Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Nene, strie už mám, vím, jak vypadají… Tohle jsou opravdu malé červene , az namodrale modrinky.. :-/
jako srazeniny krve.. malinké. ![]()
Ahoj holky..
Chtěla bych se zeptat jestli se některé z vás stalo, že by se na prsu objevila taková malá modřinka? Jde nějak urychlit její zmizení? A zmizí to? Já mám různě po těle takové tečky, modřinky a ty nikdy nezmizely.. nerada bych aby mi zustalo i tohle ![]()
Večer jsme se s přítelem milovali, ničeho si nevšiml, je možné, že jsem si prso při tom nějak skřípla? Nad modřinkou jsou takové maličké tečky krvavé - právě jakoby od skřípnutí.. Při milování mě ale prso vubec nebolelo.. až pak když jsem ležela, tak jsem cítila bodavou bolest. Občas mě teď v prsu píchne..
Fotka (snad nebude nijak pohoršující.. )..
Ahojky,moc ti asi neporadím
jestly myslíš tu malou modřinku co máš na fotce kousek od prstu,tak takové se mi dělají na stehnách,ale já si pichám injekce tak to mám od toho.Každopádně se zeptej doktora,já se ho taky ptám na všechno.
Zajdi si k doktorovi-nor. obvoďákovi-pro klid. Nic to taky nemusí být, ale může! Nechci zbytečně strašit!
Modřinky se můžou často tvořit při onemocnění s krví.
Ať to nic není!
Ahoj, mně se udělaly na začátku druhého trim. modřiny na spodní části prsou - ne nějaké malé flíčky, ale velké krvavé podlitiny přes celou spodní část prsů. Postupně vybledly, ale zůstaly tam po nich viditelné krvavé žíly. Ty už mám víc než dva týdny a nemizí. Doktor říká, že to nic není (jak prý prsa rostou), ale to on říká skoro na všechno. Nemáte s tím někdo zkušenosti?
Modřiny jsem neměla, ale naběhlé a viditelné žíly na prsou mám taky jsem v 37+3. Jsem druhorodička a mněla jsem to i u první dcery zmizí to.
Dobry den, chtěla bych poprosit o radu

Jsem z toho docela znepokojená, tak se chci zeptat, jestli tohle třeba některá z vás neměla také.
Například v začátku těhotenství, či jestli to nemůže být nějaká nemoc..
Včera večer, když jsem si ležela ve vaně,
jsem si všimla, že mam na prsou par malych modrinek. Vazne malinkatych, vypada to spis jako srazeninky krve, nebo jako popraskane zilky. Nejsou jen na urcitem miste, jsou rozprostreny po prsu. Neni jich moc, zhruba tak kolem peti az sesti na kazdem prsu..
Předem moc děkuju všem za odpovědi…