Moc vysoké HCG - bojím se parciální moly nebo nádoru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43031
13.2.10 16:21

jo googlovala jsem parciální molu a rekla bych, ze pokud ti videli embryo a zda se v poradku a nevideli zadnou jinou podezrelou tkan, tak si myslim, ze mola to skoro urcite nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
13.2.10 16:25

Ne ne, nic podezřelého neviděl. Tak já nevím. A nemůže to ještě přijít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
13.2.10 16:28

Ahoj,doufam,ze se jasmina 3 nebude zlobit,kdyz sem pro Pudlu vlozim jejich krasny pribeh,shodou nahod,jsem ho dnes na BC nasla a cetla :-D

http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
13.2.10 16:32
Eemii píše:
Ahoj,doufam,ze se jasmina 3 nebude zlobit,kdyz sem pro Pudlu vlozim jejich krasny pribeh,shodou nahod,jsem ho dnes na BC nasla a cetla :-Dhttp://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

diiiik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5882
13.2.10 19:35
Pudloslava píše:
jasmina3 píše:
Ahojky, ja mela cca v 7tt 493hcg ( mam trojcata), s tim, ze na prvnim UTZ byla vsechna 3, ale jen dve byla plna ,treti bylo prazdne, nu a za tyden ukazal dalsi UTZ zase tri a tentokrat mela srdicka vsechna, takze ono se to meni z minuty na minutu a ja ti preji, at to dopadne dobre a mas vytouzena dvojcatka, ono nekdy i mistr tesar se utne :palec: ja kdyz si volala na krev, tak sestricka me rekla, ze mam hodne vysoke HCG a dr jeste pred utz me uzemnila s tim, ze tma je jen jedno, ale velke, jeji prekvapeni tu nemusim popisovat :mrgreen:
maminek trojcat je desne malo, musim vyjadrit obdiv, asi na to odpovidas vsude, ale jsou norm,. nebo z IVF a nenutitli te na redukci, v kolikatem TT jsi porodila? sorry, jsem zvedava, to vis, kelisova.

AHojky:-) vubec se nemusis omlouvat :mrgreen: me to opravdu nevadi, asi jsi uz cetla muj pribeh, takze asi vias, ale i tak, ano holky jsou z naseho prvniho a samo posledniho IVF :lol: , redukce nam byla nabidnuta, defakto nam to omyvali dokola,nu a porodila jsme ve 33tt+3 :srdce:

** Eemii** ja se vubec nebudu zlobit :palec: , kdyz to nekomu nebo necemu pomuze, pak budu jedine rada:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
13.2.10 20:12

Mě by zajímalo, kdy mi už konečně řeknou, jak na tom jsem. Jestli je možný, že se ta mola udělá dýl. Jestli to uvidí za ty tři týdny, co tam mám jít nebo to ještě může přijít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aghata nepřihlášená
14.2.10 01:06

Jasmin, jestli sem ještě koukneš - přečetla jsem si tvůj přiběh na BC a koukla se na fotky, prosím tě jak jste to dělali s těma třema kočárkama? Vždycky s váma někdo šel? A co když jste chtěli vyrazit jen s manželem? Jsem hrozně zvědavá, to víš, trojčátka jsem ještě nepotkala :-)
Holky tedy máte krásný!!

• Citovat
  • Upravit
5882
14.2.10 09:48
Aghata nepřihlášená píše:
Jasmin, jestli sem ještě koukneš - přečetla jsem si tvůj přiběh na BC a koukla se na fotky, prosím tě jak jste to dělali s těma třema kočárkama? Vždycky s váma někdo šel? A co když jste chtěli vyrazit jen s manželem? Jsem hrozně zvědavá, to víš, trojčátka jsem ještě nepotkala :-)
Holky tedy máte krásný!!

Aghata :wink: bud jsme sli tri, tudiz kazdy si vzal jeden kocarek, ale ve vetsine pripadu jdu ja s mamkou, nebo manzel s mamkou, jedna z nas veze dva kocarky a druha jeden, sem tam se prostridavame a jde to v pohode:-)

jinak dekujeme :palec:

Katko dokud ti dr nepotvrdil co a jak, tak bych se zatim nestresovala coby, kdyby, pockej az co ti potvrdi z UTZ, ja vim ze je to tezke, ale ted stejnak nic nevyresis, teda pokud ti uz dr nerekl verdikt co a jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
14.2.10 10:40

Verdikt mi neřekl, jen že to je špatné. Nejde na to nemyslet :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5882
14.2.10 11:40

Katko vis kolikrat uz lekari nekomu rekli, ze je to spatne a jejich diagnoza byla mylna, tohle by vubec dr nemeli vypoustet z ust, dokud nemaji jasne potvrzeno, ze to dana vec muze byt :twisted: .Nekdy mam pocit, ze se ti dr. na vejskach neuci etiku chovani. Jasne nemyslet na to ani nejde. Drzim ti palce, at se to nepotvrdi a je vse ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
14.2.10 12:57

Chtěla bych si nechat znovu udělat krevní test, ale nevím, jestli mi to udělají, na vlastní žádost - jako samoplátce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5882
14.2.10 13:19

Katko urcite ti to udelaji, vim, ze kamaradky driv nez sly k dr, si to nechaly udelat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
15.2.10 09:55

Dnes jsem se objednala k jiné doktorce na vyšetření. Jdu tam v pátek. Jsem zvědavá na jiný názor… A na tu krev bych si taky skočila. A to je anonymní? Nemůže se to můj doktor dozvědět, že jsem byla na odběrech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
15.2.10 09:58

Ahoj, nemůže a i kdyby, je to tvé právo. Já byla 2× jako samoplátce a nikdy to nikdo neřešil. Udělala jsi dobře, že jsi se objednala i jinam. Ať ti to dopadne dobře. pa :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5882
15.2.10 10:01
Kateřina33 píše:
Dnes jsem se objednala k jiné doktorce na vyšetření. Jdu tam v pátek. Jsem zvědavá na jiný názor… A na tu krev bych si taky skočila. A to je anonymní? Nemůže se to můj doktor dozvědět, že jsem byla na odběrech?

Nedozvi se to, pokud nemas zadanku primo od nej na krev :wink: , takze muzes byt v klidu, jelikoz jsi samoplatcem pro tento vykon, tak je to jen pro tvou potrebu :wink:

drzim moc palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky