Mletý cukr

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
486
17.12.10 20:34

a ještě mě napadá dupka nebo frnda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
17.12.10 20:36

tak jsem se pobavila, sice to označení nepoužívám ale napadlo by mě co to může být.
Jsem ze západních čech a -rožni- používám normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
17.12.10 20:42

U nás se říká mletý cukr, jinak to neznám. Ale kdyby po mně někdo chtěl práškový nebo moučkový, věděla bych.
Doma ho nemám, nepeču, a na nic jiného ho nepotřebuju 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
17.12.10 20:51
hkac píše:
Ahoj. Já to teda ještě neslyšela (a to jsem poloviční Moravanda), ale logicky bych řekla, že je to moučkový cukr? Taky i proto, že vím, že někdo si ho mele z kostek :lol: .

Fakt ne? U nás mu jinak než „mletý“ neřekneme odjakživa. By mě fakt nenapadlo, že někdo neví co to je 8-o :mrgreen:

Mě taky dost zarazilo, že manžel je Olomoučák já z Ostravska a tam taky nevěděli co je to dupa nebo bravek apod, a to zas není taková dálka od sebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
17.12.10 20:55

tak Bravek taky neznám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
17.12.10 21:00

Dupka je zadek a bravek prase 8-)
Bydlím blíž k Olomouci, ale část rodiny mám na Ostravsku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
17.12.10 21:04

U nás spíš měla problém sestřeice z Prahy, protože za mnouna prázdniny jezdila na Valašsko a to prý pak bylo smíchu v praze, když například řekla, že si čopla.. nebo jedla kotrnu na oběd měla žduňu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30303
17.12.10 21:04

S větou „Proč si rožnul.“ jsem měla nedávno problém. Klučina ve škole na mě koukal jak na blba co že to udělal. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
17.12.10 21:09

Ježiš mě zase strašně dráždilo - omlouvám se všem co to používají, ale pantofle, bačkory, fuj , jak já jsem to nenáviděla, pro nás klasika papuče :mrgreen: jo a pořád hele a koukej, když přijela sestřenice, ale zase já jsem ji štvala s tím tož.. tož..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
17.12.10 21:10
laducha píše:
Dupka je zadek a bravek prase 8-)
Bydlím blíž k Olomouci, ale část rodiny mám na Ostravsku.

Ahoj Laduš, ty jsi tak na rozmezí, tak znáš všechno :mrgreen: :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
17.12.10 21:12
kvaček píše:
Ježiš mě zase strašně dráždilo - omlouvám se všem co to používají, ale pantofle, bačkory, fuj , jak já jsem to nenáviděla, pro nás klasika papuče :mrgreen: jo a pořád hele a koukej, když přijela sestřenice, ale zase já jsem ji štvala s tím tož.. tož..

jj, to hele a koukej a taky viď, a takovej, červenej, kulatej, blbej :zed: :zed: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
17.12.10 21:13

A nebo u nás je ještě hodně oblíbený synek a děvucha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
17.12.10 21:14

nooo ogara a dcerka.
a nebo kamoska ze stredni od kaj si

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
17.12.10 21:21

Přítele (rodilý Pražák) zase dostává, když místo „silnice“ říkám „cesta“…jsem nevěděla, že i v tomto je v Praze rozdíl. No a kamarádky přítel(ona je taky Moravanda a on Pražák) zase nesnáší, když řekne: „Jdi na bok“ (místo „Jdi na stranu“) :lol:

• Citovat
  • Upravit
8049
17.12.10 21:28
Palina.zl píše:
Přítele (rodilý Pražák) zase dostává, když místo „silnice“ říkám „cesta“…jsem nevěděla, že i v tomto je v Praze rozdíl. No a kamarádky přítel(ona je taky Moravanda a on Pražák) zase nesnáší, když řekne: „Jdi na bok“ (místo „Jdi na stranu“) :lol:

No tak jdi na stranu zase dostává mě :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová