit
34
19.7.11 11:55
derunka píše:
Tak já nevím kam chodíš???

Hosně chodímee do parku na Severní terasu. A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
derunka
19.7.11 11:59

To jsem si mohla myslet :-), Tak co kdybychom se sešli Alberta před vchodem, potřebuju si vybrat a pak bychom šli do parku. Tak v 16 h. Vyjedu to tam busem. Ode mne to jede ve 35.

• Citovat
  • Upravit
34
19.7.11 15:00
derunka píše:
To jsem si mohla myslet :-), Tak co kdybychom se sešli Alberta před vchodem, potřebuju si vybrat a pak bychom šli do parku. Tak v 16 h. Vyjedu to tam busem. Ode mne to jede ve 35.

Tak ju, budeme tam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
19.7.11 16:46
monushka88 píše:
derunka píše:
To jsem si mohla myslet :-), Tak co kdybychom se sešli Alberta před vchodem, potřebuju si vybrat a pak bychom šli do parku. Tak v 16 h. Vyjedu to tam busem. Ode mne to jede ve 35.
Tak ju, budeme tam :-)

Tak jsem ti asi odepsala moc pozdě, viď? :lol: Alespoň jsem se prošla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
derunka
19.7.11 17:49

No po 2 hodině už jsem na netu nebyla. Když táta odešel tak jsem šla s ním a rovnou se prošla po Všebo, teď jsem přišla. Musíme se domluvit vždy den předem :-D a na tutovku, zítra a pozítří má být hnusně tak musíme hlídat počasí. V pátek nemůžu, tak pak uvidíme jak na tom to počasí bude :-D

• Citovat
  • Upravit
34
19.7.11 17:52

To by určitě chtělo se příště domluvit předem a pořádně :lol: Tak si pak ještě napíšeme a pořádně se dohodneme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
26.7.11 23:10

Holky omlouvám se že jsem se neozvala, ale moc často sem nechodím, spíš jsem na facebooku a na emimino zapomínám :oops: Jinak jsme z Klíše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
derunka
27.7.11 09:29

A nejsi Verono na fb ve skupině maminky z ústí nad Labem a okolí???? Nebo i ty monushko?

• Citovat
  • Upravit
34
27.7.11 12:33
derunka píše:
A nejsi Verono na fb ve skupině maminky z ústí nad Labem a okolí???? Nebo i ty monushko?

Zatím nejsem, ale můžu se klidně přidat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
27.7.11 12:45

Tak to se pak holky můžeme sejít třeba v září? My teď v pátek odjíždíme a vrátíme se až na konci srpna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
derunka
27.7.11 14:26

No my taky příští čtvrtek odjíždíme,ale do 12.8 jsme 100% doma
Tak si určitě něco naplánujeme

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie