Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mám od nich kvůli nízké ceně S9 a je to opravdu katastrofa.. seká se, je pomalý, foťák fotí hnusně .. už se těším, až ho vyměním aspoň za Xiaomi… ale ty vyšší třídy Doogee snad budou lepší..manžel s ním takové problémy nemá, funguje mu celkem OK (ale má taky pomalou odezvu a horší kvalitu fotek).. ještě to zvažte, já této koupě lituji, to už byl lepší obyčejný mobil Vodafone od nich…
Sháním mobil s velkou kapacitou baterky a tenhle mě na heurece vyskočil s největšíma kapacitama, tak proto ten dotaz ![]()
jj, s výdrží problémy nemáme..a kolega co má tuto značku (ale teda za pět litrů) si ho chválí.. ale jak říkám,my osobně s jejich odezvou a focením problém máme
Katastrofa. Měla jsem já i manžel a vydrželi jsme rok, a pak si koupili jinou značku (Honor x6). Jediná výhoda doogee je ta baterka, jinak nic. Sekal se, fotky na prd, sám od sebe se vypínal i s plnou baterkou, často hlásil plnou paměť, ta přitom byla zaplněná sotva ze třetiny, „super“ bylo i to, že jsem chtěla volat manželovi a telefon si náhodně vybral kontakt ze seznamu a volal na něj. Na reklamaci byly postupně můj i manželův, ale nezlepšilo se nic.
za nás taky nedoporučuji. Manžel si před 14 dny koupil DoogeeBL7000 a už týden ho má na reklamaci. Přehříval se během nabíjení, přestalo fungovat zamykací boční tlačítko, takže musel čekat až se telefon zamkne sám automaticky. A pak jeden večer byl nabitý na 100% a ráno nešel ani zapnout, protože baterka byla úplně mrtvá…uvidíme za 3 týdny po reklamaci…snad začne normálně fungovat…
Taky jsem tady zakládala téma ohledně této značky, ten můj (X5) je zase prolezlej nějakýma skrytýma aplikacema, které mi na pozadí sosaly data neuvěřitelnou rychlostí
Tomu jsem zamezila zakázáním dat na pozadí, ale kdykoliv se někde připojím k wifi, tak se „aktivují“ a začnou mi naskakovat otravný reklamy přes celou obrazovku
Byl i v servisu a žádná změna. Fotky taky dělá mizerný, s tím musím souhlasit. Jinak teda funguje obstojně, neseká se ani nevolá kam nechci
ale je fakt, že v tom kromě FB Lite vlastně nic postahovaného nemám. Dostala jsem ho darem, to je asi jeho největší výhoda
a proto jsem si ho i přes ty problémy nechala, jinak by šel okamžitě z domu.
@Michelle_M ano, ty vyskakovací nesmysly a reklamy mi vadí nejvíc.. i v opravně mi řekli, že to není malware ani vir, který by šel odstranit, tovární nastavení nepomohlo,
furt tam skáčou číčoviny a nejvíc mi to vadí, když chci třeba volat a musím prva zakřížkovat deset nesmyslů, než se někam dostanu..
přitom mám také zakázané reklamy apod.
prostě se těším na nový mobil
a vidím, že jsme se tu vzáceně shodly, že tuhle značku fakt ne
@Lucy75 píše:
@Michelle_M ano, ty vyskakovací nesmysly a reklamy mi vadí nejvíc.. i v opravně mi řekli, že to není malware ani vir, který by šel odstranit, tovární nastavení nepomohlo,
furt tam skáčou číčoviny a nejvíc mi to vadí, když chci třeba volat a musím prva zakřížkovat deset nesmyslů, než se někam dostanu..
přitom mám také zakázané reklamy apod.
prostě se těším na nový mobila vidím, že jsme se tu vzáceně shodly, že tuhle značku fakt ne
Mně to omezení dat na pozadí naštěstí zabralo a už se mi nic neotevírá, jinak bych na to neměla nervy, přesně jak píšeš - třeba jsem chtěla rychle vypnout zvonící budík, aby se nevzbudilo i dítě, a smůla
Ale ten telefon je z toho asi úplně šílenej, že nemůže sosat
Furt mi tu svítí upozornění na omezení dat a jedním náhodným ťuknutím to jde zase zrušit, což už se dětem dvakrát povedlo a šup, hned 100 MB v luftě ![]()
Dobrý den
přemýšlím nad koupí mobilu Doogee BL7000 nebo BL12000. Máte někdo? Zajímalo by mě, zda je dobrý a tak. Děkuji