Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Jinak teda nazvat někoho „volem“ v reakci na vtip tak to je v mých kruzích výraz nejvyššího uznání.
Bohužel jsem sprostší než bych chtěla. Jednu dobu jsem se snažila přecvičit kvůli dítěti na „do Paroma“, ale jak jsem vyrostla v jiných kruzích, není mi to úplně vlastní.
Na svoji omluvu bych ráda řekla, že ve vztahu k osobám vulgarismy nepoužívám. Obvykle mě k jejich použití přinutí nějaká „vytrvale se nedařící“ činnost.
@KalamityJohn píše:
Tak v angličtině není „r“ ve sprostých slovech důležité.
Zajímavé. ![]()
@KalamityJohn píše:
Jinak teda nazvat někoho „volem“ v reakci na vtip tak to je v mých kruzích výraz nejvyššího uznání.
Chápu. ![]()
@Žirafa 69 píše:
Zajímavé.
Připomíná mi to situaci s kosočtvercem. Jako vulgární symbol to chápou Češi, Slováci a snad ještě Maďaři.
@KalamityJohn píše:
Připomíná mi to situaci s kosočtvercem. Jako vulgární symbol to chápou Češi, Slováci a snad ještě Maďaři.
Máš naprostou pravdu. Když jsem pak objevil kouzlo dospěláckých videí, překvapilo mě, že tam ženy žádný kosočtverec nemají, a že tak jde o velmi zjednodušené znázornění ![]()
Když si potřebuji ulevit, tak mi to sprosté slovo vylítne, ani nevim jak. Klasika je v autě např., někdy v práci. Dřív jsem tak nemluvila, to v naši rodině neexistovalo. Až moje švagrová, ta mě zkazila, to je samé k… a do p…, no můj muž samozřejmě to samé, když se něco pokazí, nejde, apod. Chybí mu trpělivost. Ale i když si tak sama občas ulevím, od něj mi to vadí, nejvíc však když tak kleje při nějaké činnosti v kuchyni. To si beru trochu osobně. Jako bych za to mohla. Blbost, co? A úplně nejvíc nesnáším, když našemu psu řekne Ty krávo..! ![]()
@Monchichik píše:
@Ploskutáček To jsme na tom stejně![]()
Taky sis myslela, ze maji holky mezi nohama kosoctverec?
@Ploskutáček píše:
Taky sis myslela, ze maji holky mezi nohama kosoctverec?
České nebe ![]()
Za d). V*ser - Biser. To je dobrý 😁
![]()
Já jsem nikdy, nikdy, nikdy žádné sprosté slovo nevyslovila a nikdy, nikdy, nikdy jsem se nezasmála vulgárnímu vtipu!!
![]()
@Pajka2020 píše:
@PloskutáčekZa d). V*ser - Biser. To je dobrý 😁
Já jsem nikdy, nikdy, nikdy žádné sprosté slovo nevyslovila a nikdy, nikdy, nikdy jsem se nezasmála vulgárnímu vtipu!!![]()
![]()
A to si, kurwa, představ, že jsem v anketě zapomněl v odpovědi B čárku, a v odpovědi D uvozovky, z toho by se jeden vopíchl! ![]()
@Ploskutáček Sprostě bych řekla, že ani moc nemluvím tak nějak přirozeně. S manželem je to ale horší. Že děti sem tam něco pochytí a zopakují to nijak zvlášť neřeším. Učím je, že je možné použít alternativy jako je „do prkené ohrady, do píva, do Prčic nebo safra“. A hlavně to, že sprostá slova mohou ujet při rozčílení, kdy člověku uleví, ale nepatří do běžné mluvy. A to, že nepatří na veřejnost, protože ostatním lidem taková slova mohou vadit, zvlášť pak ne na dětská hřiště. A také to, že když takové slovo ujede, měla by následovat omluva.
@Pajka2020 píše:
@PloskutáčekZa d). V*ser - Biser. To je dobrý 😁
Já jsem nikdy, nikdy, nikdy žádné sprosté slovo nevyslovila a nikdy, nikdy, nikdy jsem se nezasmála vulgárnímu vtipu!!![]()
![]()
Můj táta říkal: „U nás všechno slušně, o pwdeli ani muk.“