Mléko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
28
18.5.10 13:26

Mléko

Ahoj chtěla bych se zeptat.Prcek 4m se mi budí v noci asi 3 až4 tak mi doktorka řekla ,neboť dávame beba 1 že tam mám dát na večer místo vody vývar z vloček tak se chci zeptat jestli s tím máte někdo skušenost Předem Dík :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13794
18.5.10 13:31

Ahooj,
tak zkušenost s tim nemám, ale mě se malý budil 3× za noc do roka na UM, někdy i víckrát… Po roce tak dvakrát, třikrát, podle toho jaká byla noc. Od roka a půl max jednou (když byla špatná noc, tak i dvakrát).. Ted se nebudí už vůbec, ale když je opět špatná noc, tak se vzbudí jednou, ale to už je ted fakt minimálně … Holt to jsou jedlíci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
18.5.10 13:40

paní doktorka je nějaký starší ročník ? nedávej mu tam žádnej vývar, na zahuštění je Nutriton a hlavně tak malý děti se často budí normálně tak do 1 roku.(vystřídejte se v noci s manželem at se vyspíš)
z ovesných vloček budeš mít akorát zacpaný tlustý dítě ,navíc ve 4měs.dávat vývar z vloček -to fakt nechápu ,kdyžtak z rýže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
18.5.10 13:41

a jestli budeš začínat s říkrmama zvol radši nějakou kaši na noc(jestli nějaká od 4 měs.je -už si to nepamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí