Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak na tohle reklamaci fakt nikdo neuzna. Koupit nove. Nasi tak menili telefon, pevnou linku, teta lednicku.
@vokishka
Tak to je síla, u nás jsou často bouřky, tak to abych kupovala každou chvíli…
Stává se to. Co vlastně chcete reklamovat? Že jste do něj
„pustili“ třeba 1000 V? Jediná možná náhrada by byla z pojištění domácnosti, pokud toto máte pojištěno. A pokud nemáte takovou spoluúčast, která by to celé učinila nevýhodným.
Příspěvek upraven 25.07.17 v 12:45
@Ivan PPZ TAk bohužel pojištění domácnosti nemáme. Kupovala jsem ho před půl rokem a dala jsem ho na diagnostiku, prý to způsobila bouřka,(asi jak šel blesk po bleskosvodu či co),moc tomu nerozumím. Ale opravit se to už prý nedá. I když ještě funguje, ale vypadává z něj signál.
@Qwentin kdyz je velka bourka, vytahuje vse ze zasucky. I modem, je na jedne prodluzce s pocitacem, tak to vytahnu ze zasuvky. Kolikrat jsem v noci obihala byt a vytahovala prodluzky. Minule jsem si omylem vypla i lednicku, spletla jsem si kabliky ![]()
Existují ještě přepěťové ochrany (třeba v prodlužovačce), ale bouřka s blesky je poněkud intenzivní… Kolik stojí váš modem? Pokud je modem zasažený, tak by člověk čekal, že buď funguje, nebo vůbec. Jestli jede a občas vypadne signál (WiFi?), tak to může mít i jinou příčinu.
@vokishka Děkuji moc, asi nebude zbytí, netušila jsem, co ta bouřka dokáže. Modem nemám dlouhou dobu, jsem v tomto nováček, aspoň si budu dávat pozor.Taky budu muset obíhat káblíky, nejen v noci. U nás to řádí velmi často.
Napíšu anonyme jednou mi bouřka vypálila modem ale já to nevěděla operátorovi jsem volala ten řekl že chyba je u nich a že mi na opravu pošle technika ten přijel zjistil že modem zničila bouřka ale měla jsem štěstí natrefila jsem na supr člověka modem mi vyměnil ( měl druhý v autě) a do papíru napsal smyšlenou závadu a mě řek ať to nikde neříkám a už vůbec na operátorovi a odjel bylo to štěstí anonym kvůli důvodu výše
@Anonymní píše:
Napíšu anonyme jednou mi bouřka vypálila modem ale já to nevěděla operátorovi jsem volala ten řekl že chyba je u nich a že mi na opravu pošle technika ten přijel zjistil že modem zničila bouřka ale měla jsem štěstí natrefila jsem na supr člověka modem mi vyměnil ( měl druhý v autě) a do papíru napsal smyšlenou závadu a mě řek ať to nikde neříkám a už vůbec na operátorovi a odjel bylo to štěstí anonym kvůli důvodu výše
Tak to jsi měla štěstí, blahopřeji. Vše je jenom o lidech, s některými se dá domluvit
.
@Qwentin to jo sama jsem nedoufala a ani se na výměnu neptala ale je fakt že od té doby vždycky modem před bouřkou vytahuju
@Anonymní píše:
@Qwentin to jo sama jsem nedoufala a ani se na výměnu neptala ale je fakt že od té doby vždycky modem před bouřkou vytahuju
Už mám taky poučení, děkuji!
Dobrý den, zajímalo by mne, jestli se někomu z vás stalo, že mu bouřka spálila modem k internetu? A jak jste to řešili? REklamovali jste to? Mně řekli, že na bouřku se reklamace nevztahují. Děkuji moc.