Mladé maminky Ústí nad Labem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2811
26.4.11 00:24

Ja jsem taky z Usti, Nestemice, ale jsme pojizdny, kdybyste chtel nekdo kocarkovat, deti mam dve..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
26.4.11 12:03

holky..tak reknete odkud presne jste..ja ze Vseboric,ale vyrustala jsem na Severni Terase..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
26.4.11 12:03
Lucah píše:
Ja jsem taky z Usti, Nestemice, ale jsme pojizdny, kdybyste chtel nekdo kocarkovat, deti mam dve..

a kam nejcasteji jezdis s kocarkem??po Nestemicich?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
26.4.11 12:04
KriJona píše:
holky..tak reknete odkud presne jste..ja ze Vseboric,ale vyrustala jsem na Severni Terase..

ja jsem na Severce :pankac:

• Citovat
  • Upravit
beruska7908
26.4.11 12:06
verona02 píše:
No nevím, asi bych měla strach, že si nebudem mít co říct a taky co by si o mě myslely.
derunka píše:
No mně je 22, ale myslím že na věku nezáleží :-D
Já si tady našla těhulky z Ústí a většině bylo okolo 30 a konverzace nevázla - naopak :lol:
Nyní už postupně rodíme a já to mám také krátce za sebou. Takže kočárek už proháním :mrgreen:

nic bychom si o tobe nemyslely, to neni o veku, ja si rozumim i s mladyma maminkama. boze, to zni hrozne, ze ja jsem ta „stara“ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2811
26.4.11 12:10

Taky jsem stara.. 32 :)
Jezdime po Nestemicich a mame okruh pres Vyhlidku do Krasnaku a zpatky, ale jezdime i na Severku a do mesta, mame auto, takze celkem kamkoliv, ted mame permici do ZOO, tak zacneme chodit tam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
26.4.11 12:15
Lucah píše:
Taky jsem stara.. 32 :)
Jezdime po Nestemicich a mame okruh pres Vyhlidku do Krasnaku a zpatky, ale jezdime i na Severku a do mesta, mame auto, takze celkem kamkoliv, ted mame permici do ZOO, tak zacneme chodit tam..

ja nejsem puvodne z Usti, teda narodila jsme se tady,ale pak smer Teplice :poblion: no ale ted ziju s dcerkou v Ul,pac jsme tady studovala, mam tu rodinu, kamosky ze skoly atd.Usti je sice hrozny,ale ja ho miluju :pankac:
my chodime hlavne sem na Severku do parku, mam to kousek, holka se vyblbne, jsou ji 3,takze kocarek uz fakt nehrozi, furt lita :dance:

• Citovat
  • Upravit
4
26.4.11 15:04

jak dlouhý procházky holky máte?? já jdu maximálně hodinku a jsem vyflusaná jak blázen :D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
26.4.11 15:09

My tak tri ctyri hodky, obcas si nekde sednu, dam presnidavku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.4.11 15:46

no tak to jste dobrý.. já si objedu Vyhlídku a i když jdu pomalu ,tak jí mam tak za půl hodiny..maximálně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
26.4.11 15:52
Lucah píše:
My tak tri ctyri hodky, obcas si nekde sednu, dam presnidavku..

8-o 8-o 8-o ja tak max. dve s kocarem, bez kocaru jsme uhonena uz po hodine, pac desne lita a nezastavi se, zlaty hriste a pisek, to se aspon na chvilku zastavim :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2691
26.4.11 20:01

tak to ja chodim na 2 hodky..pak ho to uz taky nebavi a to jeste nechodi,nejlepe kdyz kouka na auta,takze asi zacnu chodit pesky k dalnici:-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
26.4.11 23:21
Tak asi takhle, nehledám vyloženě takhle mladé, samozřejmě budu ráda za všechny, jen mám trochu strach z reakcí těch starších. Znáš to. Zrovna před chvílí jsem tu četla jeden deníček od tuším že 18 budoucí maminky a jedna paní se tam do ní docela navážela. Takže bys mi určitě stačila :-D Jsem z Klíše.
derunka píše:
verona02: neplas, jednu hlavni vec mame vsechny spolecnou… jsme maminky.
ale pokud bych ti stacila vekem ja, tak budu rada. odkud presne jsi z UL
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
26.4.11 23:24
Asi tak :lol: sice chodím na dýl, ale přijdu domů zpocená i v zimě. Navíc už nevím, kam bych šla. Klíš už mám projetou tolikrát, že bych to ani nespočítala.
Ttereska píše:
jak dlouhý procházky holky máte?? já jdu maximálně hodinku a jsem vyflusaná jak blázen :D :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
27.4.11 08:41
verona02 píše:
Tak asi takhle, nehledám vyloženě takhle mladé, samozřejmě budu ráda za všechny, jen mám trochu strach z reakcí těch starších. Znáš to. Zrovna před chvílí jsem tu četla jeden deníček od tuším že 18 budoucí maminky a jedna paní se tam do ní docela navážela. Takže bys mi určitě stačila :-D Jsem z Klíše.
derunka píše:
verona02: neplas, jednu hlavni vec mame vsechny spolecnou… jsme maminky.
ale pokud bych ti stacila vekem ja, tak budu rada. odkud presne jsi z UL

tohle nepochopim, mne je treba uplne jedno jestli je mamine 18 nebo 40, zalezi jak se chova, atd. a propos, mne je 32 a taky jsme si vyslechla, proc si porizuju deti tak stara, kdyz pak mam zdrav. problemy.takze si nevyberes, kazdy si neco najde.
ovsem nikdo nevi, ze jsem se o miminko snazila uz od mych 25, nektery babizny by mely byt radsi zticha :pocitac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová