Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
derunka píše:
Tak Adula je už na tom líp, ale chce nás navštívit můj táta. Takže dnes to za mě padá. U něho člověk neví kdy dorazí.
To nevadí, tak jindy
Zkus pak navrhnout, kdy by se ti to hodilo. Hezký den ![]()
derunka píše:
Mám info, mohla bych vyrazit tak v půl čtvrté.
Tak to můžeme vyrazit
Já se jdu teď projít, aby mi špuntice spinkala. A kde bychom se potom sešly?
derunka píše:
Tak já nevím kam chodíš???
Hosně chodímee do parku na Severní terasu. A ty?
To jsem si mohla myslet
, Tak co kdybychom se sešli Alberta před vchodem, potřebuju si vybrat a pak bychom šli do parku. Tak v 16 h. Vyjedu to tam busem. Ode mne to jede ve 35.
derunka píše:
To jsem si mohla myslet, Tak co kdybychom se sešli Alberta před vchodem, potřebuju si vybrat a pak bychom šli do parku. Tak v 16 h. Vyjedu to tam busem. Ode mne to jede ve 35.
Tak ju, budeme tam ![]()
monushka88 píše:derunka píše:Tak ju, budeme tam
To jsem si mohla myslet, Tak co kdybychom se sešli Alberta před vchodem, potřebuju si vybrat a pak bychom šli do parku. Tak v 16 h. Vyjedu to tam busem. Ode mne to jede ve 35.
Tak jsem ti asi odepsala moc pozdě, viď?
Alespoň jsem se prošla ![]()
No po 2 hodině už jsem na netu nebyla. Když táta odešel tak jsem šla s ním a rovnou se prošla po Všebo, teď jsem přišla. Musíme se domluvit vždy den předem
a na tutovku, zítra a pozítří má být hnusně tak musíme hlídat počasí. V pátek nemůžu, tak pak uvidíme jak na tom to počasí bude ![]()
To by určitě chtělo se příště domluvit předem a pořádně
Tak si pak ještě napíšeme a pořádně se dohodneme ![]()
Holky omlouvám se že jsem se neozvala, ale moc často sem nechodím, spíš jsem na facebooku a na emimino zapomínám
Jinak jsme z Klíše
A nejsi Verono na fb ve skupině maminky z ústí nad Labem a okolí???? Nebo i ty monushko?
derunka píše:
A nejsi Verono na fb ve skupině maminky z ústí nad Labem a okolí???? Nebo i ty monushko?
Zatím nejsem, ale můžu se klidně přidat ![]()
Tak to se pak holky můžeme sejít třeba v září? My teď v pátek odjíždíme a vrátíme se až na konci srpna ![]()
No my taky příští čtvrtek odjíždíme,ale do 12.8 jsme 100% doma
Tak si určitě něco naplánujeme