Mlezivo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6594
21.6.13 09:54

@alien21 No uvidíme :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
21.6.13 09:58

Tvorba mlíka se třeba ustálí a nebude ti mlíko téct. Já spím také bez podprdy. Občas sice mokrá košile, hlavně zezačátku, ale teď už je to dobrý. V posteli mám jednu plenu a tu si při kojení dávám na druhý prso :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
21.6.13 10:11

Mlezivo mi teklo ve dne v noci zhruba od 5. měsíce těhotenství :roll: nic moc s tím nenaděláš :roll: lepší je nechat je volně a příliš je nestísňovat
Spát v podpresence je příšerné a nepříjemné :zed: spala jsem tak asi 4 měsíce kojení, pak mi tady poradili, sundat ji, že prsa stísňuje a o to více tečou, tak jsem ji na noc odložila a do posletele pod prostěradlo si naskládala několik plen (jinak jsem měla promočenou i matraci :roll: ) trochu to pomohlo, sice teklo pořád, ale měla jsem pocit, že trochu míň a hlavně mi nevadila podprsenka v pohybu
Noční vytékání prsou se upravilo asi až v 7 měsících dětí, až byli kojeni méně a jedli příkrmy a i v tu chvíli přes den trvalo než prsa pochopily, že nekojím :roll: to jsem je měla nalité až jsem musela odsávat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.14 14:42

Ahoj, jsem tehotna a stava se mi ze mlezivo na bradavce jakoby stvrdne a zustavaji z neho takove drobky ve sparach bradavky, prijde mi to docela nechutne, pri normalnim koupani to nejde odstranit snad jen kdybych bradavky umyla drsnejsi houbou ale nevim jestli muzu v tehu bradavky takhle drazdit, jsem ve 3.trimestru.

• Citovat
  • Upravit
9
30.10.24 18:35

Odsávání mleziva

Dámy, mě by spíš zajímalo, jestli se muže mlezivo odsávat.. už asi od 20 týdne mi stříká proudem! A čeká mě plánovaný císař, a mám cukrovku… takže si říkám, že bych alespoň měla zásobu do prvních dní. Ale všude že ne, že to může vyvolat porod…. No myslím si, že se rodit rozhodně ještě nechystám :lol: a i při sexu mi prsa tečou proudem :roll: přijde mi to Škoda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí