Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@jita22 Dobrý den a potom opět dávat první den jednu odměrku Kendamilu druhý den 2 apod? Já doufám že bude Sunar Premium v pořádku a konečně bude malá spokojená a bez bolesti bříška
@Anonymní píše:
@jita22 Dobrý den a potom opět dávat první den jednu odměrku Kendamilu druhý den 2 apod? Já doufám že bude Sunar Premium v pořádku a konečně bude malá spokojená a bez bolesti bříška
To nevím, ale tohle bych řešila s pediatrou.
Pokud vím, tak by se mleka vůbec míchat neměla
osobní zkušenost teda nemám. Ale logicky když dítěti mléko nesedí proč ho nahrazovat postupně. Tak ho přeci vymenim a čekám jak bude reagovat no nové mléko. A jinak dvou měsíční miminka proste na bolení trpi. Dcera je kojení a první tři měsíce ji to bříško bolelo a to jsem si dávala na stravu opravdu pozor
Dobrý den všem. Moje dcera dvouměsíční byla od narození na UM.
Bohužel Nutrilon ji nedělal dobře bolení bříška tak postupně přecházíme na Sunar Premium. Chtěla jsem prvně Kendamil bio ale řekla jsem si nakonec že zkusíme ověřený Sunar a k tomu probiotika Biopron Espumisan a D od Terezie.
Maminky kdyby Sunar neseděl dáváme zatím 2 odměrky k Nutrilonu tak prý musíme pomalu přecházet zítra 3 odměrky apod. Jenže co když ani Sunar nebude ok.. Po jak dlouhé době můžeme eventuálně přejít na Kendamil a opět dávat Sunar a dávat po 1 odměrce Kendamil a druhý den 2?
Moc Vás prosím poraďte.
Malá má 4430 g. A 2 měsíce UM vypije 150ml.