Nesedí nám Nutrilon, přejít na Sunar?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.11.21 13:50

Moc prosím poraďte

Dobrý den všem. Moje dcera dvouměsíční byla od narození na UM.
Bohužel Nutrilon ji nedělal dobře bolení bříška tak postupně přecházíme na Sunar Premium. Chtěla jsem prvně Kendamil bio ale řekla jsem si nakonec že zkusíme ověřený Sunar a k tomu probiotika Biopron Espumisan a D od Terezie.
Maminky kdyby Sunar neseděl dáváme zatím 2 odměrky k Nutrilonu tak prý musíme pomalu přecházet zítra 3 odměrky apod. Jenže co když ani Sunar nebude ok.. Po jak dlouhé době můžeme eventuálně přejít na Kendamil a opět dávat Sunar a dávat po 1 odměrce Kendamil a druhý den 2?
Moc Vás prosím poraďte.
Malá má 4430 g. A 2 měsíce UM vypije 150ml.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11071
6.11.21 13:54

Vydržet aspoň 14 dní jedno mléko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.21 14:25

@jita22 Dobrý den a potom opět dávat první den jednu odměrku Kendamilu druhý den 2 apod? Já doufám že bude Sunar Premium v pořádku a konečně bude malá spokojená a bez bolesti bříška

• Citovat
  • Upravit
11071
6.11.21 17:22
@Anonymní píše:
@jita22 Dobrý den a potom opět dávat první den jednu odměrku Kendamilu druhý den 2 apod? Já doufám že bude Sunar Premium v pořádku a konečně bude malá spokojená a bez bolesti bříška

To nevím, ale tohle bych řešila s pediatrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
6.11.21 20:27

Pokud vím, tak by se mleka vůbec míchat neměla :nevim: osobní zkušenost teda nemám. Ale logicky když dítěti mléko nesedí proč ho nahrazovat postupně. Tak ho přeci vymenim a čekám jak bude reagovat no nové mléko. A jinak dvou měsíční miminka proste na bolení trpi. Dcera je kojení a první tři měsíce ji to bříško bolelo a to jsem si dávala na stravu opravdu pozor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí