Moc vysoké HCG - bojím se parciální moly nebo nádoru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36148
15.2.10 10:45

Tak jsem volala do laboratoře, jestli by mi udělali odběr na hcg a prý ano. Takže zítra tam asi skočím a uvidíme, jak to stouplo nebo jestli to minule nebyla třeba chyba v laborce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
15.2.10 10:48

Kačko tak moc držím palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
15.2.10 11:07

Kačko, vím, že se mi to teď lehce říká, ale věř mi, že mi zpočátku těhu lehko vůbec nebylo…
Já měla taky poměrně vysoké hcg, první jsem si nechala udělat jako samoplátce, aby se mi potvrdilo těhotenství, docela dlouho jsme se o mimi snažili, dokonce i v CARu už jsme byli. Byla jsem hrozně šťastná, že se ukázalo, že dvě čárky jsou potvrzené i výší hcg, jen to úplně nezapadlo do tabulky podle týdnů. Pak jsem měla nějaké bolesti v břiše, tak jsem skončila v nemocnici, kde si mne rovnou nechali pro podezření z mimoděložního. Káťo, byla jsem n azhroucení, hlavně, když mi obeden dělali test na výši hcg - to fantasticky rostlo do závratných hodnot, ale na UZ doktoři NIC neviděli…takže už mi začli plánovat revizi, taky zmínili možnost rakoviny a já byla úplně na dně…byly to nejhorší dny mého života. A po 10 dnech strávených v nemocnici, které trvaly snad věčnost, se najednou na uz objevila jedna krásná bublinka se žloutkovým váčkem…a doktoři mi jen řekli, no jo, tak to jsme netušili, tak můžete jít domů… :pocitac: Prý že se to občas stává, že je nějaký stín a prostě není nic vidět… Nechci tu psát romány, jen jsem Ti tím chtěla dodat odvahy a naději, že doktoři, jakmile není něco podle tabulek, tak jsou schopní vyslovit téměř jakoukoliv diagnozu a hlavně vše vidí v těch nejhorších barvách…

Držím Ti moc palečky!!! :hug: A je moc dobře, že jdeš i jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
15.2.10 11:23

Hesinko, děkuju. Příběhy se šťastným koncem mám moc ráda. Taky pořád doufáme. Vím, že se dějou daleko horší věci, ale pro každou z nás jsou tyhle problémy moc citlivé a každá to moc prožíváme. A někteří doktoři to nechápou, berou to jako všední problémy. Moje mamka mi říkala, co jí vždycky říkávala babička a to, ať se netrápím předčasně. Až bude jisté, že je to špatné, tak to řeš potom. Ale do té doby se nestresuj. Tak se snažím toho držet… Ale není to jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
16.2.10 13:20

Tak dnešní HCG je 265 000…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43057
16.2.10 14:02
Kateřina33 píše:
Tak dnešní HCG je 265 000…

to je dobry, ne? ja vubec nevim ty normy, ale nezdvojnasobilo se to, takze to prvni cislo spis byl nejakej omyl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5882
16.2.10 14:11

Ahojky, tak to dle tabulek odpovida cca tomu 8tt - 11tt, a nebo cekas vice deticek, tezko ric,t nejlip ukaze UTZ :wink: a popravde , nekdy ani ty tabulky neodpovidaji, viz u me treba :mrgreen: drzim pesti

do 12-13tt to HCG roste dvojnasob

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
16.2.10 14:19

Na internetu jsem se dočetla, že HCG dosahuje vrcholu v 8.-10. týdnu.
Na jednu stranu jsem byla zklamaná, myslela jsem, že to byla laboratorní chyba, ale na druhou stranu to zase nevyrostlo tak závratně, tak uvidíme. V pátek jedeme na genetiku a pak jsem objednaná k jiné doktorce na UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
16.2.10 14:33

Kačko,
tak na Tebe myslím :hug:, já bych zatím byla v klidu, počkej do pátku a pak dej vědět, kolik mimísků u sebe máš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
16.2.10 19:34

Ahoj,
napíšu Ti svoji zkušenost a doufám že Tě povzbudím.V 7+0 hcg 73 400 ,podezření na parc.molu,už jsem tušila že se jim něco nelíbí.Jenže to mi hned následující den dr.vyloučila na ultrazvuku,že by tam nebylo embryjko,byl by to takový „hrozen bublinek“.Otěhotněla jsem po nativním IVF s jedním embryjkem,kdy HCG 16.den bylo 400 jednotek,tak jsem se pak dopočítala že se to za každé dva dny zvědne přesně 2 a půl krát,seděl mi ten výpočet přesně!!!!Tak si spočítej,za kolik dní jsem byla na hodnotě jako Ty.Za několik málo… :dance: Tak moc držím palce a věřím s holkama,že to bude v naprostém pořádku!!!Jinak k otázce moly…ta se udělá od začátku…ne až později,je to dané od začátku vývojem!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
16.2.10 19:35

Oprava-2 x se mi to zvedlo za 2 a půl dne přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
17.2.10 07:37

Takže nakonec to dopadlo dobře? Máš miminko? A proč to bylo tak vysoké ti neřekli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
22.2.10 15:41

Ahoj Kačko,

tak jak prosím Tě pokarčuješ?Myslím na Tebe a věřím,že i u Tebe je všechno v pořádku!!!
U mě se nikdo nezhrozil nad tím,že by to bylo "příliš "vysoké.16 den po oplodnění byla hodnota 391,1 hcg,pak jsem násobením došla k té další hodnotě a bylo to správně.Prostě to tak odpovídalo. :potlesk: Tak doufám,že jsi stejný případ kdy jen doktor neodhadl správně hcg!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
22.2.10 15:42

Kačko,zítra začínám 15.tt,miminko se má narodit až koncem srpna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
23.2.10 06:57

Ahoj,
zatím pokračujeme úspěšně. Byla jsem na vyšetření u jiné doktorky a ta mě uklidnila, že prý to na tu molu nevypadá. Miminko krásně roste a je k světu. A že HCG taky zvedá Utrogestan, prý bych ho nemusela ani brát.
Vzali mi tam krev na prvotrimestrální sceening a mám tam jít pak 12.3. na UTZ. Mezitím jdu ještě ke své Dr. a ještě na UTZ přístí týden. Takže teď jen doufáme.
Prý je ještě riziko Down. syndromu, když je to takhle vysoké, takže uvidíme na tom screeningu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí