mleko v instantnim kasich

123
18.7.05 06:08

mleko v instantnim kasich

ahoj holky,
male davam uz cca 2 mesice instantni kase na veceri. kupuji kase do kterych se jiz pridava pouze voda - vetsinou od nutrilonu nebo od hippu, ted jsem koupila od sunarku. nikdy jsem se nedivala na slozeni. u hippu jsem si ted precetla, ze obsahuje pokracovaci mleko, coz mi prijde o.k. a tak jsem to i predpokladala. u sunarky jsem si ale precetla, ze obsahuje plnotucne :? mleko a pritom je to kase od 4. mesice.
nevite, to ma znamenat, ze obsahuje kravske mleko??? :o :roll:
diky za odpovedi.
hezky den,
ivana a anicka 9m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
18.7.05 08:27

Ahoj,

pokud vim, bezne je v kasi vzdy kravske mleko(jake jine?), jen upravene pro kojence. Divala jsem se, ze v kasi Hamanek a Milupa je susene odtucnene mleko(a tuky zrejme pridane jine) a v Hami je susene plnotucne. Nelamala bych si s tim hlavu, deti tuky potrebuji k vstrebavani vitaminu, u nich neplati jako u dospelych, ze je lepsi vse odtucnene, naopak, napr. pro ne nejsou vhodne odtucnene jogurty.

Mroe

• Citovat
  • Upravit
6429
18.7.05 11:38

My kupujem ty kaše, kde se píše „Stačí přidat mléko“ = přidám tam hypoalergenní umělé mléko, které malá normálně pije. Je to asi 30 vteřin zdržení oproti tomu, kdybych k tomu lila jen vodu + vím, jaké mléko dostává.

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
18.7.05 17:42

Ahoj,
pokracovaci mleko je preci taky kravske, jen upravene, nemyslim si, ze by bylo v Sunarce nejake zavadne. Taky jsem to resila a nakonec hodila za hlavu, mala ma kase od 6m skoro kazdy den, ruzne druhy a „neotravila se“ :D :P :D . Tak jsem se na to vykaslala.
Lucka+Klarka 9,5m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
18.7.05 19:21

Ahoj holky,

Niki nejvíce chutnají kašičky Hami a myslím,že mléko tam musí být upraveno,aby splňovalo veškerá kritéria pro kojence.Zkoušeli jsme Mulipu,Sunarku,ale na plné čáře zvítězila Hami-různé ovocné příchutě.
Ať Vám kašičky chutnají ahoj Naďa a Niki 11m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
18.7.05 21:06

diky holky za rady.
ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek