Modřina a petechie - leukémie?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
24.4.13 20:23
@Anonymní píše:
@wildcherry no byvam unavena, jsem hodne bleda, mam malo cervenych krvinek uz odmala, ale nikdy jsem na to nic nebralA. A za jak dlouho byli výsledky? kosti mě nebolí, jen nohy. vystrašila mě právě tchýně. díky moc

holene? Jednu cast, tu hlavnejsi do tydne, zbytek po tydnu. Divej, opravdu neplas. Pokud mas broblemy s krvi, nic jsi nebrala tak to muze byt od toho, muze ti chybet cokoli v tele a je mozne, ze to bude stitna zlaza.Vydr a uvidis :hug:…hlavne neplas :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.13 20:27

@wildcherry Opravdu moc děkuji :hug: ano holeně. Hned zítra si tam dojdu, ale moje lékařka bere jen objednané pacienty, u nás jí zastupuje jiná, tak doufám, že mi to udělá i ta, nebo počkám do pátku.

• Citovat
  • Upravit
24379
24.4.13 20:41
@Anonymní píše:
@wildcherry Opravdu moc děkuji :hug: ano holeně. Hned zítra si tam dojdu, ale moje lékařka bere jen objednané pacienty, u nás jí zastupuje jiná, tak doufám, že mi to udělá i ta, nebo počkám do pátku.

nemusis byt objednana,neboj.Jen nevim, jestli ti to zastupijici udela.No uvidis. Drzim palce a dej mi vedet :hug:.Me se z toho nakonec vyklubala artritida nebo jak se to pise.Taky zadna sranda, hodne to omezuje, ale uvidis, bude to u tebe dobry, musi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aqua13
30.11.13 16:22

petechie nemusí nic znamenat

Synovi se ve 13. měsíci udělala na boku taková černá tečka (petechie). Do dvou dnů zase zmizela, tak jsem to neřešila. Asi za měsíc se mu udělalo petechií na hýždích asi 6. To už jsem měla horší pocit. Ale zase do dvou dnů zmizely. Za dalších 10 dnů se mu udělala znovu jedna černá tečka na kůži. Už se mi to nezdálo, tak jsme pro jistotu šli na krev. Krevní obraz byl zcela vpořádku. Doktor nám řekl, že naše dítě má pravděpodobně citlivější pokožku, takže při podráždění se prostě něco takového může objevit. Chtěla vás uklidnit, že petechie opravdu nic vážného znamenat nemusí.

• Citovat
  • Upravit
2
22.9.14 07:32

Ahoj všem, mám sedmiletého syna, začínají se mu dělat modřinky, již dlouho se mi v noci extrémě potí na což mi řekla paní doktorka, že je to u kluků normální. Je také hodně bledý a má pod očima jakoby fialové kruky.Sem tam si stěžuje na bříško a je unavený, ospalý, nevydrží dlouho chodit, na tož něcjaký sport, jednu dobu ho bolely nohy, hlavně v noci.No nechci být paranoiodní, ale nevíte někdo, zda by to s tím mohlo souviset???
Děkuji a hezký den Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.14 13:12
@henkok píše:
Ahoj všem, mám sedmiletého syna, začínají se mu dělat modřinky, již dlouho se mi v noci extrémě potí na což mi řekla paní doktorka, že je to u kluků normální. Je také hodně bledý a má pod očima jakoby fialové kruky.Sem tam si stěžuje na bříško a je unavený, ospalý, nevydrží dlouho chodit, na tož něcjaký sport, jednu dobu ho bolely nohy, hlavně v noci.No nechci být paranoiodní, ale nevíte někdo, zda by to s tím mohlo souviset???
Děkuji a hezký den Hanka

Ahoj, zajdi k dr na odběr krve - taky to může být nedostatek železa :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2
22.9.14 13:25

Ahojky, to jsme byly zhruba před rokem, železo má dobrý, tak doufám, že to není nic vážného. Děkuji Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1651
22.9.14 14:24
@henkok píše:
Děkuji a hezký den Hanka

Může to být cokoliv, ale tolik příznaků už by mě znepokojilo. Určitě zajděte k dr. na krevní obraz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65295
22.9.14 17:42

@henkok Že bylo dobré železo před rokem neznamená, že je ho dost i teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iny
22.9.14 20:27

Mě se cca v 18 ti dělali všude kodřiny, hlavně po nohách a na zádech, šla sem na, odběry a nic nezjistili, pak sem otěhotněla a při testech v těhu taky nic a nakonec to zmizelo, dr řikala že to byl jen nedostatek něčeho, ted nevím čeho už :-D

• Citovat
  • Upravit
1461
23.2.18 16:10

Je to petechie?

Ahojky. Můžete mi prosím poradit jestli to je petechie nebo ne? Synovi se to udělalo dnes na krku. Prvně bych řekla, že to měl zarudlé, proto jsem si toho všimla a pak hned toto. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
23.2.18 16:27
@ArumLily0 píše:
Ahojky. Můžete mi prosím poradit jestli to je petechie nebo ne? Synovi se to udělalo dnes na krku. Prvně bych řekla, že to měl zarudlé, proto jsem si toho všimla a pak hned toto. :think:

nejsme odborník, ale řeka bych že ne. Petechie jsou plošný krupičkovitý výsev červených puntíků, je jich hodně. Tady na té fotce se mi zdá, že vidím pár pupínků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
23.2.18 17:09

@pe-terka Právě já osobně vidím jen jeden :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
23.2.18 17:13
@ArumLily0 píše:
@pe-terka Právě já osobně vidím jen jeden :think:

no vidíš. takže to asi petechie nebudou, to je výsev a je jich hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
23.2.18 17:18

@pe-terka fakt? Já myslela, že může i jen jedna. Ale já to fakt nepoznám. Takhle když se na něj kouknu z dálky, zdá se mi to trochu zarudlé a zblízka jen tu ťupku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí