Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@bara 1 Urcite ano, ja to mela taky takove bile, a na tricku zlute, a bylo to vpohode. ![]()
Mě se začalo dělat už v 21 tt ale to mi neteklo, pouze po zmáčknutí ukáplo malinko, teď už jak spim na boku tak mi teče pouze jedno ale druhé ani po zmáčknutí. Nechci to nijak moc zkoušet mačkat silou, jsem ráda, že mám aspoň vb jednom prsu
![]()
@Jaja87 aha já měla červená triko, takže to nepoznám. Ale už si raději koupim ty vložky do podrdy…jiank je lepsí klasická podprda nebo taková ta sportovní?
@bara 1 mackat se to ani nesmi/nema…
Me to teklo samo kdyz jsem se rano vzbudila mela jsem flek na tricku.Bud u pravyho prsa nebo levyho zalezi na jakym boku jsem spala.Ono to pak potece z obou.
Jasné, jak říkám, nesmí to byt hnědé, zelené a tak. A jinak jak psala Gabinka, je pravda, ze stimulace bradavek může vest ke kontrakcím-přenášela jsem a doporučovali mi to( spolu se sexem, věšení záclon, běhání po schodech a hlazení břicha…atd.No nepomohlo nic ![]()
@bara 1 No je to lepsi, si to koupit uz ty postarky do podprdy.Uz kvuli flekum no…
Ja pouzivala podrpdy jen s kosticema bez vystuze a nebo normlane klasicke s vystuzi a kosticemi. Zalezi v cem se budes citit.
@bara 1 Mlicko snad budes mit, to se rozjede az po porodu, a pak jak mimi budes prikladat.
Já jsem d toho 16 tt nosila podprdu furt i na spaní. Mám větší velikost a jak se mi ještě zvětšily tak se gravitací zacly tvořit strie
Nakoupila jsem si takové ty sportovní podprdy pres hlavu bez kostic a zapinani a nosim je doteď. Strie zmizely a trička mám čisté ![]()
@Lenaaaa To zavidim, taky jsem si rikala ze az budu nekdy zase tehu ze si poridim ty sportovni, protoze strie se me udelaly a mam je do ted.
V podprde jsem taky spala kvuli tomu ze me teklo to mlezivo.
@Lenaaaa tak já mám prsa malé, ale z nějakého důvodu se mi taky strie dělají, podprdy teda moc nenosím protože jsem furt doma a ještě k tomu sama. Zkusim teda koupit tu sportovní:)