Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Isia Ja ho mam a jsem nadmiru spokojena. Predtim jsem mela dva levnejsi Samsungy. Honor 4C ma bajecne citlivou obrazovku, takze nemlatim jak silenec po skle, abych vubec zvedla nebo ukoncila hovor. Pro me to bylo uplne to nejhorsi, s cim jsem se u dotykacu setkala. Uvadelo me to opravdu do stavu silenstvi.
Ma diodu, ktera upozorunuje na zmeskane udalosti. Skvela vec a pritom to nijak extra nezere baterii. S vykonem baterie jsem spokojena, ale ja nechodim nijak moc casto na internet. Parkrat za den se pripojim. Ale ma rozhodne o neco silnejsi baterii nez meli ty moje stary sunky. Nabijim cca jednou za sest dni. Ale rikam, moc casto nevisim na netu apod.
Co mi vadi jsou docela mala pismenka. Pro nekoho to muze byt problem. Zvetseni funguje jen „nekde“.
Neseka se.
Jsem mene narocny uzivatel, co se tyka funkci vlastnosti telefonu. Ale pro psani sms, telefonovani a sem tam internet a vyuziti nekterych stazenych aplikaci mi staci az, az.
Po mem zhnuseni dotykovymi telefony… jsem ted docela nadsena a moc spokojena.
Děkuji moc za rady.
Chtěla jsem mobil cca do 3000, ale když jsem viděla, že Honor má lepší foťák, tak tu tisícovku si klidně doplatím.
Na mobily nejsem moc náročná, hlavně, aby šlo bez problému telefonovat, fotit, event. posílat sms - těch moc neposílám, připojit se občas na internet a aby mobil měl gps.
Vím, že nemá LTE, ale moc se v tom nevznám, tak moc nevím, co to je ![]()
@Black Cat jak je to s foťákem, dělá mobil hezké fotky?
@Isia Za mě fotky super. Ale např. přední kamera má myslím jenom 5Mpix, zadní 13. Tak jak moc si chceš dělat selfíčka, no. Mě tohle nějak nebere… takže fotky ze ze zadní kamery za mě dobrý. ![]()
S rychlostí internetu jsem taky spokojená. Tak nevím. Já stahuju jen „sem tam“ nějaké aplikace, hudbu a chodím na email.
Celkově se mi oproti Samsungu líbí to ovládání, taková jakási svižnost /asi to dělá to 8mijádro
/ a hlavně tam funguje to, co fungovat má. Padne hezky do ruky, velikost je taková příjemná. Akorát na ženskou ruku a přitom dostatečně velká obrazovka na internet…
Co jsem čekala a nedostala… opět by to chtělo lepší viditelnost na slunci. Je to lepší… ale pořád to není ončo, co jsem čekala. Takový průměr.
S kvalitou hovorů nemám sebemenší problém.
@Black Cat Děkuji za odpověď, jsem čím dál víc pro něho přesvědčena.
Ještě jsem našla honor 4× ten má lte, ale zase se mi zdá moc velký.
Moc se v tom nevyznám, ale to LTE je hodně přínosné? Opravdu nevím, co to je… ![]()
@Black Cat píše:
@Isia LTEAle já nevím, mě se zdá stahování na tom mém mobilu dostatečně rychlé…
Přečtěte si tenhle článek:
http://mobil.idnes.cz/…eratori.aspx?…
http://www.svetandroida.cz/…ernet-201412
http://mobil.idnes.cz/…ob_tech.aspx?…
Dnes se LTE využívá primárně pro internet, všude se dočtete, že mobil bez LTE nebrat, já si nemyslím, že je to nutnost. Ale počítejme s tím, že v budoucnu se vypne GSM síť, to je to, přes co většina z nás volá a smskuje. Všude bude nástupce LTE (4G) a staré telefony už se do sítě vůbec nepřihlásí. Vypnutí GSM pro hlasové služby je ale ještě daleko, takže tu bude s námi i po roce 2020.
@Ploskutáček Budoucnost je daleko a každý jeden z nás stejně bude mít nejpozději za dva roky úplně jiný mobil. V současnosti se prostě bez LTE na mobile obejdu. ![]()
Děkuji moc za odpovědi.
Měla bych ještě jeden dotaz. Četla jsem, že u toho mobilu je vestavěná baterie. Je to pravda? A jak je to pak s její event. výměnou? Pokud třeba mobil bude už po záruce? To je třeba koupit nový mobil?
Ano, případně baterku vymění v servisu. Na druhou stranu, ta baterka tam 3-4 roky vydrží, takže bych výměnu neřešil. Takových mobilů je víc, možná i iPhony ji mají nevyměnitelnou.
Já jedině Nokii, to co mám v bedně mám i v telefonu
ted mám Nokia Lumia 1520 a naprostá spokojenost ![]()
@Black Cat Tak v pátek mobil dorazil
, objednala jsem si honor 4c. Zatím se mi líbí, ae zatím zjišťuji co umí. Chtěla jsem se ale zeptat, jak dlouho ti vydrží baterie? Já musím nabíjet každý den a to moc nevolám a na netu jsem chvíli. Docela mě to udivuje… Nevím jestli někde není chyba nebo jsem chybu udělala já ![]()
@Isia To vážně? Já jsem se právě jukla na můj stav baterie. Je stále na 58% a to je v provozu už 5 dní a 16 hodin… ![]()
Zkus si v nastaveních ťuknout na úsporu energie a nastavit do režimu inteligentní…
A to jsem teď ještě zjistila, že mi v pozadí běžely appky, které na mobilu vůbec nepoužívám, jako Twitter nebo FB, celkem 7, takže jsem to povypínala…