Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já bych si koupila Z3, od sony, ale třeba Z je taky našlapaný taky, sice ne tolik, ale foťák dobrý a stojí už málo. Největší přednost je displey z tvrzeného skla(jen tak se nepoškrábe a přežije i pád z ruky na beton) a odolnost vůči prachu a vodě. 4jádrovej procesor, 1,5ghz, tuším že 13mpxl foťák
Já jsem spokojená s lenovo a6000. Víc bych za mobil nedala
hodím ho do kabelky s klíčema a vím, že mě to nemusí štvát…
![]()
Honor 4C má brácha - až na slabší výdrž baterie, která je nevyměnitelná, je OK (osmijádro, 2GB RAM, 5", 13MPx foťák). Má ho teda necelých 14 dní, ale spokojenost. Já říkám, že ono se může rozbít cokoliv, můžete mít smůlu na kus. Tu A6000 měl brácha ve výběru taky, ale 4C je parametrově lepší.
Lenovo A7000 - velký výkon, parádní ozvučení, super výdrž na baterku, 2GB RAM.. Já bych měl v téhle cenové relaci jasno ![]()
Chtěla bych se zeptat, zda máte někdo mobil Honor 4c, docela se mi začíná líbit. Chtěla bych vědět, jak jste s ním spokojení. Někde jsem četla že nepodporuje MMS, je to pravda? Nejdřív jsem přemýšlela o Lenovu nebo Samsungu, ale láká mě u Honoru lepší foťák. Máte někdo zkušenost? Nebo doporučíte mi něco lepšího v této cenové kategorii?
@Isia
Nemá LTE, nechtěla bych ho (MMS jsou mi fuk).
Nevím, co je tvá cenová kategorie, takže těžko radit.
@Isia píše:
Chtěla bych se zeptat, zda máte někdo mobil Honor 4c, docela se mi začíná líbit. Chtěla bych vědět, jak jste s ním spokojení. Někde jsem četla že nepodporuje MMS, je to pravda? Nejdřív jsem přemýšlela o Lenovu nebo Samsungu, ale láká mě u Honoru lepší foťák. Máte někdo zkušenost? Nebo doporučíte mi něco lepšího v této cenové kategorii?
Brácha ho má, spokojenost velká. Po koupi si stěžoval, že je při hovoru hůř rozumět protistraně, respektive nízká hlasitost, mně to ale přišlo v pohodě. Někteří lidi v diskuzích si u některých kusů stěžují na extrémně krátkou výdrž baterie, u jiných ale v pohodě. Brácha nic podobného nepociťoval, a po upgradu z Androidu 4.4 na 5.01 se výdrž ještě zlepšila, protistraně je rozumět v pohodě, takže brácha spokojený. Výkon to má i na nejnovější hry, i když už nehraje, dobrý foťák, velmi dobře optimalizované prostředí, které se neseká, 2GB RAM, to za částku lehce přes 4000 není špatné. Mohla by vadit jen absence LTE. A jinak mu vadí nemožnost posílat delší SMSky, neobyčejně hloupá vlastnost většiny androidích telefonů, i když třeba u některých Samsungů se to dá vypnout. Pokud jste tedy odkojená třeba hloupým telefonem, tak se u Honoru 4C a spousty jiných připravte na to, že při napsaní textovky delší než 3 SMSky se celá zpráva automaticky změní na MMS, což, pokud máte v tarifu neomezené esemesky, nemusí být optimální. Dle mnoha diskuzí se to dá řešit externími aplikacemi, nám však nic nefungovalo spolehlivě, nechodily doručenky nebo se to v mnohých případech mlátí s originální apkou na SMS.
@Isia Ja ho mam a jsem nadmiru spokojena. Predtim jsem mela dva levnejsi Samsungy. Honor 4C ma bajecne citlivou obrazovku, takze nemlatim jak silenec po skle, abych vubec zvedla nebo ukoncila hovor. Pro me to bylo uplne to nejhorsi, s cim jsem se u dotykacu setkala. Uvadelo me to opravdu do stavu silenstvi.
Ma diodu, ktera upozorunuje na zmeskane udalosti. Skvela vec a pritom to nijak extra nezere baterii. S vykonem baterie jsem spokojena, ale ja nechodim nijak moc casto na internet. Parkrat za den se pripojim. Ale ma rozhodne o neco silnejsi baterii nez meli ty moje stary sunky. Nabijim cca jednou za sest dni. Ale rikam, moc casto nevisim na netu apod.
Co mi vadi jsou docela mala pismenka. Pro nekoho to muze byt problem. Zvetseni funguje jen „nekde“.
Neseka se.
Jsem mene narocny uzivatel, co se tyka funkci vlastnosti telefonu. Ale pro psani sms, telefonovani a sem tam internet a vyuziti nekterych stazenych aplikaci mi staci az, az.
Po mem zhnuseni dotykovymi telefony… jsem ted docela nadsena a moc spokojena.
Děkuji moc za rady.
Chtěla jsem mobil cca do 3000, ale když jsem viděla, že Honor má lepší foťák, tak tu tisícovku si klidně doplatím.
Na mobily nejsem moc náročná, hlavně, aby šlo bez problému telefonovat, fotit, event. posílat sms - těch moc neposílám, připojit se občas na internet a aby mobil měl gps.
Vím, že nemá LTE, ale moc se v tom nevznám, tak moc nevím, co to je ![]()
@Black Cat jak je to s foťákem, dělá mobil hezké fotky?
@Isia Za mě fotky super. Ale např. přední kamera má myslím jenom 5Mpix, zadní 13. Tak jak moc si chceš dělat selfíčka, no. Mě tohle nějak nebere… takže fotky ze ze zadní kamery za mě dobrý. ![]()
S rychlostí internetu jsem taky spokojená. Tak nevím. Já stahuju jen „sem tam“ nějaké aplikace, hudbu a chodím na email.
Celkově se mi oproti Samsungu líbí to ovládání, taková jakási svižnost /asi to dělá to 8mijádro
/ a hlavně tam funguje to, co fungovat má. Padne hezky do ruky, velikost je taková příjemná. Akorát na ženskou ruku a přitom dostatečně velká obrazovka na internet…
Co jsem čekala a nedostala… opět by to chtělo lepší viditelnost na slunci. Je to lepší… ale pořád to není ončo, co jsem čekala. Takový průměr.
S kvalitou hovorů nemám sebemenší problém.
@Black Cat Děkuji za odpověď, jsem čím dál víc pro něho přesvědčena.
Ještě jsem našla honor 4× ten má lte, ale zase se mi zdá moc velký.
Moc se v tom nevyznám, ale to LTE je hodně přínosné? Opravdu nevím, co to je… ![]()
A jaky mas na to rozpocet? protoze telefonu je hafo…