Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonym324 píše:
@ameriellle taky má právo o tom takhle mluvit teď už to snad bude správně vylecene vše je vyprane atd a zbytek na mrazu už dva dny jen prostě nevím jestli tam mám třeba za týden dva zase jít nebo ne 😭
Nic se nestane, pokud si dáš ty dva týdny pauzu si myslím. Ale nevím, jestli bych tam vůbec šla. Vlastně jsem nedávno měla v plánu do posilky zajít, ale jak to tak slyším, vidím to na procházku v přírodě. ![]()
At je Ti brzo líp. ![]()
@Královna Kosmíru píše:
Bud rad za svrab.. muj starej mi dotahnul syfla
ajaj
aplikoval matematický vzorec Hop na druhou?
@ameriellle píše:
ajajaplikoval matematický vzorec Hop na druhou?
Bůh ví na co hupnul, musela to bejt extraliga mezi dobytkem a to jsem urazila ten dobytek. A než ro chytil tak určite voprcal pul Chebu, jeste, ze na mě nelezl
@ameriellle píše:
Ze zajímavosti se zeptám odkud jsi (bohatě stačí kraj), protože asi dva týdny zpět mi psala kamarádka, že to chytla..
@ameriellle píše:
Ze zajímavosti se zeptám odkud jsi (bohatě stačí kraj), protože asi dva týdny zpět mi psala kamarádka, že to chytla..
Manzel ho ma taky.. jsme kraj jihocesky, kamaradka?
Ahoj holky,
Kámoška má svrab. Tančily jsme spolu na diskotéce asi hodinu na začátku mesice, prý to v té době už měla, ale jen malinko. Jen jsme se držely za ruce, jinak nic. Mužů to mít taky? Jsem z toho úplně ve stresu ![]()
@Ťarbík01 Vyprala jsem ložní oblečení a asi vezmu i normální oblečení, vysaju i postel. No jako jsem totálně ve stresu.