Modřina a petechie - leukémie?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1461
23.2.18 17:19

@Judithkaj Dala jsem to do tohohle tématu protože jsem doufala, že mi někdo poradí jestli to je nebo není petechie. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
23.2.18 17:41

Není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.18 09:38

Holky jsou to petechie nebo třeba jen podrážděné? Na rucicce. Fotila jsem se svitilnou aby to bylo videt

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.18 13:40

Ahojky.. poradí mi někdo co to je? Jestli to není petechie? Jedna. fotka. z větší dálky ostatní toho jedno ho flíčku

• Citovat
  • Upravit
36504
7.3.18 13:46
@Anonymní píše:
Ahojky.. poradí mi někdo co to je? Jestli to není petechie? Jedna. fotka. z větší dálky ostatní toho jedno ho flíčku

tak snad s tím hned běž k dokorovi, nežli sbírat laické názory na foru pro laiky :zed:.Ztráta času na jakémsi Emiminu než názor odborníka, případně zjištění, že je to vážné a u doktora u jsi dávno měla být. Petechie jsou vážná věc, patří i k diagnózam smrtelným. Tak tu neztrácej čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.18 16:43

@Burj Chalifa Spíš jsem nevěděla jestlli to petechie je nebo není.

• Citovat
  • Upravit
36504
7.3.18 20:01
@Anonymní píše:
@Burj Chalifa Spíš jsem nevěděla jestlli to petechie je nebo není.

a budeš to zjišťovat na emiminu?? Nechápu. Co čekáš, že Ti tu někdo poradí? Koukej jít k doktorovi a hned? Co kdyby tu někdo usoudil, že je to akutní leukemie, kde jde o hodiny dny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.20 20:58

Mohou petechie bolet?

Ahoj, minulý týden jsem měla virózu - rýma, škrábání v krku, bez teploty. Dneska jsem si všimla na stehně kulaté skvrny o průměru asi 6 cm, která je tvořena malými červenými a fialovými tečkami. Co je zvláštní - na dotek bolí jako modřina. Můžou to být petechie nebo jsem se spíš někde nevědomky uhodila?

• Citovat
  • Upravit
3460
11.9.20 22:43
@Anonymní píše:
Ahoj, minulý týden jsem měla virózu - rýma, škrábání v krku, bez teploty. Dneska jsem si všimla na stehně kulaté skvrny o průměru asi 6 cm, která je tvořena malými červenými a fialovými tečkami. Co je zvláštní - na dotek bolí jako modřina. Můžou to být petechie nebo jsem se spíš někde nevědomky uhodila?

Nejlépe kontaktovat lékaře a třeba mu poslat fotku? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+