Mohl by do sporťáku?

106
2.3.11 20:58

Mohl by do sportaku ?

Syn má 8 měsíců. Leze asi tak měsíc a když je na čtyřech, jde do sedu. Stále se ale opírá alespoň jednou ručičkou o zem, tzn nesedí nikdy úplně bez opory. No a problém je, že mi z korby vylízá. Proste se přitáhne sedne si a chce dolů. Připoutat nechce. Myslím, že ve sporťáku by se mu líbilo i by se tam lépe vešel (má 11kg), ale samozřejmě nechci mu tím ublížit. Zeptám se ještě doktorky, ale zajímá mě, co si myslíte. Děkuji. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
andela
2.3.11 20:59

Já bych ho do sporťáku už dala :nevim:

• Citovat
  • Upravit
28414
2.3.11 21:01

Jasně, může. Nějak ho moc neposazuj, ale jinak může :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
2.3.11 21:02

a proč myslíš že by nemohl do sporťáku? kvůli ležení? my jsme v něm myslím nejak od 8 měsíce a dá se tam normálně ležet, pokud nechceš polosed, tak u sporťáků to většinou jde dát na úplný ležení, to není jako u golfek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
2.3.11 21:04

Malej mě taky vyskakoval z korbičky už v sedmy měsících,tak šel do sportáku.Myslím,že mu neublížíš,když nebude úplně sedět. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
2.3.11 21:08

Záleží jaký máš kočárek, ale já myslím, že v 8 m by mohl za chvilku i do golfáčů :lol: . Já měla skřítka ve sporťáku 4,5 m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
2.3.11 21:11

Ahoj, my měli syna ve sporťáku od 5. měsíce. Uplně v lehu, byl v něm i na bříšku. Takhle nám to doporučila terapeutka na rehabilitaci, kam jsme chodili na vojtovku.
Určitě mu tím neublížíš. Zatím bych ho neposazovala, to až bude sedět sám bez opory. Myslím, že už by ale klidně mohl být v polosedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10378
2.3.11 21:12

Našemu malýmu byla korba malá,tak šel do sporťáku už v 5ti měs. Samozřejmě jsem ho neposazovala.A do golfek šel v 7mi měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
2.3.11 21:17

No takhle, já mám korbu velkou, takže on se do ní ještě docela vejde a samozřejmě je tam i na bříšku a výmýšlíme všechno možný, různý polohy, ale jeho to už nějak přestalo uspokojovat. Proto mi právě nejde o to, dát ho do lehu do sporťáku, ale posadit ho do sporťáku. Proto se ptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
2.3.11 21:21

Do polosedu bych dala (prostě jen tak, aby viděl), do úplného sedu ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
2.3.11 21:23

Já bych ho taky dala do polosedu,aby viděl,a taky si myslím,že se posazuje už sám,malej se taky chvilku opíral o ručičky,než získal stabilitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
2.3.11 21:25

My jsme dali prcka do sportaku v 7m a dokud neumel sedet,tak tam proste lezel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
2.3.11 21:32

Ahoj, měli jsme to stejný a taky šel v těch 8 měsících do sporťáku. Já ho tam teda dala hlavně proto, že mi z korby vylízal už dost na to, aby vypadl(už se stavěl) a popruhy jsem tam neměla. Takže hlavně kvůli připoutání a jezdili jsme převážně v polosedě, i tak viděl a to mu stačilo. Úplně do sedu šel až když opravdu pevně seděl bez opírání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
2.3.11 21:47

Já měla malýho ve sporťáku od 4 měsíců, ale jen vleže, nevidím v tom problém…V 8 měsících je většina dětí ve sporťáku…

Máme ale supr sporťák, kdybych na něj nemohla koukat, nebo to nešlo do úplného lehu, tak bych ho tam tak brzo nedala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
2.3.11 22:50

My jsme sporťák vytáhli, když bylo malýmu 4,5 měsíce :oops: Vím, že to je extrém, ale nešlo to jinak, v korbičce řval a řval a řval, spát už se mu tam ani za mák nechtělo, na břiše dlouho nevydržel a na zádech neviděl, tak se vztekal… Poslední dva týdny procházky byly utrpení pro oba- chvíli na břiše, když se unavil- on řev, já řev a pak v jedné ruce prcka, v druhé kočár a ve třetí vodítko se psem. Takže to fakt nešlo a kapitulovala jsem. :zed: Nicméně ve sporťáku „skoroležel“, i dětská mi to schválila. Od tý doby zase kočárek nebyl problém. U takhle velkýho dítěte, jako máš ty, bych se nebála ani trochu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí