Mobil partnera? rady?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31.7.17 13:25

My s manzelem tedy zamcene telefony oba mame, kvuli tomu, ze mame oba na mobilu aplikace jako primy pristup do internetbankingu, a do emailu a v pripade ztraty nebo kradeze telefonu bych se nechtela potykat s problemy, stejne jako muz. Takze zamykani telefonu v dnesni dobe naprosto chapu.
Kod mel pred dvema lety nejaky, ktery mi rekl, od te doby jsem to nezkoumala jaky ma, on muj take ne. Nemam ani potrebu protoze mu verim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
31.7.17 13:26

@Jarka K to mě by to nemrzelo byla bych pěkně nas**na, kdybych zjistila, že mi leze do mobilu a zrovna tam by byl on, kdybych to dělala já.

Zakladatelko! Pokud tě bude chtít podvádět, tak stejně bude a smsky jsou ta nejmenší nevěra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Catmum píše:
Proste se na to vyprdni. Já bych do mobilu nikdy nelezla. Pokud ti vadí ze ho má zamčeny, tak mu to řekni. Ba naopak by mě tešilo, ze si muž přede mnou nic nezamyka a o jeden důvod navíc abych mu tam nelezla.

jak říkám, bylo tolik příležitostí, poslední dobou mě právě vrtá hlavou, že si to ještě nezměnil, jednou když mu zvonilo moc budíku o víkendu tak jsem mu tam vlezla a budíky vypla, a to už jsem se cítila strašně, na toto jaksi nemám odvahu a nevím proč, možná mě to napadá když tady čtu ty diskuze, jak si chlapi píší s jinou a tak :)

• Citovat
  • Upravit
8142

Jsi dost podezřívavá. Měníš si PIN, protože přítele posuzuješ podle sebe. Nechápu, proč by jsi mu měla lézt do mobilu…
Já vím přítelův PIN, nijak ho netají, ale mobil mu nelustruju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Me se zda, ze tam za kazdou cenu spis CHCES neco najit :D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
31.7.17 13:27
@Jarka K píše:
Já tomu vůbec nerozumím…
tak ono už je špatně i si telefon nezamykat a nechovat se podezřele. Stejně je člověk podezřelý a zaslouží si lustraci :mrgreen:
my máme oba s manželem odemčený telefony, běžně se válí doma k dispozici, a nikdo nikomu do něj nečumí. Kdybych zjistila, že má potřebu mě i tak kontrolovat, tak by mě to tedy hodně mrzelo.

Asi tak :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.17 13:28
@Levandulina píše:
Jsi dost podezřívavá. Měníš si PIN, protože přítele posuzuješ podle sebe. Nechápu, proč by jsi mu měla lézt do mobilu…
Já vím přítelův PIN, nijak ho netají, ale mobil mu nelustruju.

jojo, souhlasim, Zakladatelka se mi zda jako podle sebe soudim tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.17 13:28
@Ghanaian Princess píše:
Me se zda, ze tam za kazdou cenu spis CHCES neco najit :D :dance:

je to možné, netajím se tím fakt že ne, proto se tu ptám, abych měla jasno

• Citovat
  • Upravit
3819
31.7.17 13:30

Asi jsem uz jina generace :lol: Oba s chlapem si telefon zamykame, ale spis kvuli deckam, aby nam tam nic nepromazaly :lol: Vzajne PIN zname a nemenime, prave proto aby se ten druhy do telefonu dostal, kdyby potreboval ( napr. v aute, kdyz chlap ridi a nekdo mu pise, tak mne kolikrat pozada, abych mu to precetla)… nikdy by me ale nenapadlo muzovi v telefonu smejdit a hledat - ani nevim co, asi kompromitujici dukazy o milenkach? - dekuji nechci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
@Anonymní píše:
jak říkám, bylo tolik příležitostí, poslední dobou mě právě vrtá hlavou, že si to ještě nezměnil, jednou když mu zvonilo moc budíku o víkendu tak jsem mu tam vlezla a budíky vypla, a to už jsem se cítila strašně, na toto jaksi nemám odvahu a nevím proč, možná mě to napadá když tady čtu ty diskuze, jak si chlapi píší s jinou a tak :)

moc čteš a nežiješ, řešíš blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736

Já si myslím, že když si ho před tebou nezamyká a neschovává, tak nic neskrývá. My s manželem před sebou nic neschováváme a nezamykáme. Do telefonu si lezeme na vzájem normálně a ne kvůli kontrole, ale třeba dojde sms a jeden nemůže, tak mu ji ten druhý přečte nebo máme společné kamarády a já nechci klukům dávat svoje číslo, tak jim píšu od manžela. Bereme to tak normálně i na mejlu. Někdo něco objedná a potom je v práci, tak se ten druhý podívá, jestli už napsali, kdy to mají doručit :D Ani ve snu by nás nenapadlo za tím hledat nějakou kontrolu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
31.7.17 13:34

Vůbec tě nemá rád a jsi mu ukradená. Už mu ani nestojíš za to, aby si kvůli tobě zamykal telefon. Bych ho bejt tebou poslal k vodě, co s takovým, co nedělá tanečky kolem PIN. jak tě potom může překvapit se zásnubami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5133
31.7.17 13:37
@Ghanaian Princess píše:
Abych to shrnula:
  • tvuj partner pred tebou nezamyka telefon
  • nema potrebu si brat telefon do soukromi
  • necha te manipulovat s jeho telefonem bez strachu
  • necha te s jeho telefonem bez dozoru
  • Co mas za problem? Co bys tam jako chtela najit?

Za me rada je ne, nelez mu do telefonu.

Ja bych spis dodala

• on si mobil nezamyka, ty ano
  • on na tvuj mobil nesmi, ty na jeho ano
  • on to vubec neresi, ale ty podezrivas jeho ze tam ma neco tajneho??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
31.7.17 13:39
@hani28 píše:
Ja bych spis dodala
  • on si mobil nezamyka, ty ano
  • on na tvuj mobil nesmi, ty na jeho ano
  • on to vubec neresi, ale ty podezrivas jeho ze tam ma neco tajneho??

Presne, manzel se chova uplne normalne, za to ty rozhodne ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
31.7.17 13:40

A myslíš, ze tam bude mit fotky milenky nebo sms? Kdyz nema zadny kod, na 99% nenajdeš nic. Jinak teda mě zarazilo, ze ty si tel blokujes a sama bys mu tam chtela smejdit. :roll:
No, my s partnerem zadny piny nemáme, tel si klidně pujcime kdyz se jednomu z nas vybije baterka atd. Proc pred sebou zamykat telefony, moc nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí