Mlezivo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
10.3.13 20:25

Z prsou Strie zmizely, ale mám doteď po celých stehnech, na bocích a v devátém měsíci se mi udělaly i na břiše a fakt děsné. Rady typu mazat a mazat jsem poslechla, mazala jsem cele těhotenství a stejně to nepomohlo.Na ostatní části těla holt podprdy nejsou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
10.3.13 20:28

@Lenaaaa Ja mazala mazala mazala, jak brisko tak stehna. A dobry. ;) Brisko mam bez strii, stehna jakstaks taky, strie na stehnach jsem mela uz kdysi, jak jsem hubla, tlostla, a to jsem tehu nebyla. Nikdy jsem teda tlusta nebyla, ale kuze na stehnach povolila.Prsa jsem taky mazala ale bohuzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
10.3.13 20:35

No jo, časem to zesvětlá a nebude to tak vidět. Já do toho musím i pořádně pohnout zadkem, po porodu mi zůstalo 20 kilo :zed: Tlustá jsem taky nebyla, ale ani hubená, taková moravanda krev a mliko.Ale teď… nejradši bych rozbila všechny zrcadla v byte :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
10.3.13 20:38

@Lenaaaa No mi povidej, ja teda kdyz byla tehotna, mela jsem jen brisko.Coz jsem byla rada…Ted jsem postavou stejne, hubena ale ne zase tolik postava je takova akorad.Ale mam brisko no.. :zed: Pred otehotnenim jsem mela 62 kilo a ted 72 kilo, mam stale 10 kilo nahore,.. :zed: :zed: Ale oblecu veskery kalhoty co driv, takze jdu dolu nejspis po cm…Snad az nastoupim do prace zbyla kila pujdou dolu. ;) Uvidim no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
10.3.13 21:08

To jsme na tom podobně, já jsem mela pod 60 a mám 75 :-( Ale jsem mrňavá tak si to umis představit.. :poblion: Koule.Jo kalhoty nosim co při těhotenství i před nik, ale vypadá to dost jinak. Chodila jsem do práce až do 28 tt( dvanáctka denní, noční) a do te doby jsem nepribrala nic.Az pak doma…Kdy se vracíš do práce, už brzy? Já mám rodicak jen na dva roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
10.3.13 21:24

@Lenaaaa Ja bych taky pracovala klidne, ale gynda me poslala na neschopenku, taky jsem delala nocni denni 12ky..A to se ji nelibilo no..
Ted to je zase jinak, kolegyne co loni otehotnela, tak mohla delat 8ky aspon denni. Zalezelo na ni jak se citila.No zmeny proste no behem jednoho roku.Ja jsem vysoka docela mam 175 cm.DO prace se vracim koncem brezna roku 2014..Rodicka mam na 3 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
11.3.13 12:31

@Jaja87 já mám zas závodního gyndaka, co dělal medicínu někdy za krále klacka a na neschopenku dávat nechce, ze dřív se dělalo až do porodu tak proč ne dnes :nevim: Ale už si par mamin stěžovalo tak se začal krotit..vracíš se do práce nebo bude dalsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
11.3.13 12:33

@Lenaaaa Vratim se do prace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
21.6.13 09:13

Holky, jak jste to dělaly v noci?? Já se v noci probudím a mám úplně promočený triko od mleziva a v podprsence se mi moc spát nechce… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12591
21.6.13 09:25

@SarkaLo Já právě spím v podprsence, i z důvodu, abych neměla povislý prsa :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
21.6.13 09:26

No tak to si asi zvykej - pokud teda plánuješ kojit ;). Já musela v podprdě spát od 7. měsíce a pak celých 9 měsíců, co jsem kojila. A teď znovu - už 4 měsíce… Já vím, je to vopruz, ale u mě bohužel nic jiného nešlo dělat. Mám velká prsa a jakmile jsem si lehla na břicho nebo prso někde přimáčkla - potopa :mrgreen:. Tak vydrž, prďka, vydrž!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
21.6.13 09:27

@bjetuschka Hm, tak to mi bohužel nezafungovalo - poprdu jsem sundávala jen do sprchy a prsa mám až u kolen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
21.6.13 09:45

@alien21 Myslela jsem si, že na to nic není :cert: :cert: Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12591
21.6.13 09:45

@alien21 Achjo… Tak jsem se aspoň snažila, no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
21.6.13 09:51

@SarkaLo Hele, třeba budeš mít „rozumnější prsa“ než já - kámoška taky kojila a tak po 2 měsících spala bez podprdy - prostě jí mlíko teklo, jen když malej tahal…Přála bych ti to, protože s tou podprdou je to fakt na palici, občas mám pocit, že mi vrůstá do těla :cert: :cert: :cert:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí