Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Nedrbeš se tam teď hodně? Mě stačí se vic podrbat,prasne mi žilka a modrina je na světě.
Jj, drbu právě, myslela sem, že je to tím, ale manžel zase říká, že od drbání bych to mít neměla. Drbu se na celém těle a jen na nohach mám ty modřiny
@Lamátko Ja se muzu drbat kde chci a v pohodě,ale jakmile se vic podrbu na stehne tak je modrina na světě. ![]()
Jsem 8 měsíců po porodu a vždy a pouze na nohách (převážně litka) mám modřiny. Stačí abych se jen lehce poškrábala nebo opřela a na druhý den jsem sama modřina. Beru vitamíny femibion 2(kojici matky) +železo. V minulosti jsem měla vyšší tlak. Nyní upraven. Měla jste to některá podobně? Nevíte co by to mohlo být? Mám strach, aby se sraženina nedostala třeba k srdci a nezpůsobila něco mnohem horšího…
@Marffusha To chce co nejrychleji k lékaři takhle to měl tchán a skončil v nemocnici s plicní embolií, od té doby bere léky na ředění krve a další „ucpávku“ už neměl. Jen musí být opatrný na úrazy protože se mu špatně zastavuje krvácení a co je u jiného na náplast je u něj na stehy.
Já jsem taky pořád samá modřina, nohy i ruce někdy a krev mám úplně v pořádku.
špatná srážilovost krve. mne na to pomahal ascorutin. je to volne prodejne
@petra.lipenska1980 Jasně a když to bude způsobeno vysokou srážlivostí (cévka se ucpe, praskne a udělá modřínu) tak jí Ascorutin může dost zavařit,brát takové léky je bez znalosti svého zdravotního stavu vyloženě pitomost.
@Heivka píše:
@petra.lipenska1980 Jasně a když to bude způsobeno vysokou srážlivostí (cévka se ucpe, praskne a udělá modřínu) tak jí Ascorutin může dost zavařit,brát takové léky je bez znalosti svého zdravotního stavu vyloženě pitomost.
Blbost, Ascorutin srážlivost nijak nezvyšuje