Mleté maso - od kdy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
mleté maso-odkdy?
Zdravím maminky..předem musím říct,že se učím vařit,protože k nám začala chodit kamarádka s 2letou holčičkou a denně vyváříme abych se naučila
Mám ale obavy co už moje dítě může jíst a co ne..17.března bude malému rok a už s námi papá omáčky atd…dr. mi naposledy říkala,že nesmí třeba i bílek,ale v knedlíkách ho používám celé..nevadí to?A k tématu..dnes budem dělat z mletého ke špagetám-může ho?Děkuji..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Záleží na tom, co nameleš… pokud libové hovězí, tak ano. Vaječný bílek bych nedávala - malému můžeš udělat knedlíky z jáhel nebo ovesných vloček nebo rýže (www.jimejinak.cz) - tam je najdeš, můžeš je udělat i pro vás ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tvoje dítě může jíst téměř vše. Pokud nemá žádné alergie na určité potraviny, tak bych se neobávala a řídila se vlastním rozumem. Náš malej dlabe všechno co my. Mleté maso se špagetama je mňamka, klidně mu to udělej a neboj se experimentovat. Přeji hodně úspěchů ve vaření a samé príma recepty. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no, já ještě mleté maso nezkoušela, ale dcerka má rok a už začíná jíst pomalinku naši stravu. Hlavně omáčky a učím ji na dvě jídla na oběd(polévka a druhé). Ale taky mně napadla rajská s mletými kuličkami a knedlíkem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dala bych, podle toho odkud to maso máš, třeba z některých super/hyper marketů bych nekoupila ani sobě.
Bílek je myslím i v piškotech, takže pokud nemá žádnou reakci tak bych se ho nebála. Stejně ho sní jenom kousek. Spíš bych udělala nekynuté knedlíky, aby neměl bolení bříška.
- Citovat
- Upravit
Doma pomlete muze prakticky cokoliv,pozor na balene z obchodu tam byva v lepsim pripade sul (trocha tak to neva) a nekdy je tam jakysi Ecko aby se to nekazilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
díky moc za názory
nedáváme do omáček třeba ani cibuli..nevím pořádně důvod,ale cutná to i tak dobře..asi kvůli bříšku?Od kolik může dítě cibuli?My jdeme k dr. až v dubnu
tak sem si říkala,že se poptám tady jako vždy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem cibuli davala prakticky odzacatku, trochu. Rocnim uz jsem davala v postate vse co nam. Jen min korenene a solene.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
cibuli jsem začala tak nějak kolem toho roku, vařená prý nevadí. Dávala bych i dřív, ale nějak kromě guláše jsem nebyla zvyklá jí někam dávat. Myslím že je i v nějakých skleničkách pro děti mladší 1 roku.
- Citovat
- Upravit
maminky prosím vás a co játra?Měli jsme polévku s játrovými knedlíčky,ale to doufám taky neva?!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja teda jatra male nedavam, sama je nejim, ale v knizce o prikrmech sem nasla, ze se muzou davat detem asi od 8. mesicu a jsou pro ne diky vysokemu obsahu zeleza velmi zdrava!:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit