Mobil do správky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
966
8.7.24 09:57

Mobil do správky

Ahojte, 1) když potřebuji mobil do opravny, tak se vytahuje sim? Ale i tak zůstane přístupných plno aplikací, banka, fotky atd,…jak se chránit?

1. jak řešíte fotky, videa v mobilu? Mám jich už mraky, mobil už nechce zatížením pracovat, aktualizovat,… jakože vše stáhnout do pc a vymazat? A takto to dělat třeba jednou za rok?
  1. a ještě, přehodila jsem sim a nebyly tam kontakty, kde se ukládají? Dříve se to ptalo, uložit na sim bo telefonu, teď netuším kde to je a já totální antitalent
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21474
8.7.24 10:10

Do servisu bych dala mobil pouze v továrním nastavení. A před tím vše zálohovat. Ale jestli je jediný problém to, že mobil špatně reaguje, tak bude stačit jen to tovární nastavení.
Jo a já mám třeba všechny kontakty v Google účtu. Tam se mi vše zálohuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64863
8.7.24 10:11

Taky jsem dávala v továrním nastavení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13711
8.7.24 11:27

@Piškotka38 dnes se do mobilu přihlašuješ Google účtem a tam máš (měla bys mít) všechno zálohované (kontakty, fotky, videa). A když se přihlásíš na počítači k tomu Google účtu, tak bys to tam měla všechno mít. Tj. nemusíš mít všechno ve fyzické paměti telefonu (nebo paměťové karty), je to všechno v Googlu (samozřejmě tam taky není neomezená kapacita). Takže se podívej co tam všechno je a v telefonu to případně můžeš smazat.

Jinak i z Googlu fotky pravidelně stahuju a ukládám na disky a pak to tam mažu, aby se uvolnilo místo v účtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák