Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Android má skoro každý dotykový, takže projeď bazary. Třeba hyperinzerce.cz nebo bazos.cz …
@mila.dka1 děkuji zkusím to, právě, že to nemá skoro každý, spoustu z dotykových mají jiný O. S, ale moc děkuji
No pokud vím tak to má skoro každý, jen nokie má svůj a pak takové ty drahé. Víceméně všechny levné mají android, proto jsou také levné, protože je to hrozný systém a je zadarmo, tak ho tam všichni výrobci cpou…Takže myslím, že když půjdeš opravdu po ceně, vždy se trefíš.
@mila.dka1 oni nemusí být levné, před 2 měsíci jsem si kupovala telefon s androidem a stál necelých 8 tisíc ani na internetu jsem nenašla nový, že by byl levnější
@Ajusk ty nejnovější teda stojí docela hodně. Škoda, že nevím kdo by prodával
Taky jsem scháněla asi půl roku, ale pak se přítel smiloval a koupil mi ho jako opožděnej dárek k narozeninám
Ale zase už teď vím, že androidy mají kupa nedostatků, ikdyž pozitiva převládají, záleží na co to člověk využívá a kolikrát mi i přijde, že jsou dobrý na zkoušku trpělivosti
@Ajusk je to pro neteř, hlavně na hry a to na pouva
. Chce to pro ní bratr, tak pomáhám shánět.
Na hry by mohl bejt dobrej, je pomerně rychlej, zkusila bych aukro, tak toho bývá dost, ale bohužel největší výběr bude po Vánocích
Na aukru už hledá on já zkoušela najít i jinde, ale děkuji
Leda zkusit obejít bazary někde poblíž vas, jestli budou něco mít
Dobrý den, prosím Vás nevíte kde bych mohla sehnat mobilní telefon s O. S android?? Sháním ho na Vánoce a jelikož si nemůžeme dovolit nějak drahý tak jestli někde neseženu do 600korun, Třeba nějaký bazar děkuji za rady: