Mléko kendamil
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Mléko kendamil
Ahoj holky koupila jsem prckovi mléko kendamil v lékárně říkali, že po tom bude mít lepší stolici, že je to dobré mléko. Tak nsemho na zkoušku vzala a malý mi ho odmítá, dokonce jsme v noci ani nespali, furt knoural, nemohl se vykakat musela jsem mu pomoct rourkou. Zkoušime již třetí den, ale přemýšlím že ho vysadim a zůstaneme u nutrilonu. Nemáte taky někdo zkušenost? Myslíte že je to tím, že jsem nasadila jiné mléko, tak že si musí zvyknout? Jsou mu 2 měsíce na UM sme měsíc a problémy se stolici byly, ale přišlo mi, že už se to lepší. A teď zase tohle. Děkuji za rady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
@Monaski jestli miminku vyhovuje minulé mlicko tak bych nezměnila. Kendamil je sice výborný i složením ale trochu pěni a to může být i na bolení břicha ta pěna
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
My měli dobré skušenosti s Kendamilem a blbé s Nutrilonem, ale to je děsně individuální. Ještě bych tomu nějaký den dala, ale pak bych zůstala klidně u Nutrilonu, jestli mu sedí líp.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já ho Michala lzickou, aby tam nebyly bubliny a bylo to v pohodě ale každé mimco to má jinam
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Monaski píše:
@35ja to mě vůbec nenapadlo. Dekuju za radu 😊
Jestli je to tím penenim, zkus místo protřepani zamichat lžičkou a uvidíš, jestli se to zlepší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Jitul.kaaa9 tak to
zas nenapadlo mě pro příště je zas člověk
chytřejší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@35ja píše:
@Monaski jestli miminku vyhovuje minulé mlicko tak bych nezměnila. Kendamil je sice výborný i složením ale trochu pěni a to může být i na bolení břicha ta pěna
Já to jednou četla že jak pěni že může bolet bříško…Nám tedy ta
pěna nevadila syn ho měl taky …jinak ještě chvilku vydrzte, bude líp,
většinou kolem třetího měsíce ty bolesti vymizí…„dozraji jim
střeva“a vše se upraví
..
Náš malej byl 3mesice jak žábak nafouklej
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nám Kendamil také neseděl. Pak jsme vyzkoušeli UM Naše mléko od firmy
Goldim a spokojenost největší. Je to um z kozího mléka a nezatěžuje
tolik bříško jako ta kravská mléka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
My jsme začali Kendamil požívat od 2 měsíce, první mesic jsme meli Hipp, akorát po nem malý celkem dost zvracel a navíc celkem smrděl, doktorka rikala ze některé děti po nem můžou mít bolení, ze je to větší zátěž na strivka když je z plnotucneho, ale malý to vzal vpohode, možná nám pomohli fenyklove kapky těžko říct, dávali jsme je do 4 měsíce, teď už dávám jenom na noc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Jak odsát nejvíce mléka
- Opruzeniny po umělém mléku
- Krmení odsateho mléka
- Kojení na napěněné mléko
- Malý v inkubátoru, ztrácím mléko...
- Do kdy dávat dětské mléko?
- Daruji Hami 2 batolecí mléko na dobrou noc