Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky, zajímalo by mě, kolik toho umí říct Vaše děti, kolem toho roku a půl. Vím, že je to individuální..Syn má za dva dny 17. měsíců a umí asi kolem 50ti slov(jsou v tom i zvuky zvířátek:))tak kdo se budete chtít podělit, písněte ![]()
Takovejch diskuzí tady je spousta, nechápu, proč zakládat novou, stačí nějakou obnovit… ![]()
@kate02 píše:
Takovejch diskuzí tady je spousta, nechápu, proč zakládat novou, stačí nějakou obnovit…
tak mi pošli pls odkaz, nevšimla jsem si..
Mluvi ve vetach, pouziva slova jako ortodoxni, absurdni, jen to R jeste tak zretelne nevyslovi.
Sibyla: Bozi podpis ![]()
Nase mala 14 mesicu umi rict pouze jedno slovo a to trinitrotoluen. ![]()
Tak už je založená, tak je to jedno
jinak ani jedno z mých dětí v tomhle věku neříkali nic ![]()
@ncc1701 píše:
Mluvi ve vetach, pouziva slova jako ortodoxni, absurdni, jen to R jeste tak zretelne nevyslovi.Sibyla: Bozi podpis
tak to musí být super
@Morc píše:
Nase mala 14 mesicu umi rict pouze jedno slovo a to trinitrotoluen.
co??
![]()
@Bauerkaa píše:@ncc1701 píše:
Mluvi ve vetach, pouziva slova jako ortodoxni, absurdni, jen to R jeste tak zretelne nevyslovi.Sibyla: Bozi podpis
tak to musí být superjejda, já to nějak vepsala do toho tvýho..:)
@Morc píše:
@Morc píše:
@kate02 píše:
Takovejch diskuzí tady je spousta, nechápu, proč zakládat novou, stačí nějakou obnovit…
jinak já zase nechápu, proč tady píšeš něco, co není k tématu..
![]()
@Bauerkaa píše:
co??![]()
No jo no. Trinitrotoluen - funkční chemický vzorec této sloučeniny je C6H2(NO2)3CH3 je znama take jako TNT.
@kate02 píše:
např. tady https://www.emimino.cz/…icich-46394/