Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pears206 píše:
Ano, dorůstají i pár mm, ale ten genetický základ prostě nezměníš. Drogy neberu teď v potaz. Ale ani ty nezpůsobí, že Ti vyrostou lícní kosti. My máme část rodiny, která má kulatý obličej, nepatrné lícní kosti a dětský nos se špičkou nahoru a viditelné nosní dírky. A rozhodně nejde o baculaté lidi, postavy mají normální. Prostě ty lícní kosti jsou zkrácené, brada kulatá.
Jsi pořád k poznání, ale měníš se. Ono ti to v zrcadle nepřijde. Vidíš se denně. Hezky vidět je to třeba na hercích. Jak je člověk má možnost vidět v různých fázích života.
Kašli na modeling!! Já jsem ve 20 letech vypadala na 15 a nikdo se mi nesmál, jen po mě skoro všude chtěli občanku. ![]()
Pán tě chtěl sbalit a ještě k tomu používal takovou tu taktitku, že tě ochválí, ale přitom i urazí. Ve skuteřnoti ten dětský obličej a trošku zjevně naivita v postojích a chování je to, co toho mistra vzrušovalo.
Ale jinak ano, obličej se ti bude měnit.
Jinak jestli chceš v obličeji co nejrychleji zestárnout, tak musíš kouřit, chlastat a nespat. Užívat pervitn je taky dobrý.
Pomalejší cesta ke zničení pleti a vypadání starší je nepoužívat SPF.
Když začneš nocis silný makeup i v běžném životě, budeš působit starší, ale ne zralejší. Zralost je o zkušenostech a to tom jak se s tím srovnáš sama v sobě. A to fakt nejde zařídit zkratkou.
Pro začátek věnuj pozornost svému sebepřijetí, aby ti bylo jedno, že ti někdo říká patnácto a že idiotská taktita nějakého stárnoucího kokůtka se ti zasekne v hlavě natolik, že to řešíš a ještě se na to ptáš dalších lidí.
mrkni sem https://www.kosmas.cz/…e-sebelasky/#…
@Russet píše:
Jsi pořád k poznání, ale měníš se. Ono ti to v zrcadle nepřijde. Vidíš se denně. Hezky vidět je to třeba na hercích. Jak je člověk má možnost vidět v různých fázích života.
Já s Tebou souhlasím, přesto si trvám na svém, že genetické základy nezměníš a ne každá holka má na to být modelkou
Vím, že pro mladou dospívající slečnu, která po tom touží, je velmi těžké si to přiznat.
Mě by spíš zajímalo co tě vede k tomu být modelkou? Já to nikdy nechápala, ač prý míry a ksichtík bych na to měla.
Jako dítě jsem byla v pár reklamách, ale možná proto mě to nikdy nelákalo 🙂
Já bych rekla, ze každý komplex se dá dneska řešit plastikou. Už dokážou upravit snad cokoliv, i co se tyče rysu nebo baculatych tváři.
@Ou no tak když už jsme u ty sebelaska, tu bych teda potrebovala, od te doby co začala zase “karantena” zacinam nesnaset svuj vzhled, i když se některým klukům libim, dokonce i chlapům, mám v sobě zasek
@Ou a jinak to ti muzu vyjmenovat hodně věci co mě na mě úplně štvou, mala hlava, prsacek, baculaty tvare, fakt jak mimino vypadam, nechapu jak mi muj spoluzak muže typnout 21, to až si nasadí nějaký bryle
@Sluníčko789 píše:
Já bych rekla, ze každý komplex se dá dneska řešit plastikou. Už dokážou upravit snad cokoliv, i co se tyče rysu nebo baculatych tváři.
Jinak o plastice jsem teda premyslela ve 20, a to převážně toho nosu, nenavidim ho
uz aby začala zase škola, treninky, a nemuse se takhle prohlížet furt
@Rachel_cz no ze si muzu něco přivydělat jako student, cestovat..podívat se do cizích zemi, trochu si tu angličtinu procvičit.
@Anonymní píše:
@Rachel_cz no ze si muzu něco přivydělat jako student, cestovat..podívat se do cizích zemi, trochu si tu angličtinu procvičit.
Jen tohle? To můžeš i bez toho abys byla modelka.
Ostatně ale je to tvoje volba.
Hlavně dobře vybírej a nenech se do ničeho nutit.
Bohužel znám pár takových, co z pouhého focení nátlakem přešly na natáčení.
Nebuď naivní a nenech se sebou vyj*bat.
@Rachel_cz zrovna včera jsem se dívala na film Stockholmský syndrom
. Je to jen film, ale bohužel se to děje i ve skutečnosti, no… modeling jako záminka k obchodu s bílým masem
…
Může se ti to podařit a taky nemusí… já nedávno v obchodě kupovala 4 flasky avanti a chtěli po mě občanku a to je mi 26.