Mobil partnera? rady?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6439
31.7.17 13:34

Vůbec tě nemá rád a jsi mu ukradená. Už mu ani nestojíš za to, aby si kvůli tobě zamykal telefon. Bych ho bejt tebou poslal k vodě, co s takovým, co nedělá tanečky kolem PIN. jak tě potom může překvapit se zásnubami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5140
31.7.17 13:37
@Ghanaian Princess píše:
Abych to shrnula:
  • tvuj partner pred tebou nezamyka telefon
  • nema potrebu si brat telefon do soukromi
  • necha te manipulovat s jeho telefonem bez strachu
  • necha te s jeho telefonem bez dozoru
  • Co mas za problem? Co bys tam jako chtela najit?

Za me rada je ne, nelez mu do telefonu.

Ja bych spis dodala

• on si mobil nezamyka, ty ano
  • on na tvuj mobil nesmi, ty na jeho ano
  • on to vubec neresi, ale ty podezrivas jeho ze tam ma neco tajneho??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
31.7.17 13:39
@hani28 píše:
Ja bych spis dodala
  • on si mobil nezamyka, ty ano
  • on na tvuj mobil nesmi, ty na jeho ano
  • on to vubec neresi, ale ty podezrivas jeho ze tam ma neco tajneho??

Presne, manzel se chova uplne normalne, za to ty rozhodne ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
31.7.17 13:40

A myslíš, ze tam bude mit fotky milenky nebo sms? Kdyz nema zadny kod, na 99% nenajdeš nic. Jinak teda mě zarazilo, ze ty si tel blokujes a sama bys mu tam chtela smejdit. :roll:
No, my s partnerem zadny piny nemáme, tel si klidně pujcime kdyz se jednomu z nas vybije baterka atd. Proc pred sebou zamykat telefony, moc nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
31.7.17 13:41

Nejprve jsem myslela, ze je to nejaka legrace, ale ted si nejsem jista, zda to neni mysleno vazne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
31.7.17 14:04

Můžu se zeptat, proč s přítelem jsi, když před ním máš tajemstvía nedůvěřuješ mu?

Nějak to nechápu. Oba s manželem máme telefon zamčený. Stejným PINem. Hlavně, kvůli synovi, aby s ním nevyváděl něco, co nemá. Ale nenapadlo by mě mu telefon prolézat. Jsem s ním a důvěřuju mu. Tak proč? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
31.7.17 14:11
@ivunak píše:
Pokud ví, že máš přístup k jeho mobilu a neřeší to, tak tam nic nemá. Proč by ses koukala? Mně by spíš vadilo tvoje chování s PINem. To je podezřelejší. My s manželem si mobil ani jeden nezamykáme, kdykoliv se můžeme druhýmu do mobilu podívat a mně nikdy ani nenapadlo prohlížet manželův mobil.

Vidím to stejně. Sama si svůj mobil hlídá jak ostříž a přemýšlí o tom, že poleze do mobilu partnera, který je v pohodě. :roll: Zakladatelko, tvůj příspěvek je, pardon za to slovo, debilní. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
31.7.17 14:27

Stejně mu tam vlezes. Ta myšlenka tě úplně ovládá. Dej nám alespoň pak vědět, co jsi tam tedy našla. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
31.7.17 14:30
@ajtakrajta1 píše:
Stejně mu tam vlezes. Ta myšlenka tě úplně ovládá. Dej nám alespoň pak vědět, co jsi tam tedy našla. :jazyk:
:mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
31.7.17 14:54
@samá práce píše:
Vůbec tě nemá rád a jsi mu ukradená. Už mu ani nestojíš za to, aby si kvůli tobě zamykal telefon. Bych ho bejt tebou poslal k vodě, co s takovým, co nedělá tanečky kolem PIN. jak tě potom může překvapit se zásnubami.
:mrgreen: :mrgreen: to je odvážné tvrzení, na základě pinu do mobilu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
31.7.17 15:04
@Saatine píše:
Přemýšlím, jestli jsi normální?
To přece nemá absolutně vůbec logiku mu něco prohledávat, když je otevřený a nic neskrývá.
To nevěříš sama sobě? Co ten chlap má udělat, abys mu věřila?

číst jí večer SMS :nevim: má hodně času na řešení blbostí. Jen napsat, co vlastně chce, to muselo dát moc práce, já tomu teda moc nerozumím, ale asi chce aby si manžel dal pin a ona ho mohla hledat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
31.7.17 15:05
@ajtakrajta1 píše:
Stejně mu tam vlezes. Ta myšlenka tě úplně ovládá. Dej nám alespoň pak vědět, co jsi tam tedy našla. :jazyk:

raději ať nedává vědět, stejně tam nic nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
31.7.17 15:13

Mě připadá že to píše nějaká šestnáctka. Takový starosti normální dospěláci nemají… :lol:
Z příspěvku jsem pochopila že jejich společný zájem a náplň času jsou mobily.
Zakladatelko nečum do žádnýho mobilu a přestaň frajera šmírovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
31.7.17 15:40

Ty jses dobre svihla :mrgreen:

Takze ty sama svuj mobil pred chlapem uzkostlive hlidas a zamykas, aby nahodou neco " nezavadneho" nezahledl, pritom ty sama bys ten jeho, ktery pred tebou neschovava a ani netaji, nejradeji projela hned za nejbližšim rohem. :P :mrgreen:

Nebud pokrytec. Jestli hledas zaminku pro rozchod a doufas, ze neco najdes ( a myslim, ze spis nenajdes) abys nebyla za tu spatnou ty, tak je to docela hloupé, nemyslíš? :nevim:
Jestli s nim nechces byt, tak mu bud podej svuj odemcenej telefon at si pocte, :P :mrgreen: nebo se s nim rozejdi jako dospely clovek a nemusis resit blbosti ne? :nevim:

Příspěvek upraven 31.07.17 v 15:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
31.7.17 15:47

Rozhodně to nedělat. Taky by si nechtěla, aby koukal on k tobě. Navíc soudě dle jeho chování nemá co skrývat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí