mléčné kaše a UM

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
30.10.09 10:22

mléčné kaše a UM

Dobrý den, mohl byste mi prosím někdo poradit? Mám sedmi-měsíčního chlapečka, který naprosto odmítá pít mléko. Vypije pouze 80 ml v noci, takže se to snažím všemožně nahradit jogurty a kašemi a chtěla bych se zeptat, jestli když dělám mléčnou kaši, jestli jí můžu udělat ne jen z vody, ale třeba ze slabšího sunaru - např. 120 ml vody + 2 odměrky sunaru + 3 lžíce kaše. Nezatíží mu to moc organismus? Nemělo by přeci vadit, že bude kaše „mléčnější“, ne? Děkuji za odpověď. Jana

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
30.10.09 10:59

No já bych řekla, že je potřeba naředit mléčnou kaši vodou a pak třeba přilít dle návodu naředěné um. Když dáš do mlíčné kaše um a pak to zaleješ jen vodou pro tu kaši, um v ní bude hustší než je doporučený poměr od výrobce. Nevím, nemůže to nějak z dlouhodobého hlediska zatížit ledviny?
Asi by záleželo, zda je ochoten pít po jídle nebo při něm třeba vodu, čaj nebo ředěnou šťávu, pak by se ten poměr asi srovnal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
30.10.09 12:48

mám podobný názor jako čičinka. To je stejné jako by jsi do 150 ml vody dala třeba 8 odměrek UM, asi to taky není ideální. Ale nevím zda to může něco udělat. Ale jestli ti jí kaši tak bych přilila ještě namýchané UM. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
30.10.09 13:22

Ahoj, ja to delam podobne. Tobika sice jeste kojim, ale uz toho moc nevypije. Mleko z lahve nechce a navic je to nejedlik. Do mlecne kase mu vecer prihazuju 1 az 2 odmerky mleka. Kdysi jsem to resila, ted uz ne, tak snad to neni blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová