Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vůbec tě nemá rád a jsi mu ukradená. Už mu ani nestojíš za to, aby si kvůli tobě zamykal telefon. Bych ho bejt tebou poslal k vodě, co s takovým, co nedělá tanečky kolem PIN. jak tě potom může překvapit se zásnubami.
@Ghanaian Princess píše:
Abych to shrnula:
- tvuj partner pred tebou nezamyka telefon
- nema potrebu si brat telefon do soukromi
- necha te manipulovat s jeho telefonem bez strachu
- necha te s jeho telefonem bez dozoru
- Co mas za problem? Co bys tam jako chtela najit?
Za me rada je ne, nelez mu do telefonu.
Ja bych spis dodala
@hani28 píše:
Ja bych spis dodala
- on si mobil nezamyka, ty ano
- on na tvuj mobil nesmi, ty na jeho ano
- on to vubec neresi, ale ty podezrivas jeho ze tam ma neco tajneho??
Presne, manzel se chova uplne normalne, za to ty rozhodne ne ![]()
A myslíš, ze tam bude mit fotky milenky nebo sms? Kdyz nema zadny kod, na 99% nenajdeš nic. Jinak teda mě zarazilo, ze ty si tel blokujes a sama bys mu tam chtela smejdit. ![]()
No, my s partnerem zadny piny nemáme, tel si klidně pujcime kdyz se jednomu z nas vybije baterka atd. Proc pred sebou zamykat telefony, moc nechápu.
Nejprve jsem myslela, ze je to nejaka legrace, ale ted si nejsem jista, zda to neni mysleno vazne ![]()
Můžu se zeptat, proč s přítelem jsi, když před ním máš tajemstvía nedůvěřuješ mu?
Nějak to nechápu. Oba s manželem máme telefon zamčený. Stejným PINem. Hlavně, kvůli synovi, aby s ním nevyváděl něco, co nemá. Ale nenapadlo by mě mu telefon prolézat. Jsem s ním a důvěřuju mu. Tak proč? ![]()
@ivunak píše:
Pokud ví, že máš přístup k jeho mobilu a neřeší to, tak tam nic nemá. Proč by ses koukala? Mně by spíš vadilo tvoje chování s PINem. To je podezřelejší. My s manželem si mobil ani jeden nezamykáme, kdykoliv se můžeme druhýmu do mobilu podívat a mně nikdy ani nenapadlo prohlížet manželův mobil.
Vidím to stejně. Sama si svůj mobil hlídá jak ostříž a přemýšlí o tom, že poleze do mobilu partnera, který je v pohodě.
Zakladatelko, tvůj příspěvek je, pardon za to slovo, debilní. ![]()
Stejně mu tam vlezes. Ta myšlenka tě úplně ovládá. Dej nám alespoň pak vědět, co jsi tam tedy našla. ![]()
@ajtakrajta1 píše:
Stejně mu tam vlezes. Ta myšlenka tě úplně ovládá. Dej nám alespoň pak vědět, co jsi tam tedy našla.
@samá práce píše:
Vůbec tě nemá rád a jsi mu ukradená. Už mu ani nestojíš za to, aby si kvůli tobě zamykal telefon. Bych ho bejt tebou poslal k vodě, co s takovým, co nedělá tanečky kolem PIN. jak tě potom může překvapit se zásnubami.
@Saatine píše:
Přemýšlím, jestli jsi normální?
To přece nemá absolutně vůbec logiku mu něco prohledávat, když je otevřený a nic neskrývá.
To nevěříš sama sobě? Co ten chlap má udělat, abys mu věřila?
číst jí večer SMS
má hodně času na řešení blbostí. Jen napsat, co vlastně chce, to muselo dát moc práce, já tomu teda moc nerozumím, ale asi chce aby si manžel dal pin a ona ho mohla hledat ![]()
@ajtakrajta1 píše:
Stejně mu tam vlezes. Ta myšlenka tě úplně ovládá. Dej nám alespoň pak vědět, co jsi tam tedy našla.
raději ať nedává vědět, stejně tam nic nebude
Mě připadá že to píše nějaká šestnáctka. Takový starosti normální dospěláci nemají… ![]()
Z příspěvku jsem pochopila že jejich společný zájem a náplň času jsou mobily.
Zakladatelko nečum do žádnýho mobilu a přestaň frajera šmírovat.
Ty jses dobre svihla ![]()
Takze ty sama svuj mobil pred chlapem uzkostlive hlidas a zamykas, aby nahodou neco " nezavadneho" nezahledl, pritom ty sama bys ten jeho, ktery pred tebou neschovava a ani netaji, nejradeji projela hned za nejbližšim rohem.
![]()
Nebud pokrytec. Jestli hledas zaminku pro rozchod a doufas, ze neco najdes ( a myslim, ze spis nenajdes) abys nebyla za tu spatnou ty, tak je to docela hloupé, nemyslíš? ![]()
Jestli s nim nechces byt, tak mu bud podej svuj odemcenej telefon at si pocte,
nebo se s nim rozejdi jako dospely clovek a nemusis resit blbosti ne? ![]()
Příspěvek upraven 31.07.17 v 15:51
Rozhodně to nedělat. Taky by si nechtěla, aby koukal on k tobě. Navíc soudě dle jeho chování nemá co skrývat. ![]()