Jaké pokračovací mléko pro 21 měsíční dítko
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jaké pokračovací mléko pro 21 měsíční dítko
Ahojky holky,
potřebuji poradit. Malej mi asi do roku pil Nutrilon Ha. Potom se mi sekl a od te doby žádné nechtěl. Teď jsme mu zkusili dát trochu napít klasického mléka a to mu chutnalo. Nevíte, jaké pokračovací mléko by se podobalo tomu kravskému. Tou chutí aby moc nepoznal, že mu dáváme jiné. Ha-čko pil z důvodů, že manžel je alergik, ale u něj se zatím žádná alergie neprojevila. Děkuji za rady. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja si myslim ze zadne.Mala me uz tyto mlicka nepije ani ochucene.Ale normalni kravske pije.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My dáváme Sunar. Sunar complex je od 12 měsíců. Můj měl moc rád kakaový. A teď kupujeme Sunar 24
a ten je od 2 do 6 let, jak píšou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kattkka píše:
Ja si myslim ze zadne.Mala me uz tyto mlicka nepije ani ochucene.Ale normalni kravske pije.
No ale právě kravské říkají od 3 let a on nemá ještě ani 2 roky. Přidali jsme mu tam trochu granka a to mu chutnalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
zkus se poradit s vaším dr,ale já myslím,že už klidně můžeš dávat plnotučný kravský.Syn mi v roce a půl taky začal odmítat UM a to jsme vyzkoušeli snad všechny a kravský pil a pije pořád rád
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahooj,
tak malému budou dva roky a dávám sunar komplex s příchutěma a nebo Nestlé bifidus ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No zkusím tedy dnes něco skočit koupit a uvidíme zítra ráno
Si stejně myslím, že to nebude chtít. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anetosko opravdu bych to tolik neřešila.Když jednou UM odmítá,tak to asi nespraví ani jiná značka,zbytečně vyhodíš peníze.A když na kravské neměl žádnou reakci,tak bych se nebála a klidně mu ho dávala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pate81 píše:
Anetosko opravdu bych to tolik neřešila.Když jednou UM odmítá,tak to asi nespraví ani jiná značka,zbytečně vyhodíš peníze.A když na kravské neměl žádnou reakci,tak bych se nebála a klidně mu ho dávala
Víš já se bojím. Všude píší kravské od 3 let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já vím,že se to všude píše,ale přijde mi to jako reklama firem na UM.Jogurt a jiné mléčné výrobky,které mu dáváš taky nejsou z UM.Mě pediatr řekl,že když dítě nemá sklon k alergii tak by to po roce neřešil.Zkus se zeptat vašeho dr ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anet,
já taky myslím, že buď žádné, nahradit KM, nebo jakékoliv normální, HA už určitě ne.
manžel má alergii snad na všechny pyly, roztoče apod., jeho táta psoriazu (taky autoimunita), já štítnou žlázu (autoimunita). no a muž je MUDr.
Vojta pije od 10m UM Hami nebo sunar (co je zrovna v akci).. a v pohodě. on ten „sklon“ je diskutabilní. v podstatě dneska má alergii každý druhý.. a používání UM, HA mlík se nezdá, že by mělo vliv..
ono totiž zpočátku to může význam mít,i když nebyl prokázán, ale když přejde na normální stravu, není HA potřeba.. ostatní věci taky nejsou HA ![]()
UM se doporučuje spíše do dvou než tří let, ty tři roky mi přijdou jako lobbing výrobců, obecně ale min. do roka, roka a půl a poté začít střídat a pomalu najíždět na kravské mléko. ale jedině plnotučné, nějaké dobré, třeba bio (i líp chutná
).
jetsli chceš vyloženě tip na UM, to nové z DM pijou dvě děti mých kamarádek, které se sekly a jiné UM nechtěly.. ale samo nezaručuju úspěch.. ale možná je problém v tom, že jsi dávala HA. ono je hnusné ![]()
vojta pořád UM má. ale jen proto, že je to pohodlné. u nás mlíko nikdo nepije, tak se mi někdy stane, že není.. - ale když jedu nakupovat, kupuju rovnou po 6 lahvích..
já na UM oceňuju hlavně trvanlivost a flexibilnost. totiž, že mi vydrží přes noc v lahvi (jelikož náš spiťar přijde ve 4 ráno k nám do postele a chce miko.. a já jsem moc rozespalá abych šla dělat mlíko..), že ho můžu kdykoliv vzít s sebou a rozdělat ve vodě (vzhledem k jeho mlíkomaiačství, kdy potřebuje nutně aspoň 0.5l v noci a 0.5l přes den).. prostě pohodlí.. ale když jsme doma a není to na noc, jednoznačně už od 18m KM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No je to pravda, že všude je kravské mléko. Jsme zblbnutí časopisy a potom jeden odborník řekne to a druhej to.
Nakonec jsem včera koupila Sunar original. Ráno jsme udělali test
No však mi to malej hned prokoukl, kýval hlavičkou že nee
Tak jsem mu tam přidala trochu granka a světe div se
vypil dva hrnky.
Je to koumák, ale to prostě všechny děti. Jsem chutnala i ten Sunar sušený a příjde mi to dobré.
Já při kojení ujížděla na Gravimulku. Nééé že bych pociťovala větší tvorbu mléka, ale moc mi to chutnalo.
A co třeba to točené mléko?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Točeného bych se trochu bála.Není nijak upravené a může v něm něco být.Nikdy nevíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Však se převaří a píší o něm, že má 3,7-4% tuku, což je plnotučné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit